Complete webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Complete webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken? Dan zit je bij ons goed!

Een webshop laten maken doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je een geweldig idee hebt, een fantastisch product waar de wereld echt mee kennis moet maken.

Je hebt besloten een webwinkel te gaan starten of misschien wil je je huidige webshop gaan vernieuwen. Dan ben je er vast al achter: je klanten bevinden zich op het internet. Want al heb je ook een fysieke winkel, steeds meer consumenten zoeken vanaf de bank, met de telefoon in de hand, naar de producten waar ze naar op zoek zijn. Dus als je geen webshop hebt loopt je klanten mis. En geen klanten is geen omzet, geen winst, geen inkomen. Of op z’n minst in ieder geval minder van dat alles. Zonde. En dat terwijl het gemakkelijk op te lossen is: door een webshop te laten maken.

Als je een webwinkel wilt laten maken dan is er zoveel om over te vertellen! En door ons enthousiasme doen we dat ook. Maar daar zit jij misschien wel helemaal niet op te wachten. Daarom zie je hier een inhoudsopgave, zodat je meteen door kan naar het onderwerp dat jij belangrijk vindt.

Het ontwerp van je webshop

Webshop laten maken op basis van een bestaand template

Zoals voor websites zijn er ook voor webshops ontzettend veel verschillende, reeds ontworpen templates beschikbaar. Over al deze templates is goed nagedacht en kloppen qua functionaliteit.

Door te werken met een bestaand template bespaar je jezelf de kosten van het ontwerpen van een lay-out en het omzetten van het ontwerp naar een werkende software voor je website. Waarbij ook nog eens veel mis kan gaan. Want jouw ideeën en de daarbij behorende functionaliteit moet overgebracht worden op een ander persoon die alles moet gaan programmeren en werkend moet krijgen. Moet je je eens bedenken hoeveel geld dit gaat kosten.

We horen wel eens dat het werken met een template mensen tegen staat omdat ze bang zijn dat ze dan niet uniek zijn. Gelukkig is die angst geheel ongegrond. Er zijn zo ontzettend veel verschillende templates te verkrijgen dat de kans zeer klein is dat je concurrent van exact hetzelfde template gebruik maakt. Dan daarbij wordt een template zo aangepast naar je eigen huisstijl dat het voor bezoekers niet eens zichtbaar is dat een ander wellicht van datzelfde template gebruik maakt. Het kleurgebruik, lettertypes, foto’s en teksten worden allemaal aangepast naar je eigen wensen en huisstijl. Daarnaast kunnen er functionaliteiten aan- of uitgezet worden.

Hier zie je een voorbeeld van een template en de webshop die we er van gemaakt hebben. Je ziet wat een verschil het is en hoe veel er aan te passen is aan een template om de webshop naar je zin te krijgen. Er is ontzettend veel mogelijk:

Template

 • webshop-template-woocommerce
 • template voor woocommerce webshop
 • woocommerce beauty webshop
 • wordpress webshop laten maken

Resultaat

 • elements cosmetics webshop in woocommerce
 • elements cosmetics woocommerce webshop
 • elements cosmetics webshop
 • elements cosmetics webshop woocommerce

Hier zijn we trots op

 • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

  Irma Bond
  Irma Bond Mijn Kadokraam
 • Ik wilde een nieuwe webshop laten ontwikkelen voor de verkoop van onze feestartikelen. Een shop die zou voldoen aan de eisen van deze tijd. Al jaren was ik klant bij E-Business Solutions dus eerst maar eens bij hen navragen. Ze begrepen me direct en binnen no-time had ik een geweldige offerte in m’n mailbox waarop ik zonder meer akkoord kon geven. En zo zaten we nog geen week later al te werken aan de nieuwe webshop. Er werd hard aan gewerkt, want mijn wens was om snel op te leveren. Doordat de lijnen kort waren en de acties snel is dat ook gelukt. Danny en Amanda dachten met me mee, gaven goede adviezen en kritiek waar nodig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en kan iedereen deze toppers van harte aanbevelen!

  Huub van Wees
  Huub van Wees EBA Partyproduct
 • Ik was al enige jaren klant bij Danny en Amanda en mijn webshop was echt aan vernieuwing toe. Ze deden me een mooi voorstel voor de vernieuwing van mijn shop. Het voorstel was duidelijk en liet geen ruimte nvoor twijfels. Ik was meteen om. Samen gingen we werken aan mijn nieuwe en moderne webshop. De samenwerking verliep ontzettend goed: duidelijk en eerlijk. We hadden regelmatig contact over de voortgang. En het resultaat van die mooie samenwerking mag er zijn: ik heb een mooie, frisse, moderne en gebruiksvriendelijke webshop waar ik ontzettend blij mee en trots op ben! Het was me de investering meer dan waard, ik heb echt waar voor m’n geld gekregen. De vakkundigheid, het eerlijke advies, de fijne samenwerking en de betrouwbaarheid, ze waren iedere euro waard. Al regelmatig adviseer ik E-Business Solutions bij collega ondernemers omdat ik gewoon zo blij met ze ben.

  Karin Breugelmans
  Karin Breugelmans Elements Cosmetics

Jouw belangrijkste wensen

Ik wil mijn webshop zelf kunnen onderhouden

Natuurlijk wil je je webshop zelf kunnen onderhouden. Dat is een echte must. Je moet zelf je artikelen kunnen toevoegen, teksten aanpassen, foto’s aanpassen, enzovoort.

PrestaShop, Magento, WooCommerce, VirtueMart en OroCommerce zijn allen systemen met een CMS: een Content Management Systeem. Via een speciale URL heb je toegang tot je webshop waar en wanneer je maar wilt, zo lang je maar toegang tot het internet hebt. Zo kan je je webshop gemakkelijk zelf onderhouden, alle systemen zijn enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De aanpassingen die je doet zijn direct zichtbaar in de shop.

Komt er een tijd dat het je (even) niet lukt om de aanpassingen zelf te doen? Dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar!

Een webshop voor elk apparaat (responsive)

Zo’n 80% van al het internetverkeer vind plaats via mobiel. Ook de bezoekers van jouw webshop komen grotendeels bij je via hun mobiele apparaat. Hier moet je webshop goed op afgestemd worden. Want als je webshop niet mobiel vriendelijk is, haken je bezoekers af. Er zijn ook voldoende alternatieven: wanneer je concurrent wel een responsive webshop heeft maar jij niet, dan verlies je de strijd tegen hem. Zonde!

Daarom is het noodzakelijk dat je webshop responsive is. Bij een mobiel vriendelijke webshop wordt de layout van de shop automatisch aangepast aan het formaat van het apparaat dat gebruikt wordt om de shop te bezoeken. Dus wanneer iemand met z’n tablet je shop bezoekt, wordt deze automatisch aangepast aan het meest ideale formaat voor de tablet.

Daarnaast is het voor webshops mogelijk om een eigen mobiele shopping app te maken. Denk je eens in: jouw shopping app in de Playstore of Appstore. Gaaf!

madoo-responsive-webshop

Betaalmethoden voor webshops

In webshops is het natuurlijk essentieel dat er betaald kan worden. Zonder betaling geen verkoop. Er zijn verschillende betaalmethodes en verschillende payment providers die hun diensten leveren tegen verschillende tarieven.

Allereerst is er natuurlijk iDeal: de meest gangbare betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunnen klanten direct hun betaling voldoen. Daarnaast is er nog betaling per creditcard, betaling achteraf en MisterCash voor Belgie. En ook cadeaukaarten gelden soms als betaalmiddel.

Bekijk een aantal voorbeelden van betaalproviders
mollie-logo
pay-logo
multisafepay-logo
icepay-logo
ogone-logo
targetpay-logo
buckaroo-logo
paycheckout-logo
sisow-logo

Vrijwel alle payment providers zijn te gebruiken binnen WooCommerce, VirtueMart, PrestaShop en Magento. Welke payment provider jou het beste past hangt van je wensen af. We adviseren je hier graag in. En natuurlijk zijn wij zeer ervaren in het inbouwen van diverse betaalmethoden in webshops.

Ik wil dat mijn webshop goed vindbaar wordt in Google

Dat je goed vindbaar bent in Google is essentieel. Want ik zoek  op Google, jij zoekt op Google en ook jouw nieuwe klanten zoeken op Google. En als je goed vindbaar bent in de zoekmachines, hoef je niet (veel) geld te besteden aan adverteren. Twee vliegen in een klap dus.

Wij hebben uitgebreide kennis van het vindbaar maken van jouw webshop in Google (Search Engine Optimization). Door onze kennis van SEO te combineren met jouw kennis van de markt, kunnen we jouw webshop heel goed vindbaar krijgen in Google. Omdat SEO optimalisatie een intensief traject is, is dit een extra optie die we aan het development pakket kunnen toevoegen.

Wanneer je goed gevonden wordt in Google is dat natuurlijk geweldig, maar daarna moeten je klanten ook nog iets gaan doen op je website, en niet direct je website weer verlaten. Daarom is het belangrijk dat ook de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Je bezoekers moeten overgaan tot actie op je website: ze moeten iets bij je kopen. Om ze zover te krijgen is het belangrijk dat je je klanten verleid en zoveel mogelijk “helpt” om ze over te laten gaan tot het nemen van actie. Hiervoor zijn verschillende technieken welke we voor je zullen toepassen.

Hoe lang duurt het laten maken van een webshop?

De levertijd van je webshop is afhankelijk van verschillende factoren, maar er zijn webshops geweest die we binnen 3 weken hebben opgeleverd. Wanneer we elkaar spreken en we je exacte wensen weten kunnen we je een goede inschatting geven van de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van de webshop.

Een ding is zeker: wanneer we er allebei tijd voor vrijmaken dan gaat het supersnel. Dus dat is wat we moeten doen. Want we hebben elkaar nodig.

Welke Open Source webshop software?

Wij maken webshops in WooCommerce, PrestaShop, VirtueMart, OpenCart, Magento en OroCommerce. Allemaal zijn Open Source software: heel erg goed, gratis te verkrijgen en gebruiken en het wordt onderhouden door een community van ontwikkelaars.

Iedere software heeft z’n eigen specifieke kenmerken. Welke software het beste is voor jou hangt af van jouw eisen en wensen, maar allemaal zijn ze gratis te gebruiken en worden ze regelmatig voorzien van de nodige updates.

Bekijk het overzicht met door ons aangeboden Open Source systemen

Een WooCommerce webshop

Een PrestaShop webshop

Een OpenCart webshop

Een VirtueMart webshop

Een Magento webshop

Een OroCommerce webshop

Samenwerken voor het beste resultaat

Door het combineren van jouw wensen met onze kennis en daarbij een nauwe samenwerking aan te gaan komen we tot het beste resultaat. De volgende stappen zullen we doorlopen:

 • Offerte

  We sturen je een duidelijke offerte. Check de scherpe prijzen!

 • Template

  Kies het template dat je aanspreekt en bij je bedrijf past.

 • Webdevelopment

  Aanpassen, toevoegen, verwijderen. Checken, en nog een keer.

 • Check

  We lopen alles door: is de webshop helemaal naar wens?

 • Lancering

  Wanneer alles naar wens is zetten we de webshop online.

De voortgang van het ontwikkelen van de shop bespreken we regelmatig met elkaar. Het is jouw shop, jouw wensen en dus willen we niet dat je niet op de hoogte gehouden wordt en ineens voor verrassingen komt te staan. Jouw wensen in combinatie met onze kennis zullen het resultaat geven dat jij voor ogen hebt.

Wie werken er aan je webwinkel?

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

We weten hoe belangrijk een goed werkende webshop is: het gaat tenslotte om jouw inkomen. Dus jouw website moet werken, klanten opleveren. En er mooi uitzien, zodat je er trots op bent.

En dat is nou precies wat ons werk zo leuk maakt! Jouw wensen combineren met onze kennis. En zo een goed werkende webshop neerzetten. Wij zijn er klaar voor!

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Wij zijn goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Jouw webshop door ons?

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook gezellig.