Wat is Installatron?

Installatron is een programma waarmee je, vanuit je hostingpaneel, eenvoudig software op je hostingpakket kan installeren.

Het werkt ontzettend makkelijk, het is niet moeilijk om met behulp van Installatron applicaties te installeren.

installatron_logo

Daarnaast is het mogelijk om een automatische update functie te installeren. Wanneer er dan een nieuwe versie van de door jou gebruikte software beschikbaar komt, zal Installatron deze automatisch uitvoeren en jou hiervan per mail op de hoogte stellen. Zo weet je altijd zeker dat je gebruik maakt van de meest recente versie van de software (zoals WordPress, Joomla of PrestaShop bijvoorbeeld).

Hoe kom je bij Installatron?

Om bij Installatron te komen moet je inloggen op je hostingpaneel met de gegevens die aan je verstrekt zijn. Wanneer je ingelogd bent in SATServer ga je in het menu aan de linkerkant naar Installatron. In het dan geopende submenu klik je op Mijn Software. Daar kan je klikken op de button Open Installatron.

Vanaf hier kan je een software installeren op een nieuwe domeinnaam, maar wanneer je hosting bij ons afneemt of door ons een website laat maken doen wij dat voor je. Wij zetten dan meteen de automatische updates voor je aan.

Wil je meer weten over Installatron? Check dan even de website van de ontwikkelaar.