hobeka

Hobeka

Hobeka B.V. is leverancier van grootkeuken apparatuur en horeca benodigdheden. Het bedrijf bestaat al een behoorlijke tijd en er werd veel gesproken over een webshop, maar niet eerder was die stap daadwerkelijk genomen. Tot nu!

Wij hebben een informatieve website, naadloos gecombineerd met een overzichtelijke webshop. Het aanbod is nogal groot, dus een logische indeling en makkelijke ‘paden’ door de website zijn essentieel.

Voor diverse producten, zoals deze bijvoorbeeld, hebben we de optie tot het kiezen van uitbreidingen voorzien. Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!

KLANT

Hobeka B.V.

OPGELEVERD

Juni 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat onze klant erover zegt:

Hobeka BV
Hobeka BV
1687503284
Na diverse gesprekken met webdesign bedrijven zijn wij bij Madoo uitgekomen voor het updaten van onze website en daar tevens een nieuwe webshop aan te koppelen. En van deze keuze hebben wij geen moment spijt van gehad. Na een intake door Amanda hebben Danny en zijn team een nieuwe site voor ons vervaardigd waar al onze wensen in zijn verwerkt. Mede door hen tips en oplossingen is het resultaat prachtig. De goede bereikbaarheid zorgde voor een prettige samenwerking. Bedankt Madoo, voor de geweldige service.
js_loader
Gerelateerde projecten