Je Domeinnaam

Registreer je hier

Geregistreerd
op jouw naam

.nl domeinnaam gratis verhuisd

Alle extensies beschikbaar

Gemakkelijk online bestellen

Je Domeinnaam

Registreer je hier

Geregistreerd op jouw naam

.nl domeinnaam gratis verhuisd

Alle extensies beschikbaar

Gemakkelijk online bestellen

Een domeinnaam registreren

Alle extensies, snel geregeld

Een domeinnaam registreren doen wij ook voor je. Wij kunnen alle extensies registreren. Hieronder vind je de meest populaire domeinnamen. Staat jouw extensie niet in de prijzentabel hieronder? Stuur ons dan even een mail, dan sturen we je een prijsopgave voor jouw gevraagde extensie.

Alle domeinnamen worden in principe voor de periode van een jaar geregistreerd. Vier weken voor het verlopen van de domeinnaam wordt deze automatisch verlengd. Voor de betaling van het nieuwe jaar ontvang je een factuur. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en voor een heel jaar.

Welke domeinnaam extensie kan ik het beste registreren?

Welke extensie je het beste kan gaan gebruiken hangt helemaal af van de diensten en/of producten die je levert en waar. Ben je alleen actief binnen Nederland? Registreer dan een .nl domeinnaam. Is ook voor je SEO dan het meest gunstige. Ben je actief binnen Europa? Dan is een .eu extensie wellicht het beste. Werk of lever je wereldwijd? Dan zal een .com extensie het beste passen bij jou.

Heb je een webshop? Dan kan je de .shop extensie overwegen!

Voor welke periode wordt een domeinnaam geregistreerd?

Alle domeinnamen worden geregistreerd voor de duur van 1 jaar, tenzij anders vermeld staat. Je domeinnaam wordt aan het einde van de looptijd automatisch verlengd. Zo’n 6 tot 4 weken voorafgaand aan de verlenging krijg je van ons de factuur voor verlenging. Deze factuur is tevens je herinnering voor verlenging.

Domeinnaam doorlinken

Wil je je domeinnaam niet gebruiken om een website op te zetten, maar wil je ‘m wel hebben zodat een ander hem niet kan registreren? Link die domeinnaam dan door naar je eigen website. Zo heb je de domeinnaam toch in gebruik! Doorlinks kan je zelf regelen via je SATServer paneel, maar uiteraard kunnen wij de doorlink ook voor je instellen.

Hosting pakket bij je domeinnaam

Wil je een website bouwen op je domeinnaam of je domeinnaam gebruiken voor het gebruik van een daaraan gekoppeld emailadres? Dan heb je een hostingpakket nodig. Ook die leveren wij, wel zo gemakkelijk!

Een website op je domeinnaam

Wil je een website of webshop op je domeinnaam? Daarvoor zit je bij ons goed! Dat is namelijk wat we doen. Dat zie je in ons portfolio.

Wij bouwen websites in WordPress of Joomla en webshops voornamelijk in WooCommerce en PrestaShop. Het voordeel van deze systemen is dat ze gratis zijn, maar toch enorm uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Je kan gemakkelijk functionaliteiten uitbreiden en gemakkelijk zelf je website of webshop onderhouden. Bovendien: als je bij ons je website of webshop laat ontwikkelen dan krijg je ook nog eens je eerste jaar hosting gratis.

Opzeggen domeinnaam

Wil je een domeinnaam niet langer gebruiken? Dan kan je de domeinnaam altijd opzeggen. Doe dat wel uiterlijk 6 weken voordat de verlenging plaats vind, dan weet je zeker dat je op tijd bent. Opzeggen van een domeinnaam doe je via het klantenpaneel.

Voorwaarden

Aan het registreren van een domeinnaam zitten voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden kunnen per extensie verschillen. Alle voorwaarden vind je hier.