[mk_revslider id=”domeinnaam-verhuizen”]

Domeinnaam verhuizen

Voor het kunnen verhuizen van je domeinnaam van de ene registrar naar de andere heb je een verhuiscode (ook wel verhuis token genoemd) nodig. Met deze code kan de verhuizing in gang gezet worden. Een verhuiscode is nodig voor alle extensies.

Het is verstandig een domeinnaam verhuizing uiterlijk 2 weken voor de verloopdatum uit te voeren, anders loop je het risico dat de domeinnaam toch al verlengd wordt. En dat is zonde van de extra kosten.

Een verhuiscode kan je aanvragen via het klantenpaneel.

Een domeinnaam naar Madoo verhuizen

Heb je een domeinnaam en wil je die graag bij ons onder brengen? Graag! Zeker wanneer je ook andere diensten bij ons afneemt is het wel zo handi dat alles onder een dak valt.

Om een domeinnaam naar ons toe te kunnen verhuizen hebben wij de verhuiscode nodig. Die kan je opvragen bij je huidige registrar. Laat ons de verhuiscode en de domeinnaam weten, dan doen wij de verhuizing voor je.

Het is wat betreft de kosten het beste om de verhuizing te realiseren wanneer de betaalde periode bijna voorbij is, om dubbele kosten te voorkomen.

Een domeinnaam weg verhuizen

Wil je je domeinnaam weg verhuizen naar een andere registrar? Dat vinden we echt heel jammer!

Maar we doen natuurlijk niet moeilijk. Ook wij kunnen een verhuiscode verstrekken. Deze kan je aanvragen via het klantenpaneel. De verhuistoken wordt gestuurd aan het bij ons bekende emailadres. Geef de code door aan je nieuwe registrar, deze zal de verhuizing voor je realiseren.

Kijk even goed tot welke datum je betaald hebt en zorg dat de verhuizing zo kort mogelijk voor de verloopdatum wordt gerealiseerd. Zo voorkom je dubbele kosten.

Je email en de verhuizing

Wanneer alleen je domeinnaam wordt verhuisd is er wat betreft je mail (mailadressen gekoppeld aan je domeinnaam) niet veel aan de hand. Wel moeten de DNS settings dan aangepast worden. Je hostingpartij weet hier alles van.

Maar wanneer je ook je hosting gaat verhuizen, dan verhuisd de mail niet mee. Het is belangrijk dan goed met je mail om te gaan om geen belangrijke mails te verliezen. Lees er alles over in dit artikel.