fbpx

Wordpress webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Wordpress webshop

Binnen 4 weken online

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Geen maandelijkse kosten

Geoptimaliseerd voor google

Altijd perfecte weergave

Een WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken is een perfecte start van dat geweldige plan dat je hebt!

Een WooCommerce webshop laten maken doen veel webshop eigenaren tegenwoordig. En gelijk hebben ze: WooCommerce werkt fantastisch. Wij zijn groot fan! Wij hebben al veel WooCommerce webshops mogen maken en worden nog altijd enthousiaster wanneer we weer nieuwe ontdekkingen doen. Want ook dat gebeurd nog steeds!

Een WooCommerce webshop is wat ons betreft dus ideaal. WooCommerce is de webwinkel plugin van WordPress. En wat voor een! Hij bied je als webwinkel eigenaar precies dat wat je nodig hebt: overzicht, duidelijkheid, gemak en flexibiliteit.

blank

Lage kosten
Gratis software

Ontzettend gebruiksvriendelijk

Vol met mogelijkheden

Optimale
SEO functies

Responsive
webshops

Welk pakket
past bij jou?

 • Type ontwerp
 • In jouw huisstijl
 • Optimale conversie
 • Feature 4
 • Feature 5
 • Simple Webshop
  1395/ eenmalig
  • Voorontwikkeld
  • -
  • -
 • Custom Webshop
  Meest verkocht
  1895/ vanaf
  • Gepersonaliseerd

Als je met WooCommerce aan de slag wilt is er veel om over te vertellen. En door onze ervaring kunnen we dat ook. Maar jij zit misschien niet op alle informatie te wachten. Daarom hebben we hier een inhoudsopgave, je kunt op een titel klikken om meteen naar dat onderwerp te gaan.

blank

Ontwerpen in WooCommerce

WooCommerce themes

Voor WooCommerce zijn er veel vooraf ontworpen WooCommerce themes: een reeds ontworpen template met goed werkende functionaliteiten die je kan aanschaffen. Er is keuze uit wel duizenden thema’s. Heb jij nou net specifiek een bepaald ontwerp in gedachten? Geen zorgen! Er zijn zo ontzettend veel thema’s te verkrijgen dat ook jou idee er zeker tussen zit. Bovendien zijn WooCommerce themes tegenwoordig zo ontzettend flexibel wat betreft het bouwen dat hetgeen jij in gedachten hebt echt wel gerealiseerd kan worden.

Een WooCommerce thema bevat alle belangrijke functionaliteiten: ze zijn responsive, zodat ze goed weer gegeven worden op mobiel. Zodat jouw bezoeker ongeremd los kan gaan in jouw shop, ook als die ‘s avonds lekker lui op de bank met z’n mobiel of tablet je shop bezoekt. Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor het kunnen betalen in de shop en zijn er mogelijkheden om verzendmethodes toe te voegen.  En de layout natuurlijk: alles klopt en is op elkaar afgestemd.

Template

 • webshop-template-woocommerce
 • template voor woocommerce webshop
 • woocommerce beauty webshop
 • wordpress webshop laten maken

Resultaat

 • elements cosmetics webshop in woocommerce
 • elements cosmetics woocommerce webshop
 • elements cosmetics webshop
 • elements cosmetics webshop woocommerce

Je ziet het: een WooCommerce theme is de basis voor je webshop, maar bied tegelijkertijd nog ontzettend veel flexibiliteit om aanpassingen door te voeren zodat de shop echt helemaal naar je wens is. Een blok erbij, een blok eraf, klant referenties toevoegen: er is echt zoveel mogelijk!

WooCommerce webdesign

Het grote voordeel van het gebruiken van een bestaand thema? Het bespaart je enorm veel geld en heel veel tijd. Want je WooCommerce webshop helemaal laten ontwerpen en vervolgens laten omzetten naar een in WooCommerce werkende layout kost heel erg veel geld. Al gauw zo’n €3000 tot €5000 (zo niet meer). En een WooCommerce thema kost ongeveer €80. En sommige WooCommerce thema’s zijn zelfs gratis. Reken uit je winst.

Jouw WooCommerce webdesign is dus zo geregeld! Vandaag besloten welk thema je wilt, betekend morgen geïnstalleerd op je domeinnaam. Dat regelen we voor je. En natuurlijk helpen we je bij de zoektocht naar een goed, mooi en passend WooCommerce template. Daar zijn wij voor.

Hier zijn we trots op

 • “De samenwerking met Madoo heb ik als zeer prettig ervaren. Samen hebben we mijn webshop overgezet van OpenCart naar WordPress/WooCommerce. Dat was een intensief traject waarbij ikzelf de mogelijkheid had om veel zelf te doen. Dat vond ik erg fijn. Steeds wanneer ik vragen had m.b.t. content en producten werden die door Danny en Amanda beantwoord en kon ik weer verder, terwijl zij zich bezig hielden met het design en de techniek. Je merkt echt dat ze zich richten op het MKB en dat past heel goed bij mij. De kennismaking bij Madoo op kantoor in Weesp was leuk: kleinschalig en geen bombarie. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik zeer goed. Ik zou het team van Madoo graag aanbevelen bij mijn mede KMB’ers!”

  Frank Tillemans DeliSouth
 • Via een Facebook post kwam ik bij Madoo terecht met de vraag of zij voor mij een webshop konden maken. Ik kende Madoo nog niet, maar na het eerste contact had ik volledig het vertrouwen in dit team. Omdat hun voorstel mij aansprak zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan en die heb ik als positief ervaren. Flexibel, snelle reacties. Geduld en op een normale manier communiceren (geen enkele vorm van arrogantie, betweterig of hete aardappel in de keel). Lekker down to earth waar de mens centraal staat. Het resultaat van dit project is een professionele webshop en een tevreden klant (ik dus). De samenwerking stopt hier ook zeker niet, want een website is dynamisch en de samenwerking wat mij betreft dus ook. Door de persoonlijke touch en het geduld, wat ik als heel plezierig heb ervaren, zou ik Madoo graag aan anderen aanraden.

  Edwin van Giessen
  Edwin van Giessen Zabo Home Wellness
 • Wij hadden een webshop waar we niet heel blij meer mee waren. We wilden graag extra functionaliteiten toevoegen, maar dat ging niet. In overleg met Danny en Amanda hebben we onze bestaande webshop geheel vernieuwd, waardoor al onze wensen wel meteen geïmplementeerd konden worden. Deze webshop draait nu op WooCommerce en daar zijn we hartstikke blij mee. De samenwerking verliep heel prettig, dit is onze 3e webshop en het ontwikkelen van deze shop is het snelste en beste gelopen.

  Caroline
  Caroline De Klaproos
 • Nadat we al bij verschillende partijen waren geweest en ons vertrouwen inmiddels behoorlijk kwijt was, kwamen we terecht bij Madoo. Bij hen voelden we ons echt gehoord en begrepen en zo kwam het vertrouwen weer terug en hebben wij in samenwerking met Danny en Amanda onze WooCommerce webshop gebouwd, die ook echt ons gevoel en onze beleving bevat. De samenwerking vonden wij geweldig, Madoo heeft zoveel meer geleverd dan wat we verwacht hadden. Ze hebben ons geadviseerd en heel erg mee gedacht over hoe onze wensen vorm gegeven konden worden. Het resultaat is een prachtige webshop waar we hartstikke blij mee zijn.

  Murat Tekin
  Murat Tekin Aylam
 • Ik had al een Nederlandstalige webshop, maar de software van die shop bevalt niet heel goed. Daarom was ik mij aan het oriënteren op WooCommerce en kwam zo uit bij Madoo. Na telefonisch overleg en een een duidelijke offerte zijn we met elkaar aan de slag gegaan. De samenwerking met Madoo was heel prettig. Ze reageren snel en zijn oplossingsgericht. Met elkaar hebben we de webshop gemaakt die ik voor ogen had en waar ik helemaal blij mee ben.

  Edwin Roelse BHV Voordeelwinkel
 • Wij hadden bestaande webshops in Magento 2, maar om meerdere redenen beviel dit helemaal niet. Het was met name te complex, te duur en aanpassingen duurden veel te lang. Voor ons onwerkbaar. Wij hadden besloten over te stappen op een ander systeem en Danny en Amanda wisten ons te overtuigen van WooCommerce. En zo gingen we aan de slag en hebben we onze Magento 2 webshops gemigreerd naar WooCommerce. En dat alles tijdens een hele fijne samenwerking met Madoo, die vlot verliep en waarbij de communicatie altijd heel snel is. Wij zijn blij!

  Rick Klunder
  Rick Klunder Fifty Commerce
 • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van start en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website, die helemaal is geworden zoals ik wilde. Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken.

  Marieke Zon
  Marieke Zon Slimmer Scheiden
 • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

  Nicky Menting Nickyz Bookz
 • Voordat ik met Madoo in zee ging had ik best wel wat twijfels. Al eerder zijn er pogingen gedaan door bedrijven om mijn webshop te migreren van OSCommerce naar WooCommerce, maar dat bedrijf is halverwege afgehaakt omdat het niet lukte. Wat dat betreft stonden Danny en Amanda 1-0 achter. Maar zodra de eerste opzet af was en ikzelf toegang tot de admin had was alle twijfel weg. Dit is echt een bedrijf waar mensen werken die weten wat ze doen. De samenwerking gedurende het hele traject was ontzettend prettig. Al mijn vragen worden steeds snel beantwoord en verzoeken worden snel opgepakt en doorgevoerd. Het resultaat van deze samenwerking is dan ook een nieuwe webshop, in WooCommerce, waar ik ontzettend blij mee ben, waar ik nog jaren mee vooruit kan en die ik met trots laat zien aan mijn klanten. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan goed.  Als je geld moet investeren in een website is dat altijd geld waar je niet direct iets voor terug ziet, de tijd zal het leren maar de website begint zich nu al langzaam terug te verdienen. Ik zou Madoo heel graag willen aanbevelen aan andere bedrijven die graag een website of webshop willen laten maken.

  Maurits Kuijs
  Maurits Kuijs FishingDirect
 • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

  Irma Bond
  Irma Bond Mijn Kadokraam

WooCommerce bij Madoo

WooCommerce specialist

Jaja, een WooCommerce specialist mogen we onszelf wel noemen inmiddels. We hebben al vele WooCommerce webshops gemaakt. “Gewone” webshops, maar ook webshops met grotere uitdagingen. Allemaal super leuk en heel erg leerzaam.

Voor jou is het nogal wat: je gaat een webshop starten. Wat een grote stap! Misschien wel je eerste in de wereld van het ondernemerschap. Welkom! Of misschien heb je al een webshop, maar is die echt nodig aan vernieuwing toe. Kan je wel wat nieuwe functionaliteiten gebruiken en “bekt” de oude gewoonweg niet goed genoeg meer omdat hij verouderd is. Je wilt tenslotte wel met je tijd mee gaan. Wat je reden ook is: Madoo is there for you! Want wij zijn de echte WooCommerce specialist, gevestigd in Weesp, met jarenlange ervaring. En ook zal zijn we gevestigd in Weesp, we werken voor klanten door het hele land. Het internet (en de auto) brengen ons overal.

Wij bouwen voor jou die webshop waar je al zo lang over na hebt gedacht. Waarmee je in je hoofd al zoveel hebt verkocht en zoveel omzet mee hebt gehaald. Waarmee je mensen gelukkig maakt omdat ze bij jou dat product eindelijk vinden waar ze naar op zoek waren. Mensen die jouw webwinkel weer aanraden bij vrienden, collega’s, familie en andere bekenden. Gewoon, omdat ze er zo ontzettend blij mee zijn.

Maar dat is dus in je hoofd. De perfecte start. Nu nog de uitvoering. En daar zijn wij goed in. Want jouw ideeën en onze kennis gaan ervoor zorgen dat de webshop waar jij zo van droomt er ook echt gaat komen.

Hoe lang duurt het laten maken van een webshop?

De levertijd van je webshop is afhankelijk van verschillende factoren, maar er zijn webshops geweest die we binnen 3 weken hebben opgeleverd. Wanneer we elkaar spreken en we je exacte wensen weten kunnen we je een goede inschatting geven van de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van de webshop. Als we ons beiden beschikbaar maken en je snel de benodigde informatie kan aanleveren, kunnen wij snel en efficiënt werken.

Hoe werkt het laten bouwen van een WooCommerce webshop?

Zoals gezegd combineren we jouw wensen met onze kennis. The key to success wat ons betreft. Wij zorgen dat alles technisch in orde komt, jij zorgt dat wij alles krijgen wat nodig is voor het bouwen van de online store: afbeeldingen, teksten, logo’s, kleurgebruik, noem maar op. Wij starten met het WooCommerce template als basis (dat template dat jij dus uitgezocht hebt) en gaan die helemaal naar jouw wens aanpassen. We installeren het template, voegen teksten en afbeeldingen toe, knoppen op de juiste plekken. We zorgen dat de betaalmethodes en verzendmethodes netjes ingesteld worden. En we leveren de shop pas op als jij en wij tevreden zijn.

Kortweg ziet het proces er als volgt uit:

 • Offerte

  We sturen je een duidelijke offerte. Check de scherpe prijzen!

 • Template

  Kies het template dat je aanspreekt en bij je bedrijf past.

 • Webdevelopment

  Aanpassen, toevoegen, verwijderen. Checken, en nog een keer.

 • Check

  We lopen alles door: is de webshop helemaal naar wens?

 • Lancering

  Wanneer alles naar wens is zetten we de webshop online.

Functionaliteiten in WooCommerce

WooCommerce plugins

Zoals we al even vertelde is WooCommerce ontzettend flexibel. Dat komt onder andere doordat het uit te breiden is met WooCommerce plugins: extra functionaliteiten die je kan toevoegen aan je webshop. Betaald of onbetaald, dat verschilt per plugin. Maar een ding is zeker: er is veel. Ontzettend veel zelfs. Dus heb jij een bepaalde specifieke wensen? Bijvoorbeeld dat je meerdere product opties kan invoeren? Dat je een filter kan toevoegen in je shop om je bezoeker beter te bedienen? Of de mogelijkheid toevoegen een product te laten ontwerpen door je klant? Niks is te gek.

Payment provider in WooCommerce

Er moet afgerekend kunnen worden in je shop. Met een payment provider is dat zo gepiept. Je vraagt een account aan, wij installeren de payment provider voor je en tadaa! Klaar.

Wij kunnen Mollie installeren in WooCommerce. Of een andere payment provider natuurlijk, we kennen ze inmiddels allemaal wel. Verdiep je goed in de opties die de payment provider biedt, voordat je een keuze maakt. Wij hebben natuurlijk ook de nodige kennis over de verschillende aanbieders en adviseren je graag hierover!

Bekijk een aantal voorbeelden van betaalproviders
mollie-logo
pay-logo
multisafepay-logo
icepay-logo
ogone-logo
targetpay-logo
buckaroo-logo
paycheckout-logo
sisow-logo

Dit doen wij ook voor jou

WooCommerce SEO optimalisatie

Je wilt niet alleen een webshop die mooi is, maar ook een die goed gevonden wordt. Vooral dat waarschijnlijk. Want een webshop heeft bezoekers nodig om omzet te kunnen genereren. Bezoekers zijn essentieel.

Veruit de meeste bezoekers komen uit Google. Het is dus van groot belang dat je webshop in Google op de juiste zoektermen vindbaar is. Zodat de mensen die op zoek zijn naar een product zoals dat van jou, ook echt bij jou uitkomen. En beter nog: bij jou komen kopen.

Daarom kan je ervoor kiezen om ons meteen de SEO optimalisatie in WooCommerce toe te laten passen. Want als je het doet, kan je het maar beter goed doen.

Dat kan op 2 manieren: jij doet dit zelf door eerst ons uitgebreide SEO Webinar te volgen en daarna de SEO toe te passen in de webshop. Zo heb je er ook blijvend wat aan. Een andere optie is dat wij je webshop optimaliseren voor Google.

Het is van groot belang dat de SEO in je shop optimaal is zodat je geen derde partij of betaalde advertenties nodig hebt voor goede posities binnen Google.

WooCommerce maatwerk

Zit die ene plugin die je zoekt er nou net niet tussen? Is je wens echt te specifiek? Dan kunnen we altijd nog maatwerk aanpassingen aan je WooCommerce webshop doen. Door een plugin aan te passen of je wensen van scratch af aan te doen. We overleggen samen goed en nemen de details goed door zodat we exact weten naar welke functionaliteit je op zoek bent zodat de WooCommerce maatwerk werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden. Kan je het je indenken? Dat het gebruiksgemak voor je klant zo enorm groot is doordat ook die ene specifieke wens toe te passen is? Het kan echt! Het WooCommerce maatwerk zal jouw webshop nog unieker en gebruiksvriendelijker maken. En dat is waarmee je punten scoort bij je bezoekers. Want webshop bezoekers houden ervan als je het ze zo gemakkelijk mogelijk maakt. Wij weten het zeker: jouw gewenste maatwerk oplossing voor WooCommerce kunnen wij je mee helpen.

Nederlandse WooCommerce Support

Zoals je al hebt gemerkt spreken wij Nederlands. Wij leveren dan ook Nederlandse WooCommerce Support. We zijn ook gewoon gevestigd in Nederland. In Weesp, om precies te zijn. Heb je hulp nodig bij het invoeren van je producten? Weet je niet hoe je je webshop beter vindbaar maakt in Google? Wij leveren de beste WooCommerce Support. Bij ons kan je met al je vragen terecht. Of je nou al klant bij ons bent of niet. Het maakt ons niet uit. We helpen iedere WooCommerce webwinkel eigenaar graag weer op weg!

WooCommerce is een enorm sterke en flexibele software die je als webshop eigenaar enorm veel gebruiksgemak oplevert. Maar bovenal geeft het je die webshop die in je hoofd al zo ontzettend goed draait en waarmee je de producten verkoopt waar je echt achter staat. Waar je mensen blij mee gaat maken. De webshop waar klanten weer naartoe terug keren. Want dat is wat je wilt.

Wie werken er aan je WooCommerce webwinkel?

blank
blank

Wij zijn het team van Madoo: Danny & Amanda. Echte WordPress en WooCommerce specialisten. Wij zijn ontzettend gemotiveerd om mooie en goedwerkende webshops te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

We weten hoe belangrijk een goede webshop is: het gaat tenslotte om jouw inkomsten. Dus je website moet werken, klanten opleveren. En er mooi uitzien natuurlijk, zodat je er wel trots op bent.

Wij zijn goed bereikbaar, werken snel maar goed en houden enorm van ons werk. Wij houden van een leuke uitdaging en van fijne samenwerkingen.

Waarom Madoo?

 • 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops
 • Jouw wensen + onze kennis = perfect eindresultaat
 • Altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn enorm gemotiveerd
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive webshop waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een webshop die je zelf kan onderhouden
 • Een webshop die goed vindbaar is
 • Een webshop die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Jouw WooCommerce webshop door ons?

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook gezellig.