[mk_revslider id=”website-verhuizen”]

Je website verhuizen

Je website verhuizen is best een spannend proces. Er mag niks mis gaan, het gaat hier tenslotte om een website die weer de lucht in moet.

Om een website verhuizing goed te laten verlopen zijn er wat dingen om aan te denken. Maar waarom zou je je website verhuizen…?

Je website hosten bij Madoo

Misschien zit je nu bij een hostingpartij waar je net een nummer bent… Waar ze je niet kennen als je ze belt. Waar je gewoon de volgende in de rij bent. En waar ze je het liefste door verwijzen naar een portal zodat je zelf de informatie die je zoekt kan opzoeken.

Misschien voel je je niet thuis bij de hostingpartij waar je nu zit. Je wil graag een hostingpartij die weten wie ze aan de lijn hebben als je belt. Waar er direct en met de grootste zorg aandacht besteed wordt aan je probleem. Waar ze snappen hoe belangrijk je website voor je is. Dat zijn wij!

Hier zijn we trots op

 • Probleemloze hosting, meedenkend en ook in het weekend, toen we zelf iets verkeerd deden bij het bijwerken van de site, waren ze bereikbaar en zochten ze een oplossing.

  Annette Boon Handletselshop
 • De diensten die worden aangeboden zijn gevarieerd en bestrijken een breed gebied. Danny en Amanda zijn beide oplossings- en klantgericht. Ze denken graag met je mee en je krijgt nooit het gevoel enkel een nummer te zijn wat bij grotere hostingbedrijven vaak wel zo is. En zeker niet op de laatste plaats: ze zijn snel wat o zo belangrijk is voor de ongeduldige ondernemer die met de handen in het haar zit. Met Madoo als vangnet, zit ik met een veilig gevoel achter het beeldscherm.

  Jeske Weel You Bring Light In
 • Al jaren neem ik voor verschillende websites hosting af bij E-Business Solutions. En al die jaren naar volle tevredenheid. Als er iets is zijn ze altijd heel goed bereikbaar en pakken zaken direct op. Daarin onderscheiden ze zich wat mij betreft echt van andere partijen. Dat ze ook nog zelf webdesign doen is ontzettend handig, zo kan ik met m’n vragen daarvoor ook altijd bij ze terecht.

  Henry Vlijm Froyo & Limburgia
 • Betrouwbare hosting, goed bereikbaar en heel flexibel bij het helpen. Inmiddels host ik ongeveer 6 sites bij Madoo en de het onderscheidend vermogen is wel bereikbaar en wel behulpzaam, zelfs al gaat het over Joomla of Wordpress zelf.

  Anoniem
 • Via een vriendin ben ik bij Madoo terechtgekomen. Ik wilde een eigen website maken, en had geen idee hoe dat in z'n werk ging. Maar de webomgeving was snel en goed opgezet en ik kon eigenlijk meteen aan de slag. En als ik vragen heb worden die met aandacht snel en duidelijk opgelost. Superfijn! Zonder gelijk een extra factuur te krijgen. Ik kan Madoo iedereen aanraden.

  Jessy Langen
 • Sinds ik bij Danny klant ben zijn al mijn eerdere problemen wat betreft mijn website en hosting als sneeuw voor de zon gesmolten.  Ga vooral zo door een Danny. Ik ben super tevreden met jou.

  Leo Zaal Leo's Meubeldiscount

Je website verhuizen naar Madoo

Om je website bij ons onder te kunnen brengen hebben we best wat nodig, namelijk:

 • FTP gegevens
 • Database toegang
 • Domeinnaam verhuiscode (eventueel)

Als je je domeinnaam niet verhuist hebben we toegang nodig tot de portal waar je domeinnaam beheert wordt, om de DNS aan te kunnen passen. Maar als er sprake is van een verhuizing nemen we dit alles even goed met je door zodat je ook begrijpt wat er gaat gebeuren.

Je mailbox bij verhuizing

Wanneer je je website wilt verhuizen komt alles op een andere server te staan. Je mails kunnen echter niet mee verhuizen. Dit is technisch niet mogelijk.

Om geen mails te verliezen is het belangrijk dat je je mails voor de verhuizing lokaal opslaat, om ze naar de verhuizing weer terug te verplaatsen. Of je kunt er ook voor kiezen belangrijke mails door te sturen naar een ander adres en de rest te laten verwijderen bij de verhuizing. Maar weg is weg. We zullen dit ook uitgebreid met je bespreken alvorens de verhuizing plaats vindt.

Hostingpakketten

We hebben verschillende hostingpakketten: voor verschillende software en verschillende groottes. WordPress hosting voor de WordPress websites, WooCommerce hosting voor de WooCommerce webshops, PrestaShop hosting voor de PrestaShop webshops en veel meer.