Een WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede keuze. Gemakkelijk je website zelf onderhouden en snel online!

Wil je een WordPress website laten maken? Stop met zoeken! Wij zorgen ervoor dat jij die geweldige, mooie, goedwerkende WordPress website krijgt. Een die ook nog eens goed gevonden wordt en klanten aanzet tot het ondernemen van aktie op je website. Zodat ze zich aanmelden of contact opnemen en jij ze kan omzetten tot klanten.

Een WordPress website laten maken door Madoo

Je wilt een nieuwe website. Omdat je oude website aan vernieuwing toe is of omdat je nog geen website hebt. En je hebt je al even verdiept in de mogelijkheden en een website in WordPress spreekt je wel heel erg aan. Dat snappen wij!

Want voor een andere software heb je programmeerkennis nodig en die kan je zelf dus niet gemakkelijk onderhouden. Of je website wordt nooit van jou, omdat je deze binnen een omgeving maakt waar de website dan ook blijft staan en waar je maandelijkse kosten voor betaald. Allebei is niet handig. Daarnaast heb je ook geen zin in hoge kosten voor het laten maken van een nieuwe website. Het geld moet tenslotte eerst verdiend worden en iedere euro kan je maar 1 keer uitgeven. Zonde dus om te veel te betalen!

 • Madoo heeft de website voor de promotie en verkoop van mijn boek gemaakt. Voordat we daarmee aan de slag gingen had ik wel wat twijfels: begrijpen ze wel exact wat ik bedoel en zijn er later geen kostbare verrassingen die niet in de offerte staan? Maar tijdens een gesprek met Danny werden mijn twijfels weg genomen en werd ik overtuigd van de kennis en kunde van Madoo. En het resultaat is daar ook naar: ik heb een website die precies geworden is zoals ik in m’n hoofd had. Na de uitleg van Danny kan ik de website nu helemaal zelf onderhouden. En als ik er echt niet meer uitkom dan kan ik het altijd vragen aan Danny en Amanda. Ik beveel de diensten van Madoo dan ook graag bij anderen aan. De service is goed  en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan redelijk.

  Dirk Heuff
  Dirk Heuff Kyboko
 • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

  Nicky Menting Nickyz Bookz
 • Ik wilde heel graag een website voor mijn bedrijf: gastouderbureau De Gooische Opvang. Hier was ik helemaal niet bekend mee en via via ben ik toen bij Danny & Amanda terecht gekomen. Doordat er echt naar mijn ideeën geluisterd werd zijn we tot een resultaat gekomen waar ik heel erg blij mee ben. Ook na oplevering van de website zijn Danny en Amanda het onderhoud blijven doen. Als er een wijziging is dan voeren ze die altijd snel voor me door. Ze begrijpen me, we zitten echt op een lijn. Ik beveel Madoo graag bij anderen aan. Ik ben gewoon ontzettend blij met de samenwerking en hoop dat die nog jaren zo voort duurt.

  Monique Hakvoort
  Monique Hakvoort Eigenaar gastouderbureau
 • Ik was op zoek naar een webdesigner voor het laten maken van een website voor mijn nieuwe bedrijf. Mij werd Madoo aangeraden door een bekende en dus ben ik bij hun gestart in mijn zoektocht en ook daar gebleven. Ik had geen twijfels, was volledig overtuigd van het kunnen van Danny & Amanda. Bovendien was het fijn dat ze ook in Muiderberg gevestigd zijn, lekker dichtbij huis. De samenwerking was ontzettend fijn. Toen ik het lastig vond om een template uit te zoeken voor mijn WordPress website, nam Amanda me aan de hand en hebben we samen een keuze kunnen maken op basis van de wensen die ik had. Dat was ontzettend fijn. Daarnaast heeft Amanda mij ontzettend geholpen, meegedacht, goede adviezen gegeven en zelf teksten voor mijn website aangepast en een heel stuk geschreven. Het resultaat is een prachtige website waar ik ontzettend blij mee ben en met trots laat zien. Toegankelijk voor iedereen binnen mijn doelgroep. Wil jij ook een website laten maken? Dan raad ik je Madoo graag aan!

  Mandy Koffijberg
  Mandy Koffijberg Shape Your Body
 • Als startend ondernemer wilde ik graag een website laten maken en ben daarvoor eerst maar eens dicht bij huis gaan zoeken. Al snel was een afspraak met Amanda gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek heeft ze me duidelijk laten weten wat de mogelijkheden waren: eigenlijk waren al m’n wensen te implementeren, zei ze. Bij mij was geen ruimte meer voor twijfel: Amanda mocht mijn website gaan maken. Ze stelde een aantal mooie templates voor waar er een tussen zat die me enorm aansprak. Dat werd de basis voor mijn site, daarmee zijn we van start gegaan. Onze samenwerking was ontzettend fijn: ik gaf de input, Amanda maakte de aanpassingen op de website. Het resultaat mag er zijn: een prachtige website, gebouwd in WordPress, waar ik heel veel leuke reacties op krijg. Ik zou E-Business Solutions graag aanbevelen bij anderen die ook een nieuwe website nodig hebben.

  Fieke Fillekes
  Fieke Fillekes FFirst Health Coaching
 • Bedankt voor mijn nieuwe website ben er heel bij mee

  Eddy van Alphen Alpha Sound
 • Danny heeft voor mij een mooie site gebouwd. Prima service, snel, betrouwbaar en klantvriendelijk. Af en toe helpt Danny bij wat ingewikkelde zaken. Maar na twee uurtjes les van hem ben ik, tot mijn eigen verbazing, in staat om zelf de site te vullen en te beheren. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs.

  Ewout van Roon ToonKleur

De voordelen van een WordPress website

Wij maken websites met WordPress. Het laten maken van je website met WordPress kent veel voordelen.

Deze software is enorm gemakkelijk in het gebruik, waardoor je je website zelf kan onderhouden. Je hebt niks anders nodig dan een PC en een internetverbinding voor het kunnen doorvoeren van een aanpassing. Geen hoge kosten voor het onderhoud dus!

Omdat WordPress zo’n ontzettend populaire software is, is de software ook enorm ontwikkeld en zijn er vele plugins beschikbaar (gratis en betaald) waarmee je de functionaliteiten van je WordPress website kunt uitbreiden. Zo kan je door middel van een plugin een marketplace functionaliteit toevoegen, een koppeling maken met Mailchimp of bijvoorbeeld een page builder toevoegen. Allemaal ontzettend handig!

Een ander groot voordeel van WordPress is dat er duizenden vooraf ontworpen templates beschikbaar zijn.

WordPress webdesign

WordPress webdesign door het gebruik van een template is ideaal. Door gebruik te maken van een WordPress template bespaar je jezelf de tijd en de kosten van het ontwerpen van een eigen layout. Daarnaast is een template technisch altijd goed doordacht waardoor alle functionaliteiten naar behoren werken. Een goed voorbeeld hiervan is dat de templates responsive zijn, waardoor ze op alle media (pc, tablet en mobiele telefoon) goed weergegeven worden.

Nu hoor ik je denken: maar als ik gebruik maak van zo’n template ben ik niet uniek. Gelukkig kunnen we je daarin tegenspreken: er zijn zo ontzettend veel templates beschikbaar, dat de kans dat een concurrent van jou (of überhaupt een andere website eigenaar) hetzelfde template heeft gekozen als jij, nihil is. Wij hebben het in ieder geval nog niet mee gemaakt en wij hebben al heel wat jaren ervaring met WordPress webdesign.

Template

 • template voor wordpress website
 • wordpress template voor nieuwe website

Resultaat

 • wordpress website laten maken
 • website wicky food for kids

De template vormt dus de basis qua design en technische functionaliteiten, maar tegelijkertijd is er ontzettend veel aanpasbaar. De kosten van een template liggen vaan tussen de €30 en €60, maar zijn bij ons bij de totale kosten inbegrepen.

Responsive WordPress website

Het is van enorm groot belang dat je website op alle devices goed, leesbaar en gebruiksvriendelijk weergegeven wordt. Met andere woorden: dat je website responsive is. Dat deze zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt en daarmee het gebruiksgemak van je website altijd optimaal is.

Ook voor de zoekresultaten van jouw website binnen Google is dit belangrijk. Google wil namelijk haar gebruikers de beste resultaten bieden. En zoekt iemand op zijn mobiel, maar is jouw website niet responsive (en dus niet gebruiksvriendelijk voor mobiele gebruikers)? Dan wordt jouw website niet (hoog) in de zoekresultaten getoond.

madoo responsive website

WordPress support

Ook na oplevering van je website leveren wij natuurlijk de beste WordPress support. We helpen je op weg wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren, maar het even niet lukt. Of we nemen het van je over, als dat voor jou de beste oplossing is omdat je even geen zin of tijd hebt om het zelf te doen. Wij staan altijd paraat!

Heb jij al een WordPress website? Een waar je blij mee bent, maar waaraan je wel wat wijzigingen zou willen aanbrengen? Ook dat kunnen wij! Of je website wel of niet door ons gemaakt is maakt niet uit, wij leveren de beste WordPress Support en zijn je graag van dienst!

WordPress training

Zoals al even gezegd is je WordPress website gemakkelijk zelf te onderhouden, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom geven wij je een gedegen WordPress training, zodat jij exact weet hoe je je WordPress website moet onderhouden en aanpassen.

Een nieuwe WordPress website binnen 4 weken

Ja, je leest het goed. Al binnen 4 weken kunnen we een nieuwe WordPress website opleveren. Geen probleem!

Wij stellen ons flexibel op en werken zeer efficient. Daardoor kunnen wij op korte termijn nieuwe websites opleveren. Maar: een nieuwe website opzetten doen wij niet alleen. Dat doen we samen met jou, want we hebben jouw input nodig. Dus als ook jij paraat staat voor dit project dan is oplevering binnen 4 weken hartstikke realistisch.

Hoe werkt dat, een website laten maken in WordPress?

We gaan een samenwerking aan en onderhouden steeds contact, niks zal een verrassing zijn. Want het is jouw website dus we hebben jouw input nodig en jouw mening is dus van essentieel belang.

 • Offerte

  We sturen je een duidelijke offerte. Check de scherpe prijzen!

 • Template

  Kies het template dat je aanspreekt en bij je bedrijf past.

 • Webdevelopment

  Aanpassen, toevoegen, verwijderen. Checken, en nog een keer.

 • Check

  We lopen alles door: is de webshop helemaal naar wens?

 • Lancering

  Wanneer alles naar wens is zetten we de webshop online.

Elke keer als we gewerkt hebben aan je website ontvang je een update. Zodat je altijd weet waar we staan, wat er nog gedaan moet worden en wat er nog van jou verwacht wordt. Door jouw wensen te combineren met onze kennis komen we tot het beste resultaat!

Je WordPress website goed vindbaar maken in Google

Een mooie website is geweldig, maar alleen als die website ook goed gevonden wordt. Want een mooie website die niet gevonden wordt heb je alsnog niks aan. Die levert geen geld op.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor de zoekmachines. Wanneer wij een nieuwe WordPress website ontwikkelen houden we direct rekening met de setup wat betreft de SEO. We kennen de regels en passen die toe. En natuurlijk delen we onze tips met jou zodat jij verpletterende content kan schrijven.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Want bezoekers worden klanten en klanten leveren geld op.

Wie werken er aan je website?

team Madoo: Danny & Amanda

Dat zijn wij! Danny & Amanda. Een goed team, omdat wij goed samenwerken, de communicatie gaande houden, elkaar aanvullen en ons werk ontzettend leuk vinden!

Wij vinden het belangrijk goed bereikbaar te zijn, zowel per mail als per telefoon. Je hoeft bij ons dus nooit lang op een reactie te wachten.

We hebben al een aantal jaren ervaring in ons vakgebied en blijven ons ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk. Zo krijgen we steeds meer kennis van systemen en de markt.

Waarom je WordPress website laten maken door Madoo?

 • Wij hebben veel ervaring met WordPress
 • Wij hebben dus ook veel kennis van WordPress
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk!

Wat leveren wij?

 • Een responsive WordPress website waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een WordPress website die je zelf kan onderhouden
 • Een WordPress website die goed vindbaar is
 • Een WordPress website die geld oplevert
 • Een fijne samenwerking
 • Een WordPress training waardoor je zelf je website kan onderhouden

Geef ons je wensen door en we maken een offerte op maat voor je. Je mag ons mailen, maar ook bellen. Of we bellen jou. Laat het ons weten!