Een WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede keuze. Gemakkelijk je website zelf onderhouden en snel online!

Wil je een WordPress website laten maken? Stop met zoeken! Wij zorgen ervoor dat jij die geweldige, mooie, goedwerkende WordPress website krijgt. Een die ook nog eens goed gevonden wordt en klanten aanzet tot het ondernemen van aktie op je website. Zodat ze zich aanmelden of contact opnemen en jij ze kan omzetten tot klanten.

Een WordPress website laten maken door Madoo

Je wilt een nieuwe website. Omdat je oude website aan vernieuwing toe is of omdat je nog geen website hebt. En je hebt je al even verdiept in de mogelijkheden en een website in WordPress spreekt je wel heel erg aan. Dat snappen wij!

Want voor een andere software heb je programmeerkennis nodig en die kan je zelf dus niet gemakkelijk onderhouden. Of je website wordt nooit van jou, omdat je deze binnen een omgeving maakt waar de website dan ook blijft staan en waar je maandelijkse kosten voor betaald. Allebei is niet handig. Daarnaast heb je ook geen zin in hoge kosten voor het laten maken van een nieuwe website. Het geld moet tenslotte eerst verdiend worden en iedere euro kan je maar 1 keer uitgeven. Zonde dus om te veel te betalen!

 • Als startend ondernemer wilde ik graag een website laten maken en ben daarvoor eerst maar eens dicht bij huis gaan zoeken. Al snel was een afspraak met Amanda gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek heeft ze me duidelijk laten weten wat de mogelijkheden waren: eigenlijk waren al m’n wensen te implementeren, zei ze. Bij mij was geen ruimte meer voor twijfel: Amanda mocht mijn website gaan maken. Ze stelde een aantal mooie templates voor waar er een tussen zat die me enorm aansprak. Dat werd de basis voor mijn site, daarmee zijn we van start gegaan. Onze samenwerking was ontzettend fijn: ik gaf de input, Amanda maakte de aanpassingen op de website. Het resultaat mag er zijn: een prachtige website, gebouwd in WordPress, waar ik heel veel leuke reacties op krijg. Ik zou E-Business Solutions graag aanbevelen bij anderen die ook een nieuwe website nodig hebben.

  Fieke Fillekes
  Fieke Fillekes FFirst Health Coaching
 • Ik was al enige jaren klant bij Danny en Amanda en mijn webshop was echt aan vernieuwing toe. Ze deden me een mooi voorstel voor de vernieuwing van mijn shop. Het voorstel was duidelijk en liet geen ruimte nvoor twijfels. Ik was meteen om. Samen gingen we werken aan mijn nieuwe en moderne webshop. De samenwerking verliep ontzettend goed: duidelijk en eerlijk. We hadden regelmatig contact over de voortgang. En het resultaat van die mooie samenwerking mag er zijn: ik heb een mooie, frisse, moderne en gebruiksvriendelijke webshop waar ik ontzettend blij mee en trots op ben! Het was me de investering meer dan waard, ik heb echt waar voor m’n geld gekregen. De vakkundigheid, het eerlijke advies, de fijne samenwerking en de betrouwbaarheid, ze waren iedere euro waard. Al regelmatig adviseer ik E-Business Solutions bij collega ondernemers omdat ik gewoon zo blij met ze ben.

  Karin Breugelmans
  Karin Breugelmans Elements Cosmetics

De voordelen van een WordPress website

Wij maken websites met WordPress. Het laten maken van je website met WordPress kent veel voordelen.

Deze software is enorm gemakkelijk in het gebruik, waardoor je je website zelf kan onderhouden. Je hebt niks anders nodig dan een PC en een internetverbinding voor het kunnen doorvoeren van een aanpassing. Geen hoge kosten voor het onderhoud dus!

Omdat WordPress zo’n ontzettend populaire software is, is de software ook enorm ontwikkeld en zijn er vele plugins beschikbaar (gratis en betaald) waarmee je de functionaliteiten van je WordPress website kunt uitbreiden. Zo kan je door middel van een plugin een marketplace functionaliteit toevoegen, een koppeling maken met Mailchimp of bijvoorbeeld een page builder toevoegen. Allemaal ontzettend handig!

Een ander groot voordeel van WordPress is dat er duizenden vooraf ontworpen templates beschikbaar zijn.

WordPress webdesign

WordPress webdesign door het gebruik van een template is ideaal. Door gebruik te maken van een WordPress template bespaar je jezelf de tijd en de kosten van het ontwerpen van een eigen layout. Daarnaast is een template technisch altijd goed doordacht waardoor alle functionaliteiten naar behoren werken. Een goed voorbeeld hiervan is dat de templates responsive zijn, waardoor ze op alle media (pc, tablet en mobiele telefoon) goed weergegeven worden.

Nu hoor ik je denken: maar als ik gebruik maak van zo’n template ben ik niet uniek. Gelukkig kunnen we je daarin tegenspreken: er zijn zo ontzettend veel templates beschikbaar, dat de kans dat een concurrent van jou (of überhaupt een andere website eigenaar) hetzelfde template heeft gekozen als jij, nihil is. Wij hebben het in ieder geval nog niet mee gemaakt en wij hebben al heel wat jaren ervaring met WordPress webdesign.

Template

 • template voor wordpress website
 • wordpress template voor nieuwe website

Resultaat

 • wordpress website laten maken
 • website wicky food for kids

De template vormt dus de basis qua design en technische functionaliteiten, maar tegelijkertijd is er ontzettend veel aanpasbaar. De kosten van een template liggen vaan tussen de €30 en €60, maar zijn bij ons bij de totale kosten inbegrepen.

Responsive WordPress website

Het is van enorm groot belang dat je website op alle devices goed, leesbaar en gebruiksvriendelijk weergegeven wordt. Met andere woorden: dat je website responsive is. Dat deze zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt en daarmee het gebruiksgemak van je website altijd optimaal is.

Ook voor de zoekresultaten van jouw website binnen Google is dit belangrijk. Google wil namelijk haar gebruikers de beste resultaten bieden. En zoekt iemand op zijn mobiel, maar is jouw website niet responsive (en dus niet gebruiksvriendelijk voor mobiele gebruikers)? Dan wordt jouw website niet (hoog) in de zoekresultaten getoond.

Responsive Websites

WordPress support

Ook na oplevering van je website leveren wij natuurlijk de beste WordPress support. We helpen je op weg wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren, maar het even niet lukt. Of we nemen het van je over, als dat voor jou de beste oplossing is omdat je even geen zin of tijd hebt om het zelf te doen. Wij staan altijd paraat!

Heb jij al een WordPress website? Een waar je blij mee bent, maar waaraan je wel wat wijzigingen zou willen aanbrengen? Ook dat kunnen wij! Of je website wel of niet door ons gemaakt is maakt niet uit, wij leveren de beste WordPress Support en zijn je graag van dienst!

WordPress training

Zoals al even gezegd is je WordPress website gemakkelijk zelf te onderhouden, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom geven wij je een gedegen WordPress training, zodat jij exact weet hoe je je WordPress website moet onderhouden en aanpassen.

Een nieuwe WordPress website binnen 4 weken

Ja, je leest het goed. Al binnen 4 weken kunnen we een nieuwe WordPress website opleveren. Geen probleem!

Wij stellen ons flexibel op en werken zeer efficient. Daardoor kunnen wij op korte termijn nieuwe websites opleveren. Maar: een nieuwe website opzetten doen wij niet alleen. Dat doen we samen met jou, want we hebben jouw input nodig. Dus als ook jij paraat staat voor dit project dan is oplevering binnen 4 weken hartstikke realistisch.

Hoe werkt dat, een website laten maken in WordPress?

We gaan een samenwerking aan en onderhouden steeds contact, niks zal een verrassing zijn. Want het is jouw website dus we hebben jouw input nodig en jouw mening is dus van essentieel belang.

 • Offerte

  We sturen je een duidelijke offerte. Check de scherpe prijzen!

 • Template

  Kies het template dat je aanspreekt en bij je bedrijf past.

 • Webdevelopment

  Aanpassen, toevoegen, verwijderen. Checken, en nog een keer.

 • Check

  We lopen alles door: is de webshop helemaal naar wens?

 • Lancering

  Wanneer alles naar wens is zetten we de webshop online.

Elke keer als we gewerkt hebben aan je website ontvang je een update. Zodat je altijd weet waar we staan, wat er nog gedaan moet worden en wat er nog van jou verwacht wordt. Door jouw wensen te combineren met onze kennis komen we tot het beste resultaat!

Je WordPress website goed vindbaar maken in Google

Een mooie website is geweldig, maar alleen als die website ook goed gevonden wordt. Want een mooie website die niet gevonden wordt heb je alsnog niks aan. Die levert geen geld op.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor de zoekmachines. Wanneer wij een nieuwe WordPress website ontwikkelen houden we direct rekening met de setup wat betreft de SEO. We kennen de regels en passen die toe. En natuurlijk delen we onze tips met jou zodat jij verpletterende content kan schrijven.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Want bezoekers worden klanten en klanten leveren geld op.

Wie werken er aan je website?

team Madoo: Danny & Amanda

Dat zijn wij! Danny & Amanda. Een goed team, omdat wij goed samenwerken, de communicatie gaande houden, elkaar aanvullen en ons werk ontzettend leuk vinden!

Wij vinden het belangrijk goed bereikbaar te zijn, zowel per mail als per telefoon. Je hoeft bij ons dus nooit lang op een reactie te wachten.

We hebben al een aantal jaren ervaring in ons vakgebied en blijven ons ontwikkelen. Dat vinden we belangrijk. Zo krijgen we steeds meer kennis van systemen en de markt.

Waarom je WordPress website laten maken door Madoo?

 • Wij hebben veel ervaring met WordPress
 • Wij hebben dus ook veel kennis van WordPress
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk!

Wat leveren wij?

 • Een responsive WordPress website waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een WordPress website die je zelf kan onderhouden
 • Een WordPress website die goed vindbaar is
 • Een WordPress website die geld oplevert
 • Een fijne samenwerking
 • Een WordPress training waardoor je zelf je website kan onderhouden

Geef ons je wensen door en we maken een offerte op maat voor je. Je mag ons mailen, maar ook bellen. Of we bellen jou. Laat het ons weten!

Neem direct contact met ons op

Stuur ons een mail en je hoort snel van ons!

Niet te lezen? Verander tekst. captcha txt