Hosting

Gewoon goede hosting

Om onze klanten alles te kunnen bieden wat zij nodig hebben voor hun website bieden wij ook hosting aan. Zo heb je alles onder een dak waar het je website betreft. En wij zijn niet van een derde partij afhankelijk wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden. Een echte win-win situatie dus.

Wat is hosting?

Door middel van een hostingpakket “reserveer” je een plekje op een server waarmee je website op het internet geplaatst kan worden. Zonder hosting geen zichtbare website. Binnen je hostingpakket neem je een bepaalde hoeveelheid schijfruimte af welke toereikend is voor het plaatsen van je website op het internet en het gebruik van je email (je emailbox gekoppeld aan je domeinnaam).

Wij bieden betrouwbare hosting op zeer stabiele servers. Ons datacenter is gevestigd in Nederland.

De beste service

Niets zo frustrerend als een website die niet bereikbaar is voor bezoekers en dat jij als eigenaar vervolgens niemand bij je hostingpartij kan spreken. Omdat het weekend is. Of avond. Of er geen personele bezetting is. Daar heb je bij ons geen last van. Wij zijn bereikbaar voor onze klanten. Altijd. Als er dan onverhoopt iets is met de website dan willen wij dat je iemand te spreken krijgt. Iemand die verstand heeft van zaken. Maar gelukkig is dit bijna nooit nodig.

WAT ONZE HOSTING KLANTEN ZEGGEN:

 • Probleemloze hosting, meedenkend en ook in het weekend, toen we zelf iets verkeerd deden bij het bijwerken van de site, waren ze bereikbaar en zochten ze een oplossing.

  Annette Boon Handletselshop
 • De diensten die worden aangeboden zijn gevarieerd en bestrijken een breed gebied. Danny en Amanda zijn beide oplossings- en klantgericht. Ze denken graag met je mee en je krijgt nooit het gevoel enkel een nummer te zijn wat bij grotere hostingbedrijven vaak wel zo is. En zeker niet op de laatste plaats: ze zijn snel wat o zo belangrijk is voor de ongeduldige ondernemer die met de handen in het haar zit. Met Madoo als vangnet, zit ik met een veilig gevoel achter het beeldscherm.

  Jeske Weel You Bring Light In
 • Al jaren neem ik voor verschillende websites hosting af bij E-Business Solutions. En al die jaren naar volle tevredenheid. Als er iets is zijn ze altijd heel goed bereikbaar en pakken zaken direct op. Daarin onderscheiden ze zich wat mij betreft echt van andere partijen. Dat ze ook nog zelf webdesign doen is ontzettend handig, zo kan ik met m’n vragen daarvoor ook altijd bij ze terecht.

  Henry Vlijm Froyo & Limburgia
 • Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij Madoo en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf.

  Anoniem
 • Via een vriendin ben ik bij Madoo terechtgekomen. Ik wilde een eigen website maken, en had geen idee hoe dat in z'n werk ging. Maar de webomgeving was snel en goed opgezet en ik kon eigenlijk meteen aan de slag. En als ik vragen heb worden die met aandacht snel en duidelijk opgelost. Superfijn! Zonder gelijk een extra factuur te krijgen. Ik kan Madoo iedereen aanraden.

  Jessy Langen
 • Sinds ik bij Danny klant ben zijn al mijn eerdere problemen wat betreft mijn website en hosting als sneeuw voor de zon gesmolten.  Ga vooral zo door een Danny. Ik ben super tevreden met jou.

  Leo Zaal Leo's Meubeldiscount

SSL Certificaat

Het hebben van een SSL certificaat op je website is belangrijk, want een SSL certificaat versleuteld de verbinding tussen jouw website en je bezoeker. Het zorgt voor een beveiligde verbinding zodat gegevens die uitgewisseld worden veilig zijn. Het zorgt ervoor dat je HTTP verbinding veranderd naar een HTTPS verbinding. Je hebt het misschien zelf al meerdere keren gezien op een website.

Er worden talloze privacy gevoelige details gedeeld op het internet. Denk aan het doen van betalingen aan een webshop, het uploaden van persoonlijke informatie zoals een paspoort kopie, adresgegevens, etc. Wanneer een verbinding tussen een bezoeker en een website niet versleuteld is ligt de te versturen informatie te grabbel voor praktisch iedereen. Omdat er zo “in te breken” is op de verbinding. En mensen die kwaad willen doen dat.

Om die reden heeft Google Chrome besloten websites zonder SSL certificaat als onveilig te gaan markeren. Dat wil je niet als website eigenaar. Dat kost je bezoekers.

Wanneer je je hosting bij ons afneemt kunnen wij een SSL certificaat voor je installeren om zo een beveiligde verbinding te kunnen opzetten.

SATServer

Wanneer je bij ons een hostingpakket afneemt dan krijg je direct toegang tot het SATServer hostingpaneel. Daarmee heb je toegang tot alle hosting gegevens, email voorkeuren, etc. Je kan er zien hoe groot je mailbox is, hoeveel hosting ruimte je verbruikt, emailadressen aanmaken, email forwards instellen, etc.

Bovendien heb je toegang tot de applicatie Installatron, waarmee je gemakkelijk software op je hostingpakket kan installeren en die ervoor zorgt dat nieuwe updates van je software automatisch geïnstalleerd worden zodat jij zeker weet dat je altijd met de laatste versie werkt.

Het paneel werkt simpel en is overzichtelijk. En lukt het je niet? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar.

Hostingpakketten

Onze hostingpakketten zijn afgestemd op de software die er wordt gebruikt. Klik op de software die je gebruikt voor je website en je leest de verdere specificaties.

Weet je niet welke software je website gebruikt of welke software je gaat gebruiken voor je nieuwe website? Stuur ons dan even een bericht.