EEN NIEUWE WEBSITE. BINNEN 6 WEKEN.

Want wanneer je start met je bedrijf wil je je website zo snel mogelijk online hebben. Geen website hebben betekend niet zichtbaar zijn. En niet zichtbaar zijn betekend geen verkopen en dus geen omzet. En al helemaal niet wanneer jij juist vol energie zit om te starten met die gave plannen!

Wij schakelen snel en gaan pragmatisch te werk. We vertellen je wat we nodig hebben van en en zodra je aanlevert gaan we aan de slag. We houden je gaandeweg op de hoogte van de voortgang. Zo kunnen we binnen 6 weken jouw website maken en opleveren. Mits ook jij tijd hebt vrij gemaakt in je agenda natuurlijk.

En wat voor een website leveren we dan! Wij maken websites en webshops die werken, die doen waarvoor ze gemaakt worden: klanten aanbrengen. Geld opleveren. Websites die niet alleen staan mooi te wezen, maar die ook daadwerkelijk geld in het laatje brengen. Want dat is wat een website hoort te doen.

 • Hier moet nog even iets komen te staan. Stage lopen bij Madoo is in ieder geval leuk ;)

  Andrick Sloot Stagair webdevelopment/UX
 • Inmiddels werk ik al jaren samen met Danny en de samenwerking bevalt heel erg goed. Danny staat altijd voor je klaar en dat vind ik erg prettig. We hebben samen aan een aantal projecten gewerkt en dat is mij altijd goed bevallen. Er staan al best wel wat sites online waar Danny aan heeft meegewerkt dus we hebben al wel wat resultaten samen geboekt!

  Kris Vekabest Verkeersleermiddelen B.V.
 • Voor onze sportschool waren we echt toe aan een nieuwe website en dankzij een eerdere samenwerking met Madoo hadden we vol vertrouwen in hen en konden we snel van start. Net als de eerste keer was ook nu de samenwerking zeer prettig. Amanda was goed bereikbaar, kan snel handelen en voelde precies aan wat wij wilden. Het resultaat is een hele mooie website met duidelijke informatie en goed beeldmateriaal. De website is op 28 december online gegaan en nog geen maand later is onze klantenkring met 10% gegroeid!

  Koen Kramer Eigenaar sportschool
 • Vooraf heb ik een aantal partijen gesproken, maar jullie focus op ZZP'ers en de uitgebreide eerste reactie waren heel positief. Hierdoor heb ik geen enkele twijfel gehad over jullie kunnen. De samenwerking was heel erg fijn, al was het begin mij wat onduidelijk. Gelukkig kwam er een duidelijk aktieplan waardoor de planning mij duidelijk werd. En het resultaat mag er wezen: een mooie website waar ik heel blij mee ben! Jullie prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. De transparantie in communicatie en snelheid van reageren zijn super fijn. Ik beveel jullie graag aan bij anderen!

  Jan Weitjens Indisma
 • Voordat ik mijn website toevertrouwde aan Danny & Amanda heb ik eerst het portfolio bekeken. Dat gaf me al het nodige vertrouwen en na het eerste gesprek was alles helemaal duidelijk voor me. Zij mochten aan de slag met mijn nieuwe homepage. De samenwerking was erg positief. Ik had het gevoel dat ik snel begrepen werd. Het is soms moeilijk uit te leggen welke ideeën je hebt. Madoo heeft dat goed vertaald naar een prachtige site. Een website die moest veranderen van kleine, lokale onderneming naar een landelijke onderneming met merknaam. Ik zou Madoo dan ook zeker aanbevelen. Door de betrokkenheid, makkelijke toegankelijkheid en kwaliteit van de geleverde website. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en proberen daar ook zeker op te sturen, zonder dat er kennis is van de sector. Zeer goed!

  Eric Ruiter iMove Nederland
 • Madoo heeft de website voor de promotie en verkoop van mijn boek gemaakt. Voordat we daarmee aan de slag gingen had ik wel wat twijfels: begrijpen ze wel exact wat ik bedoel en zijn er later geen kostbare verrassingen die niet in de offerte staan? Maar tijdens een gesprek met Danny werden mijn twijfels weg genomen en werd ik overtuigd van de kennis en kunde van Madoo. En het resultaat is daar ook naar: ik heb een website die precies geworden is zoals ik in m’n hoofd had. Na de uitleg van Danny kan ik de website nu helemaal zelf onderhouden. En als ik er echt niet meer uitkom dan kan ik het altijd vragen aan Danny en Amanda. Ik beveel de diensten van Madoo dan ook graag bij anderen aan. De service is goed  en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan redelijk.

  Dirk Heuff Kyboko
 • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

  Nicky Menting Nickyz Bookz
 • Ik wilde heel graag een website voor mijn bedrijf: gastouderbureau De Gooische Opvang. Hier was ik helemaal niet bekend mee en via via ben ik toen bij Danny & Amanda terecht gekomen. Doordat er echt naar mijn ideeën geluisterd werd zijn we tot een resultaat gekomen waar ik heel erg blij mee ben. Ook na oplevering van de website zijn Danny en Amanda het onderhoud blijven doen. Als er een wijziging is dan voeren ze die altijd snel voor me door. Ze begrijpen me, we zitten echt op een lijn. Ik beveel Madoo graag bij anderen aan. Ik ben gewoon ontzettend blij met de samenwerking en hoop dat die nog jaren zo voort duurt.

  Monique Hakvoort Eigenaar gastouderbureau
 • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

  Elco van de Meijde Schilder
 • Ik was op zoek naar een webdesigner voor het laten maken van een website voor mijn nieuwe bedrijf. Mij werd Madoo aangeraden door een bekende en dus ben ik bij hun gestart in mijn zoektocht en ook daar gebleven. Ik had geen twijfels, was volledig overtuigd van het kunnen van Danny & Amanda. Bovendien was het fijn dat ze ook in Muiderberg gevestigd zijn, lekker dichtbij huis. De samenwerking was ontzettend fijn. Toen ik het lastig vond om een template uit te zoeken voor mijn WordPress website, nam Amanda me aan de hand en hebben we samen een keuze kunnen maken op basis van de wensen die ik had. Dat was ontzettend fijn. Daarnaast heeft Amanda mij ontzettend geholpen, meegedacht, goede adviezen gegeven en zelf teksten voor mijn website aangepast en een heel stuk geschreven. Het resultaat is een prachtige website waar ik ontzettend blij mee ben en met trots laat zien. Toegankelijk voor iedereen binnen mijn doelgroep. Wil jij ook een website laten maken? Dan raad ik je Madoo graag aan!

  Mandy Koffijberg Shape Your Body
 • Voordat ik met Madoo in zee ging had ik best wel wat twijfels. Al eerder zijn er pogingen gedaan door bedrijven om mijn webshop te migreren van OSCommerce naar WooCommerce, maar dat bedrijf is halverwege afgehaakt omdat het niet lukte. Wat dat betreft stonden Danny en Amanda 1-0 achter. Maar zodra de eerste opzet af was en ikzelf toegang tot de admin had was alle twijfel weg. Dit is echt een bedrijf waar mensen werken die weten wat ze doen. De samenwerking gedurende het hele traject was ontzettend prettig. Al mijn vragen worden steeds snel beantwoord en verzoeken worden snel opgepakt en doorgevoerd. Het resultaat van deze samenwerking is dan ook een nieuwe webshop, in WooCommerce, waar ik ontzettend blij mee ben, waar ik nog jaren mee vooruit kan en die ik met trots laat zien aan mijn klanten. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed.  Als je geld moet investeren in een website is dat altijd geld waar je niet direct iets voor terug ziet, de tijd zal het leren maar de website begint zich nu al langzaam terug te verdienen. Ik zou Madoo heel graag willen aanbevelen aan andere bedrijven die graag een website of webshop willen laten maken.

  Maurits Kuijs FishingDirect
 • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

  Irma Bond Mijn Kadokraam
 • We zijn er blij met de SEO & Conversie optimalisatie die jullie hebben gedaan en dat is mede te danken aan het feit hoe je hebt meegedacht, je mening hebt gegeven en ons van advies hebt voorzien; complimenten !

  Paul Fidder Rijsdijk & Fidder
 • Als startend ondernemer wilde ik graag een website laten maken en ben daarvoor eerst maar eens dicht bij huis gaan zoeken. Al snel was een afspraak met Amanda gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek heeft ze me duidelijk laten weten wat de mogelijkheden waren: eigenlijk waren al m’n wensen te implementeren, zei ze. Bij mij was geen ruimte meer voor twijfel: Amanda mocht mijn website gaan maken. Ze stelde een aantal mooie templates voor waar er een tussen zat die me enorm aansprak. Dat werd de basis voor mijn site, daarmee zijn we van start gegaan. Onze samenwerking was ontzettend fijn: ik gaf de input, Amanda maakte de aanpassingen op de website. Het resultaat mag er zijn: een prachtige website, gebouwd in WordPress, waar ik heel veel leuke reacties op krijg. Ik zou E-Business Solutions graag aanbevelen bij anderen die ook een nieuwe website nodig hebben.

  Fieke Fillekes FFirst Health Coaching
 • Probleemloze hosting, meedenkend en ook in het weekend, toen we zelf iets verkeerd deden bij het bijwerken van de site, waren ze bereikbaar en zochten ze een oplossing.

  Annette Boon Handletselshop
 • De diensten die worden aangeboden zijn gevarieerd en bestrijken een breed gebied. Danny en Amanda zijn beide oplossings- en klantgericht. Ze denken graag met je mee en je krijgt nooit het gevoel enkel een nummer te zijn wat bij grotere hostingbedrijven vaak wel zo is. En zeker niet op de laatste plaats: ze zijn snel wat o zo belangrijk is voor de ongeduldige ondernemer die met de handen in het haar zit. Met Madoo als vangnet, zit ik met een veilig gevoel achter het beeldscherm.

  Jeske Weel You Bring Light In
 • Al jaren neem ik voor verschillende websites hosting af bij E-Business Solutions. En al die jaren naar volle tevredenheid. Als er iets is zijn ze altijd heel goed bereikbaar en pakken zaken direct op. Daarin onderscheiden ze zich wat mij betreft echt van andere partijen. Dat ze ook nog zelf webdesign doen is ontzettend handig, zo kan ik met m’n vragen daarvoor ook altijd bij ze terecht.

  Henry Vlijm Froyo & Limburgia
 • Ik wilde een nieuwe webshop laten ontwikkelen voor de verkoop van onze feestartikelen. Een shop die zou voldoen aan de eisen van deze tijd. Al jaren was ik klant bij E-Business Solutions dus eerst maar eens bij hen navragen. Ze begrepen me direct en binnen no-time had ik een geweldige offerte in m’n mailbox waarop ik zonder meer akkoord kon geven. En zo zaten we nog geen week later al te werken aan de nieuwe webshop. Er werd hard aan gewerkt, want mijn wens was om snel op te leveren. Doordat de lijnen kort waren en de acties snel is dat ook gelukt. Danny en Amanda dachten met me mee, gaven goede adviezen en kritiek waar nodig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen deze toppers van harte aanbevelen!

  Huub van Wees EBA Partyproduct
 • Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij Madoo en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf.

  Anoniem
 • Bedankt voor mijn nieuwe website ben er heel bij mee

  Eddy van Alphen Alpha Sound
 • Zeer tevreden met de service en het vakmanschap van Danny en de zijnen. Ik bouw en onderhoud zelf Magento-based webshops maar als het te moeilijk wordt, is het erg prettig te kunnen terugvallen op deze vaklui. En laten we eerlijk wezen: ook webdesign is een ambacht! Dank je wel voor je goede service, prettige communicatie en snelle maar vooral goede en sluitende oplossingen voor ieder probleem dat ik jullie voorleg!

  Cyrano de Belfort
 • Na veel problemen met onze vorige websitebouwer heb ik met Danny van Madoo kennis gemaakt. Hij heeft onze site helemaal naar wens afgemaakt. Heel praktisch is dat Danny mij een aantal dingen geleerd heeft zodat ik veel dingen nu zelf kan doen. Als het te ingewikkeld wordt staat hij altijd klaar om mee te denken en snel te helpen! Top bedrijf!

  Arend van Bemmel Westeinder Adviesgroep
 • Via een vriendin ben ik bij Madoo terechtgekomen. Ik wilde een eigen website maken, en had geen idee hoe dat in z'n werk ging. Maar de webomgeving was snel en goed opgezet en ik kon eigenlijk meteen aan de slag. En als ik vragen heb worden die met aandacht snel en duidelijk opgelost. Superfijn! Zonder gelijk een extra factuur te krijgen. Ik kan Madoo iedereen aanraden.

  Jessy Langen
 • Danny  ken ik al ongeveer 10 jaar vanaf het begin dat ik zelf online ben gegaan met webshops en websites. Zo nu en dan heb ik Danny nodig soms voor kleine zaken, soms voor grotere problemen die we niet zelf kunnen oplossen. Als wij er zelf niet meer uitkomen dan spelen we dit altijd door aan hun, er wordt altijd snel gereageerd. Snel, makkelijk, toegankelijk en vooral kennis van zaken!

  Ellen van Batenburg
 • Danny heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel, betrouwbaar en klantvriendelijk. Af en toe helpt Danny bij wat ingewikkelde zaken. Maar na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs.

  Ewout van Roon ToonKleur
 • Sinds ik bij Danny klant ben zijn al mijn eerdere problemen wat betreft mijn website en hosting als sneeuw voor de zon gesmolten.  Ga vooral zo door een Danny. Ik ben super tevreden met jou.

  Leo Zaal Leo's Meubeldiscount
 • Ik was al enige jaren klant bij Danny en Amanda en mijn webshop was echt aan vernieuwing toe. Ze deden me een mooi voorstel voor de vernieuwing van mijn shop. Het voorstel was duidelijk en liet geen ruimte nvoor twijfels. Ik was meteen om. Samen gingen we werken aan mijn nieuwe en moderne webshop. De samenwerking verliep ontzettend goed: duidelijk en eerlijk. We hadden regelmatig contact over de voortgang. En het resultaat van die mooie samenwerking mag er zijn: ik heb een mooie, frisse, moderne en gebruiksvriendelijke webshop waar ik ontzettend blij mee en trots op ben! Het was me de investering meer dan waard, ik heb echt waar voor m’n geld gekregen. De vakkundigheid, het eerlijke advies, de fijne samenwerking en de betrouwbaarheid, ze waren iedere euro waard. Al regelmatig adviseer ik E-Business Solutions bij collega ondernemers omdat ik gewoon zo blij met ze ben.

  Karin Breugelmans Elements Cosmetics
 • Ik ben Mariska en ben gepassioneerd weddingplanner. Zo nu en dan kreeg ik een aanvraag voor een bruiloft, maar ik wilde meer. En dat begon wat mij betreft bij m’n website. Deze had ik al wel, maar leverde me niet genoeg op. Dat moest beter kunnen. En dus ben ik op zoek gegaan naar een SEO specialist om mijn website beter in Google vindbaar te maken. Ik kwam uit bij Madoo. Amanda pakte het voortvarend aan, haar communicatie was direct en heel professioneel en ze voelde voor mij als een betrouwbaar persoon waar ik graag mee wilde werken. Ze gaf aan m’n website beter vindbaar te kunnen maken, maar dat je er daarmee alleen niet bent: je wilt namelijk niet dat mensen zonder iets te doen weer je website verlaten, zei ze. En dus werd m’n website meteen geoptimaliseerd voor de conversie, om bezoekers te triggeren iets te doen op m’n website: contact met me opnemen. En dat alles tijdens een samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren. Amanda heeft hard gewerkt aan mijn website! En het resultaat mag er wezen: ik word inmiddels getoond op pagina 1 in Google waar ik ontzettend blij mee ben! Dus wil je je website laten optimaliseren zodat ook die van jou meer geld gaat opleveren? Dan zou ik je Madoo met veel vertrouwen aanbevelen.

  Mariska Kramer - De Bruin My Weddings
 • Zie mijn website www.nlperception.com en je snapt waarom ik E-business solutions aanraad! Zeer mooi en professioneel, heel fijn samenwerken met mooi resultaat. Je kunt altijd terecht met je vragen...

  Tara Dik NLperception

Wat kan je van ons verwachten?

 • Duidelijkheid: wie doet wat en wanneer
 • Betrokkenheid: we combineren onze ervaring en kennis met jouw wensen. En we denken met je mee
 • Goed bereikbaar: zowel per email als per telefoon
 • Persoonlijk contact: vinden we belangrijk
 • Duidelijke communicatie: weet je altijd waar we staan

Onze klanten

Onze klanten zijn vaak ZZP’s en MKB’ers. Echte ondernemers die vooruit willen, ambitieus zijn. Die weten dat hun website de grootste bron van inkomsten moet zijn.

En ze komen uit alle branches. Zo hebben wij websites gemaakt voor een verzekeraar, een fotografe, iemand met een kado webshop, een personal trainer, een viswebshop, health coach, een schoonheidsspecialiste, noem het maar op.

Daarnaast werken we ook geregeld voor verenigingen en stichtingen.

DIT IS MADOO

Webdesigner Naarden

DANNY

In 2008 startte ik dit bedrijf (toen nog onder de naam E-Business Solutions) met maar 1 doel: bedrijven binnen het MKB voorzien van een mooie website, gemaakt op basis van Open Source software.

Ik had mijn HBO studie small business & retail management succesvol afgerond en het bleek dat de e-commerce kant enorm mijn aandacht had getrokken. Hier wilde ik mee verder. Ik ben mijn bedrijf gestart en er vol voor gegaan. En nu, ruim 10 jaar later, heb ik een prachtig bedrijf met een mooie klantenkring waar ik enorm trots op ben!

Om mijn klanten alles te leveren wat er nodig is voor hun website ben ik naast het bouwen van websites ook domeinnaam registraties en hosting services gaan aanbieden. Zo vinden klanten bij ons alles onder een dak, super handig!

Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met de klanten en het tot uitvoer kunnen brengen van hun wensen. Ik vind het belangrijk dat mensen bij ons geen nummer zijn, maar dat wij weten wie we aan de lijn hebben. Ik heb een groot gevoel voor service: wanneer ik word gebeld dat een website problemen geeft dan wil ik dat direct opgelost hebben. Gelukkig lukt dat vaak ook.

AMANDA

Al sinds de start van het bedrijf in 2008 ben ik betrokken geweest bij het bedrijf. Eerst heel erg op de achtergrond, ik deed toen alleen de administratie. Ik had toen ook nog een baan bij een groot internationaal media bedrijf als project manager. Maar in de loop der jaren ben ik steeds meer gaan doen, omdat het werk me enorm aansprak. Vaak keken we al buiten werktijd samen naar de nodige websites om samen tot de beste ideeën te komen.

Inmiddels is de administratie “bijzaak” geworden. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen (en het is ook noodzakelijk natuurlijk), maar ik focus mij nu voornamelijk op het maken van websites. Ik vind dat echt geweldig om te doen! Samen met de klant de wensen doornemen en uiteindelijk een website kunnen opleveren waar de klant helemaal blij mee is en die wij vol trots aan ons portfolio kunnen toevoegen. Dat vind ik geweldig.

Inmiddels werk ik dan ook al enige tijd volledig voor ons bedrijf. Onlangs ben ik mij ook gaan specialiseren in SEO en Conversie optimalisatie. Een enorme interessante materie die jou als klant weer de nodige voordelen oplevert en mij in m’n werk weer een extra dimensie geeft. Zo blijf ik mezelf ook ontwikkelen, dat vind ik belangrijk en ontzettend leuk.

WIJ ZIJN EEN ENTHOUSIAST TEAM DAT ELKAAR VERSTERKT EN OOK KRITISCH KAN ZIJN OP ELKAAR. ALLES OM DE BESTE RESULTATEN TE BEHALEN.

WIL JIJ OOK DOOR ONS JOUW IDEALE WEBSITE LATEN MAKEN? JE WENSEN TOT UITVOER GEBRACHT ZIEN WORDEN? SAMENWERKEN MET EEN ENTHOUSIAST EN GEMOTIVEERD TEAM OM DAT DOEL TE BEHALEN?

Webdesigner in Weesp

Madoo is gevestigd in Weesp. We werken voor opdrachtgevers door het hele land en zelfs ook in België.

Ben jij gevestigd in Muiderberg, Muiden, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Weesp, Diemen, Almere, Abcoude, Loosdrecht of Hilversum? Dat is voor ons echt heel dichtbij huis. Een afspraak is snel geregeld!