Wordpress webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Wordpress webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Een WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken is een perfecte start van dat geweldige plan dat je hebt!

Een WooCommerce webshop laten maken doen veel webshop eigenaren tegenwoordig. En gelijk hebben ze: WooCommerce werkt fantastisch. Wij zijn groot fan! Wij hebben al veel WooCommerce webshops mogen maken en worden nog altijd enthousiaster wanneer we weer nieuwe ontdekkingen doen. Want ook dat gebeurd nog steeds!

Een WooCommerce webshop is wat ons betreft dus ideaal. WooCommerce is de webwinkel plugin van WordPress. En wat voor een! Hij bied je als webwinkel eigenaar precies dat wat je nodig hebt: overzicht, duidelijkheid, gemak en flexibiliteit.

Danny, Amanda en Shinato hebben echt fantastisch werk geleverd bij de ontwikkeling van de website voor www.koffiemaatje.shop. Het was duidelijk geen gemakkelijke klus, maar ze hebben het met volle inzet en toewijding aangepakt. In samenwerking met het reclamebureau Kenmerk hebben ze een prachtig design gemaakt en naadloos geïntegreerd in een bestaande template van WooCommerce. Het resultaat mag er absoluut zijn!Ik ben onder de indruk van hun professionaliteit en efficiëntie. Madoo heeft altijd snel gereageerd op vragen, dacht proactief mee over oplossingen en was uiterst goed bereikbaar. Mijn oprechte dank gaat uit naar het hele team voor hun uitstekende werk!
Response from the owner: Ontzettend bedankt voor je positieve woorden Youri! Het was inderdaad zeker niet altijd makkelijk, maar belangrijk is dat het werk en dat jij tevreden bent. Dat is waar we het voor doen. En uiteraard stopt het hier niet. We wensen je veel verkopen toe!
Madoo heeft onze website met bookingssysteem gemaakt. Ondanks wat tegenslagen als een plugin die niet deed wat er in de specificaties stond, zijn ze altijd pragmatisch blijven denken in oplossingen, dat is erg fijn.
Response from the owner: Bedankt Roel, de aanhouder wint ;-) Het was ook voor ons een leuke uitdaging én we hebben weer veel geleerd!
Madoo heeft de website voor onze fysiotherapie praktijk ontwikkeld en we zijn er erg blij mee! Ze reageren snel en alles wordt snel opgelost/opgepakt. Ook nazorg en vragen worden zorgvuldig beantwoord.
Response from the owner: Bedankt Karit, blij te horen dat je zo tevreden bent! We hebben je website met veel plezier gemaakt.
Ik heb heel prettig mogen samenwerken met Amanda , Danny en Andrick van Madoo. Rustig , kundig en geduldig met goed inzicht in het creatieve proces van het maken wat altijd een beetje wiebelig is natuurlijk met je wensen en gedachten die je dan goed en begrijpelijk onder woorden moet brengen. Ook in de periode daarna ,toen de site af was en als je nog vragen hebt , heel belangrijk, nemen ze de tijd en dat is heel prettig. En het resultaat is ook gewoon een mooie en betaalbare website!
Response from the owner: Bedankt Joris, super leuk én fijn om te lezen! We hebben je website met veel plezier voor je gemaakt.
Response from the owner: Bedankt Jill!!
Goede service. Reageren snel, en doen net het stapje extra!Zeker aanrader.
Response from the owner: Super bedankt Nik!!
Wat bén ik blij met mijn website van Madoo! Er is ontzettend goed met mij meegedacht. Zo wist ik zelf niet wat ik wilde totdat ik een eerste opzet te zien kreeg... En het precies was wat ik wilde! Blij met het kleurgebruik, uitstraling en zelfs een nieuw logo! Ben jij toe aan een (nieuwe) website? Dan ben je bij Madoo aan het juiste adres.
Response from the owner: Dank je wel Jessica! Voor de ontzettend leuke opdracht en voor de super fijne samenwerking!
Response from the owner: Hoi Ada, bedankt voor je review. Echter kan ik mij niet herinneren dat je klant bij ons bent geweest ooit... Klopt dat? In dat geval zou ik je graag willen vragen je review te verwijderen. Ik zou graag reviews verzamelen van mensen die daadwerkelijk met ons gewerkt hebben, die zijn voor ons heel waardevol. Alvast bedankt! Hartelijke groet, Amanda
Response from the owner: Bedankt Sergio!
Ik heb een hele goede ervaring met Madoo. Het opzetten van onze website ging snel en makkelijk. Daarnaast werd ik snel en vriendelijk geholpen wanneer ik vragen had.Echt een aanrader.
Response from the owner: Dank je wel Martijn!
Geweldig! Toppers van de bovenste plank!Ik heb een nieuwe website laten maken door Madoo en deze was vrij complex te noemen. De mensen van Madoo denken creatief mee en "kan niet" komt niet voor in hun woordenboek. Er staat nu een mooie frisse website te glimmen op internet die ook zeer goed functioneert! Heel erg blij mee :-)
Response from the owner: Dank je wel Raymond! Bedankt voor de fijne woorden, het was een mooie uitdaging met een prachtig resultaat!
Hele prettige samenwerking met Madoo! Communicatie verloopt soepel, reageren snel, denken mee en komen altijd met een oplossing. We zijn heel blij met onze nieuwe webhop. Goede en profesionele club.
Response from the owner: Dank je wel Bas! Julie gaan zoveel klanten blij maken met deze webshop. Heel veel succes!
Topservice! Veel geduld en begrip met een mooi resultaat! Aanrader!
Response from the owner: Dank je wel Maartje! Heel veel succes met je webshop, je maakt prachtige items.
Na diverse gesprekken met webdesign bedrijven zijn wij bij Madoo uitgekomen voor het updaten van onze website en daar tevens een nieuwe webshop aan te koppelen. En van deze keuze hebben wij geen moment spijt van gehad. Na een intake door Amanda hebben Danny en zijn team een nieuwe site voor ons vervaardigd waar al onze wensen in zijn verwerkt. Mede door hen tips en oplossingen is het resultaat prachtig. De goede bereikbaarheid zorgde voor een prettige samenwerking. Bedankt Madoo, voor de geweldige service.
Response from the owner: Jullie ook ontzetend bedankt Rob! Wij zijn ook erg blij met onze samenwerking.
Bij de eerste realisatie van onze woocommerce webshop jaren geleden was Madoo al in de race omdat ze een goede en betrouwbare indruk hadden gemaakt, nu bij onze recente nieuwe webshop wel voor Madoo gekozen vanwege de goede eerste indruk. Ze hebben dit helemaal waargemaakt, een hele prettige partner die goed luistert en meedenkt met de wensen die we hadden. Dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Van harte aanbevolen als je een mooie webshop wilt tegen een zeer acceptabele prijs!
Response from the owner: Bedankt Caroline!!
Prettige samenwerking, heldere afspraken. De juiste prijs kwaliteit verhouding met als resultaat een prachtige nieuwe website.
Response from the owner: Dank je wel Nielsson! Ook wij zijn heel blij met hoe de samenwerking verliep en zijn heel trots op het eindresultaat!
Madoo heeft een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Super snelle en goede service.Als je aparte dingen zoals wij wilden doen ze totaal niet moeilijk, ze maken het gewoon.Wij wilden een webshop gecombineerd met een website waar wij onze referenties konden laten zien.Wat een aardig, eerlijk en meedenkend bedrijfAmanda en Donny bedankt voor de mooie webshop/website
Response from the owner: Bedankt Jacques voor deze fantastische feedback. Goed te horen dat je zo blij bent met je website!
Zeer prettige samenwerking ervaren. Professioneel en sterk in communicatie en afstemming. Mooie en complete website opgeleverd.
Response from the owner: Zo leuk om te lezen, dank je wel! De samenwerking was heel fijn en het resultaat mag er zeker zijn. Veel plezier en succes met de website toegewenst!
Response from the owner: Bedankt Mihaela!
Steeds een vlot en professioneel aanspreekpunt waar je terecht kan voor een oplossing en informatie, zowel tijdens als na de oplevering van de website. Voor onze lextase.be website een hele verbetering qua onderhoud en design...
Response from the owner: Bedankt Rudy!
Madoo is een plezierige partij om een samenwerking mee aan te gaan, korte lijntjes, persoonlijke aanpak en een goedwerkende webshop.
Response from the owner: Dank je wel Dennis! Je webshop is heel gaaf geworden en wij vinden het geweldig dat je er zo blij mee bent.
Heel fijne samenwerking,goede inzichten, snelle reacties en echte persoonlijke aandacht.Madoo is een topper in zijn vakgebied.👌
Response from the owner: Wauw, ontzettend bedankt Marianna!! We wensen je ontzettend veel succes met je webshop!
Madoo maakte mijn webshop, alles in goed overleg, fijne communicatie, verrassende ideeën, mooi design. Zeer tevreden over het resultaat.
Response from the owner: Dank je wel Anne! Het samenwerken met jou was ook echt heel erg fijn: snel, direct en duidelijk. Super fijn. Je webshop is prachtig geworden!
Individuele aanpak, mooi en functioneel resultaat! Goede prijsstelling voor top-werk.
Response from the owner: Dank je wel Wessel, wat ontzettend leuk om te lezen! We zijn blij dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en de leuke samenwerking!
Had een probleem met Opencart en dat was na een telefoontje direct opgelost. Duidelijke communicatie en deskundigheid vanuit Madoo maakte dat mogelijk. Thanks again!
Response from the owner: Dank je wel Ellen! Heel graag gedaan, blij dat we je hebben kunnen helpen.
Response from the owner: Dank je wel, jullie webshop is prachtig geworden!
5 sterren voor Danny & Amanda! Ze hebben ontzettend veel verstand van wordpress en hebben prachtig werk geleverd voor m'n nieuwe website delisouth.nl. Snelle en deskundige hulp, ook voor de laatste details. Keep it up!
Response from the owner: Dank je wel Frank! Super leuk om te lezen. Je webshop is super mooi geworden!
Madoo is flexibel, geduldig en luistert goed naar haar klanten. Madoo weet dit om te zetten in creativiteit, kwaliteit en professionaliteit in haar websites en webshops. Keep up the good work!
Response from the owner: Bedankt Edwin!! Ook voor de fijne samenwerking. We wensen je een hele succesvolle webshop toe.
Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid van Madoo. Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
Response from the owner: Bedankt Jan! Wat ontzettend fijn en leuk om te lezen. Die kwaliteit die jij beschrijft, is ook precies wat we nastreven. Zo gaaf om te zien dat jij het ook daadwerkelijk zo ervaart.
Madoo websites en webshops is een super goed bedrijf, prima prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle service, eenvoudig, overzichtelijk en snel. Als je iets geregeld wilt hebben helpen ze adequaat en zorgen dat het snel en top geregeld is.
Response from the owner: Dank je wel!
Fijne samenwerking met Madoo!!! Veel dank Bouwtafel BV uit Muiden. Bemiddeling voor conflicten in de bouw.
Response from the owner: Bedankt Mark!! Heel erg leuk om te lezen. Je website is ook super gaaf geworden.
Geeft Goede hulp bij problemen. Uitstekende service.
Response from the owner: Fijn om te lezen dat dat wat we nastreven ook lukt. Bedankt!
Altijd bereikbaar voor hulp, snelle reactie en meedenkend!
Response from the owner: Dank je wel Amanda!!
Response from the owner: Dank je wel Wilma!
Toering Mode is erg blij Madoo. Amanda en Danny zijn altijd snel met het oplossen van problemen en ze geven goed advies.
Response from the owner: Dank je wel Wilma!
Wij zijn bij Madoo terecht gekomen met een website / webshop die half af was. De huidige bouwer liep tegen teveel beperkingen aan. Madoo durfde het aan om er een mooi eindproduct van te maken en mee te denken voor verdere optimalisatie.
Response from the owner: Dank je wel Dick! Het was een mooie uitdaging ;-)
Wij (praktijk de caleidoscoop) hebben goede ervaringen met Madoo. Zij hebben onze websites vorm gegeven. Wat hen vooral een fijne samenwerkings partner maakt is dat ze erg snel en adequaat antwoorden en goed en helder vooraf communiceren over veranderingen en actuele situaties.
Response from the owner: Dank je wel Suzanne! Wat super om te lezen dat wat we nastreven ook daadwerkelijk lukt :-)
Response from the owner: Dank je wel Bart!
Geen zorgen met Madoo alles is mogelijk top service en altijd behulpzaam
Response from the owner: Dank je wel Oussama!
Vanaf het begin is Danny altijd goed bereikbaar geweest en snel in actie als het nodig is. Heel fijn om te weten dat een belletje meteen tot resultaten leidt. Fijne mensen met kennis van zaken!
Response from the owner: Dank je wel!
Super team! Zelfs als ze op vakantie zijn, staan ze voor je klaar. Wat ze beloven komen ze ook na en ze denken altijd met je mee! Ontzettend blij mee!
Response from the owner: Ontzettend bedankt voor je fijne woorden Els!
Bij Madoo wordt er nog echt geluisterd en bezitten ze de kwaliteit om jouw gevoel/idee om te zetten in een technisch goed werkende website. Daarnaast brengen ze een deel van hun kennis met enthousiasme aan je over zodat je zelf dingen kan veranderen en de website uiteindelijk helemaal eigen kan maken. Ik ben zeer tevreden en vindt hetgeen ze bieden voor het bedrag dat ze daar voor rekenen van hoge kwaliteit.
Response from the owner: Dank je wel Anita, deze mooie woorden worden we heel blij van!
Madoo heeft een webshop met Woo-commerce voor ons gemaakt, wij hebben prettig samengewerkt, ze reageren snel op vragen en hebben een duidelijke uitleg. bedankt Danny en Amanda.
Response from the owner: Heel erg graag gedaan Caroline!
We hebben een paar keer Madoo ingeschakeld. Elke keer werden wij zeer kundig, snel, behulpzaam en goed geholpen. We zijn erg tevreden.
Response from the owner: Bedankt!
Al een aantal jaren mijn websites bij Madoo draaien en ze hebben altijd continuïteit in bereikbaarheid hiervan weten te bieden. In geval van technische vragen of ondersteuning uitermate professioneel en vriendelijk geholpen.
Response from the owner: Dank je wel Christian!
Fijne & snelle service, ga zo door!
Response from the owner: Gaan we zeker doen!
Hele fijne mensen om mee te werken en snelle support voor onze stichting.Goede adviezen en een prachtige website.Zeker een aanrader voor uw internet wensen.
Response from the owner: Dank je wel Peter!
Response from the owner: Bedankt Onno!
Niets dan positieve ervaringen met Madoo. Heldere communicatie, betrouwbare hosting en als er dan een keer iets niet werkt wordt het supersnel opgelost en vragen worden ook op een serieuze opgepakt en vlot beantwoord. Top service!
Response from the owner: Super bedankt Joost! Heel erg fijn om te lezen :-)
js_loader

Lage kosten
Gratis software

Ontzettend gebruiksvriendelijk

Vol met mogelijkheden

Optimale
SEO functies

Responsive
webshops

Welk pakket
past bij jou?

 • Type ontwerp
 • In jouw huisstijl
 • Optimale conversie
 • Feature 4
 • Feature 5
 • Simple Webshop
  1395/ eenmalig
  • Voorontwikkeld
  • -
  • -
 • Custom Webshop
  Meest verkocht
  1895/ vanaf
  • Gepersonaliseerd

Als je met WooCommerce aan de slag wilt is er veel om over te vertellen. En door onze ervaring kunnen we dat ook. Maar jij zit misschien niet op alle informatie te wachten. Daarom hebben we hier een inhoudsopgave, je kunt op een titel klikken om meteen naar dat onderwerp te gaan.

Ontwerpen in WooCommerce

WooCommerce themes

Voor WooCommerce zijn er veel vooraf ontworpen WooCommerce themes: een reeds ontworpen template met goed werkende functionaliteiten die je kan aanschaffen. Er is keuze uit wel duizenden thema’s. Heb jij nou net specifiek een bepaald ontwerp in gedachten? Geen zorgen! Er zijn zo ontzettend veel thema’s te verkrijgen dat ook jou idee er zeker tussen zit. Bovendien zijn WooCommerce themes tegenwoordig zo ontzettend flexibel wat betreft het bouwen dat hetgeen jij in gedachten hebt echt wel gerealiseerd kan worden.

Een WooCommerce thema bevat alle belangrijke functionaliteiten: ze zijn responsive, zodat ze goed weer gegeven worden op mobiel. Zodat jouw bezoeker ongeremd los kan gaan in jouw shop, ook als die ‘s avonds lekker lui op de bank met z’n mobiel of tablet je shop bezoekt. Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor het kunnen betalen in de shop en zijn er mogelijkheden om verzendmethodes toe te voegen.  En de layout natuurlijk: alles klopt en is op elkaar afgestemd.

Template

 • webshop-template-woocommerce
 • template voor woocommerce webshop
 • woocommerce beauty webshop
 • wordpress webshop laten maken

Resultaat

 • elements cosmetics webshop in woocommerce
 • elements cosmetics woocommerce webshop
 • elements cosmetics webshop
 • elements cosmetics webshop woocommerce

Je ziet het: een WooCommerce theme is de basis voor je webshop, maar bied tegelijkertijd nog ontzettend veel flexibiliteit om aanpassingen door te voeren zodat de shop echt helemaal naar je wens is. Een blok erbij, een blok eraf, klant referenties toevoegen: er is echt zoveel mogelijk!

WooCommerce webdesign

Het grote voordeel van het gebruiken van een bestaand thema? Het bespaart je enorm veel geld en heel veel tijd. Want je WooCommerce webshop helemaal laten ontwerpen en vervolgens laten omzetten naar een in WooCommerce werkende layout kost heel erg veel geld. Al gauw zo’n €3000 tot €5000 (zo niet meer). En een WooCommerce thema kost ongeveer €80. En sommige WooCommerce thema’s zijn zelfs gratis. Reken uit je winst.

Jouw WooCommerce webdesign is dus zo geregeld! Vandaag besloten welk thema je wilt, betekend morgen geïnstalleerd op je domeinnaam. Dat regelen we voor je. En natuurlijk helpen we je bij de zoektocht naar een goed, mooi en passend WooCommerce template. Daar zijn wij voor.

Hier zijn we trots op

 • Mijn samenwerking met Madoo was in één woord geweldig. Helder, professioneel, goede communicatie, verstand van zaken, goed luisteren naar mijn wensen en daarop inspelen. Ik heb genoten van het project om samen een nieuwe website te maken. Mijn eerste indruk bij het bezoeken van de website en het telefoongesprek met Amanda was direct goed. Eigenlijk wist ik nog voordat ik de offerte kreeg al dat ik met ze in zee wilde. Ik heb nu een prachtige nieuwe website, die perfect past bij mij en mijn bedrijf en ook nog eens voor een prima prijs. Iedereen die een nieuwe website/webwinkel wil laten maken, kan ik van harte aanbevelen om met Madoo te gaan samenwerken.

  Elske Hoen
  Elske Hoen Vitaalkunst
 • Via Google kwam ik terecht bij Madoo toen ik een webshop wilde laten maken. Dankzij het online portfolio en een heel fijn telefonisch gesprek was ik overtuigd. De samenwerking was heel prettig. Altijd snelle reacties, behulpzaam team met creatieve ideeën. Ik kreeg zowel inspiratie als ruimte voor mijn eigen behoeftes. Ik was niet alleen een nummertje tussen de aangenomen werkzaamheden, maar kreeg persoonlijk aandacht. Het resultaat is een mooie website met veel mogelijkheden en een leerzame periode voor mijzelf.

  Marianna Bartalis
  Marianna Bartalis Angel Fit
 • Ik wil jullie enorm bedanken voor de fijne samenwerking. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat. Jullie hebben me regelmatig positief verrast met leuke ideeën en fijn oplossingen. En uiteindelijk is het mooier geworden dan ik had gehoopt.

  Anne Broekhoff
  Anne Broekhoff Hippewanddecoratie.nl
 • Ik heb de samenwerking met Madoo zeer positief ervaren. Er was een gemeenschappelijke basis voor communicatie. Madoo heeft zich makkelijk kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant (aan mij dus). Dankzij onze samenwerking is er mijn webshop, die ik steeds verder ontwikkel (waar nodig met hulp van Madoo). Ik beveel Madoo graag aan bij anderen en geef ze een dikke 10!

  Jan Przygoda Motiva Design
 • Madoo is een partij die mee denkt met de klant. Althans, dat hebben wij zo ervaren. Samen met ons wilde Madoo er echt een succes van maken. De samenwerking verliep heel soepel en Madoo schakelt snel. Ze denken graag mee en komen met suggesties. Wij hebben het ervaren als een leuke, energieke en goede samenwerking. Het resultaat is een professionele, chique website die de look en feel heeft van ons product, tegenover een prima prijs.

  Melloney de Ruiter
  Melloney de Ruiter Insomnia Global B.V.
 • “De samenwerking met Madoo heb ik als zeer prettig ervaren. Samen hebben we mijn webshop overgezet van OpenCart naar WordPress/WooCommerce. Dat was een intensief traject waarbij ikzelf de mogelijkheid had om veel zelf te doen. Dat vond ik erg fijn. Steeds wanneer ik vragen had m.b.t. content en producten werden die door Danny en Amanda beantwoord en kon ik weer verder, terwijl zij zich bezig hielden met het design en de techniek. Je merkt echt dat ze zich richten op het MKB en dat past heel goed bij mij. De kennismaking bij Madoo op kantoor in Weesp was leuk: kleinschalig en geen bombarie. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Ik zou het team van Madoo graag aanbevelen bij mijn mede KMB’ers!”

  Frank Tillemans DeliSouth
 • Via een Facebook post kwam ik bij Madoo terecht met de vraag of zij voor mij een webshop konden maken. Ik kende Madoo nog niet, maar na het eerste contact had ik volledig het vertrouwen in dit team. Omdat hun voorstel mij aansprak zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan en die heb ik als positief ervaren. Flexibel, snelle reacties. Geduld en op een normale manier communiceren (geen enkele vorm van arrogantie, betweterig of hete aardappel in de keel). Lekker down to earth waar de mens centraal staat. Het resultaat van dit project is een professionele webshop en een tevreden klant (ik dus). De samenwerking stopt hier ook zeker niet, want een website is dynamisch en de samenwerking wat mij betreft dus ook. Door de persoonlijke touch en het geduld, wat ik als heel plezierig heb ervaren, zou ik Madoo graag aan anderen aanraden.

  Edwin van Giessen
  Edwin van Giessen Zabo Home Wellness
 • Wij hadden een webshop waar we niet heel blij meer mee waren. We wilden graag extra functionaliteiten toevoegen, maar dat ging niet. In overleg met Danny en Amanda hebben we onze bestaande webshop geheel vernieuwd, waardoor al onze wensen wel meteen geïmplementeerd konden worden. Deze webshop draait nu op WooCommerce en daar zijn we hartstikke blij mee. De samenwerking verliep heel prettig, dit is onze 3e webshop en het ontwikkelen van deze shop is het snelste en beste gelopen.

  Caroline
  Caroline De Klaproos
 • Nadat we al bij verschillende partijen waren geweest en ons vertrouwen inmiddels behoorlijk kwijt was, kwamen we terecht bij Madoo. Bij hen voelden we ons echt gehoord en begrepen en zo kwam het vertrouwen weer terug en hebben wij in samenwerking met Danny en Amanda onze WooCommerce webshop gebouwd, die ook echt ons gevoel en onze beleving bevat. De samenwerking vonden wij geweldig, Madoo heeft zoveel meer geleverd dan wat we verwacht hadden. Ze hebben ons geadviseerd en heel erg mee gedacht over hoe onze wensen vorm gegeven konden worden. Het resultaat is een prachtige webshop waar we hartstikke blij mee zijn.

  Murat Tekin
  Murat Tekin Aylam
 • Ik had al een Nederlandstalige webshop, maar de software van die shop bevalt niet heel goed. Daarom was ik mij aan het oriënteren op WooCommerce en kwam zo uit bij Madoo. Na telefonisch overleg en een een duidelijke offerte zijn we met elkaar aan de slag gegaan. De samenwerking met Madoo was heel prettig. Ze reageren snel en zijn oplossingsgericht. Met elkaar hebben we de webshop gemaakt die ik voor ogen had en waar ik helemaal blij mee ben.

  Edwin Roelse BHV Voordeelwinkel

WooCommerce bij Madoo

WooCommerce specialist

Jaja, een WooCommerce specialist mogen we onszelf wel noemen inmiddels. We hebben al vele WooCommerce webshops gemaakt. “Gewone” webshops, maar ook webshops met grotere uitdagingen. Allemaal super leuk en heel erg leerzaam.

Voor jou is het nogal wat: je gaat een webshop starten. Wat een grote stap! Misschien wel je eerste in de wereld van het ondernemerschap. Welkom! Of misschien heb je al een webshop, maar is die echt nodig aan vernieuwing toe. Kan je wel wat nieuwe functionaliteiten gebruiken en “bekt” de oude gewoonweg niet goed genoeg meer omdat hij verouderd is. Je wilt tenslotte wel met je tijd mee gaan. Wat je reden ook is: Madoo is there for you! Want wij zijn de echte WooCommerce specialist, gevestigd in Weesp, met jarenlange ervaring. En ook zal zijn we gevestigd in Weesp, we werken voor klanten door het hele land. Het internet (en de auto) brengen ons overal.

Wij bouwen voor jou die webshop waar je al zo lang over na hebt gedacht. Waarmee je in je hoofd al zoveel hebt verkocht en zoveel omzet mee hebt gehaald. Waarmee je mensen gelukkig maakt omdat ze bij jou dat product eindelijk vinden waar ze naar op zoek waren. Mensen die jouw webwinkel weer aanraden bij vrienden, collega’s, familie en andere bekenden. Gewoon, omdat ze er zo ontzettend blij mee zijn.

Maar dat is dus in je hoofd. De perfecte start. Nu nog de uitvoering. En daar zijn wij goed in. Want jouw ideeën en onze kennis gaan ervoor zorgen dat de webshop waar jij zo van droomt er ook echt gaat komen.

Hoe lang duurt het laten maken van een webshop?

De levertijd van je webshop is afhankelijk van verschillende factoren, maar er zijn webshops geweest die we binnen 3 weken hebben opgeleverd. Wanneer we elkaar spreken en we je exacte wensen weten kunnen we je een goede inschatting geven van de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van de webshop. Als we ons beiden beschikbaar maken en je snel de benodigde informatie kan aanleveren, kunnen wij snel en efficiënt werken.

Hoe werkt het laten bouwen van een WooCommerce webshop?

Zoals gezegd combineren we jouw wensen met onze kennis. The key to success wat ons betreft. Wij zorgen dat alles technisch in orde komt, jij zorgt dat wij alles krijgen wat nodig is voor het bouwen van de online store: afbeeldingen, teksten, logo’s, kleurgebruik, noem maar op. Wij starten met het WooCommerce template als basis (dat template dat jij dus uitgezocht hebt) en gaan die helemaal naar jouw wens aanpassen. We installeren het template, voegen teksten en afbeeldingen toe, knoppen op de juiste plekken. We zorgen dat de betaalmethodes en verzendmethodes netjes ingesteld worden. En we leveren de shop pas op als jij en wij tevreden zijn.

Functionaliteiten in WooCommerce

WooCommerce plugins

Zoals we al even vertelde is WooCommerce ontzettend flexibel. Dat komt onder andere doordat het uit te breiden is met WooCommerce plugins: extra functionaliteiten die je kan toevoegen aan je webshop. Betaald of onbetaald, dat verschilt per plugin. Maar een ding is zeker: er is veel. Ontzettend veel zelfs. Dus heb jij een bepaalde specifieke wensen? Bijvoorbeeld dat je meerdere product opties kan invoeren? Dat je een filter kan toevoegen in je shop om je bezoeker beter te bedienen? Of de mogelijkheid toevoegen een product te laten ontwerpen door je klant? Niks is te gek.

Payment provider in WooCommerce

Er moet afgerekend kunnen worden in je shop. Met een payment provider is dat zo gepiept. Je vraagt een account aan, wij installeren de payment provider voor je en tadaa! Klaar.

Wij kunnen Mollie installeren in WooCommerce. Of een andere payment provider natuurlijk, we kennen ze inmiddels allemaal wel. Verdiep je goed in de opties die de payment provider biedt, voordat je een keuze maakt. Wij hebben natuurlijk ook de nodige kennis over de verschillende aanbieders en adviseren je graag hierover!

Bekijk een aantal voorbeelden van betaalproviders
mollie-logo
pay-logo
multisafepay-logo
icepay-logo
ogone-logo
targetpay-logo
buckaroo-logo
paycheckout-logo
sisow-logo

Dit doen wij ook voor jou

WooCommerce SEO optimalisatie

Je wilt niet alleen een webshop die mooi is, maar ook een die goed gevonden wordt. Vooral dat waarschijnlijk. Want een webshop heeft bezoekers nodig om omzet te kunnen genereren. Bezoekers zijn essentieel.

Veruit de meeste bezoekers komen uit Google. Het is dus van groot belang dat je webshop in Google op de juiste zoektermen vindbaar is. Zodat de mensen die op zoek zijn naar een product zoals dat van jou, ook echt bij jou uitkomen. En beter nog: bij jou komen kopen.

Daarom kan je ervoor kiezen om ons meteen de SEO optimalisatie in WooCommerce toe te laten passen. Want als je het doet, kan je het maar beter goed doen.

Dat kan op 2 manieren: jij doet dit zelf door eerst ons uitgebreide SEO Webinar te volgen en daarna de SEO toe te passen in de webshop. Zo heb je er ook blijvend wat aan. Een andere optie is dat wij je webshop optimaliseren voor Google.

Het is van groot belang dat de SEO in je shop optimaal is zodat je geen derde partij of betaalde advertenties nodig hebt voor goede posities binnen Google.

WooCommerce maatwerk

Zit die ene plugin die je zoekt er nou net niet tussen? Is je wens echt te specifiek? Dan kunnen we altijd nog maatwerk aanpassingen aan je WooCommerce webshop doen. Door een plugin aan te passen of je wensen van scratch af aan te doen. We overleggen samen goed en nemen de details goed door zodat we exact weten naar welke functionaliteit je op zoek bent zodat de WooCommerce maatwerk werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Kan je het je indenken? Dat het gebruiksgemak voor je klant zo enorm groot is doordat ook die ene specifieke wens toe te passen is? Het kan echt! Het WooCommerce maatwerk zal jouw webshop nog unieker en gebruiksvriendelijker maken. En dat is waarmee je punten scoort bij je bezoekers. Want webshop bezoekers houden ervan als je het ze zo gemakkelijk mogelijk maakt. Wij weten het zeker: jouw gewenste maatwerk oplossing voor WooCommerce kunnen wij je mee helpen.

Nederlandse WooCommerce Support

Zoals je al hebt gemerkt spreken wij Nederlands. Wij leveren dan ook Nederlandse WooCommerce Support. We zijn ook gewoon gevestigd in Nederland. In Weesp, om precies te zijn. Heb je hulp nodig bij het invoeren van je producten? Weet je niet hoe je je webshop beter vindbaar maakt in Google? Wij leveren de beste WooCommerce Support. Bij ons kan je met al je vragen terecht. Of je nou al klant bij ons bent of niet. Het maakt ons niet uit. We helpen iedere WooCommerce webwinkel eigenaar graag weer op weg!

WooCommerce is een enorm sterke en flexibele software die je als webshop eigenaar enorm veel gebruiksgemak oplevert. Maar bovenal geeft het je die webshop die in je hoofd al zo ontzettend goed draait en waarmee je de producten verkoopt waar je echt achter staat. Waar je mensen blij mee gaat maken. De webshop waar klanten weer naartoe terug keren. Want dat is wat je wilt.

Wie werken er aan je WooCommerce webwinkel?

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Echte WordPress en WooCommerce specialisten. Wij zijn ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende webshops te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

We weten hoe belangrijk een goede webshop is: het gaat tenslotte om jouw inkomsten. Dus je website moet werken, klanten opleveren. En er mooi uitzien natuurlijk, zodat je er wel trots op bent.

Wij zijn goed bereikbaar, werken snel maar goed en houden enorm van ons werk. Wij houden van een leuke uitdaging en van fijne samenwerkingen.

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Jouw WooCommerce webshop door ons?

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook gezellig.