Logo of complete huisstijl

Snel, creatief en betaalbaar

Je logo en huisstijl laten ontwikkelen? Goed plan! Een eerste indruk doe je nooit meer over, dus je logo en huisstijl moeten naadloos aansluiten bij jou en je bedrijf.

Logo of complete huisstijl

Snel, creatief en betaalbaar

Je logo en huisstijl laten ontwikkelen? Goed plan! Een eerste indruk doe je nooit meer over, dus je logo en huisstijl moeten naadloos aansluiten bij jou en je bedrijf.

Logo laten maken

Onmisbaar voor een perfecte bedrijfspresentatie, online en offline

Een logo laten maken: omdat je er nog geen hebt, of omdat je bestaande logo wel een opfrisbeurt kan gebruiken.

Je logo zien jouw potentiële klanten al vroeg in het kennismakingstraject met jou: op je website, je visitekaartje, je auto of misschien een lekker ouderwetse maar o zo effectieve flyer. Nog voordat er contact is geweest met jou, heeft er al een kennismaking plaats gevonden. Spreekt jouw logo die persoon aan? Dan sta jij alvast 1-0 voor.

Je logo is onderdeel van je huisstijl. Door jouw huisstijl overal consequent toe te passen, zorg je voor herkenning en eenduidigheid. Daar houden wij mensen van. Zeker online. En door je huisstijl consequent toe te passen, krijgen potentiële klanten al meteen vertrouwen in jouw bedrijf.

Bekijk onze pakketten ➔

Snelle offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Een goede huisstijl…

Geeft vertrouwen

Een ijzersterke basis

Onderscheid jou

van de concurentie

Blijft hangen

Nooit meer vergeten

Past bij jou

En je bedrijf

Is tijdloos

Gaat jarenlang mee

Geeft vertrouwen

Een ijzersterke basis

Onderscheid jou

van de concurentie

Blijft hangen

Nooit meer vergeten

Past bij jou

En je bedrijf

Is tijdloos

Gaat jarenlang mee

Hoe werkt het laten ontwikkelen van een huisstijl?

Goed voorbereid naar jouw perfecte huisstijl

Je wilt een huisstijl laten ontwikkelen die echt bij je past. Dus willen wij veel van je (bedrijf) weten. Wat zijn de kernwaarden? Waar staat jouw bedrijf voor? Welke doelen wil je behalen? Wat ga je verkopen of welke diensten ga je verlenen? Zijn je producten en/of diensten direct gekoppeld aan jou persoonlijk, of niet? En natuurlijk: wie is je doelgroep?

Ook is het hebben van een paar voorbeelden van logo’s handig, om te ontdekken welke stijl jou aanspreekt.

Als wij alle informatie compleet hebben, gaan wij voor jou aan de slag met het ontwerpen van je huisstijl. We combineren kleuren, vormen, stijlen, lettertypes en (eventueel) iconen of afbeeldingen en maken hiermee een ontwerp dat echt bij jou past.

Een goede huisstijl geeft vertrouwen!

Jouw huisstijl moet naadloos aansluiten bij jouw bedrijf. Je huisstijl wordt je identiteit. Het moet daarom meteen vertrouwen geven aan je potentiële klanten. Want vertrouwen is een eerste stap naar een samenwerking of een verkoop. En naar ons idee zelfs de belangrijkste. Hoe vaak ben je zelf wel niet afgehaakt bij een bedrijf omdat de huisstijl je niet aansprak? Dat je dacht met een ‘ouderwets’ bedrijf te maken te hebben, omdat de huisstijl dat was?

Zo zonde. Die eerste indruk moet goed zijn. Daar gaan wij voor zorgen.

100% tevredenheid over je huisstijl gegarandeerd

Door jou de juiste vragen te stellen bij aanvang van het traject, is ons eerste ontwerp vaak meteen spot-on. Wanneer wij een voorstel voor een huisstijl hebben, dan presenteren we deze aan je. Zo weet je precies welke overwegingen en beslissingen we gemaakt hebben en waarom ons voorstel voor je huisstijl is geworden zoals het op dat moment is.

Het kan zijn dat het ontwerp niet 100% naar wens is. Dat je de essentie ziet, maar graag wat aanpassingen zou willen. Of zelfs dat wat wij gemaakt hebben echt niet is wat je voor ogen had. Pech voor ons! Dan beginnen we opnieuw. We gaan door totdat jij 100% tevreden bent.

Ik wil alleen een bedrijfslogo laten maken…

Natuurlijk, alleen een bedrijfslogo laten maken kan ook. Een complete huisstijl is niet direct noodzakelijk en bovendien kan uitbreiden later ook nog. Zo willen we het voor jou, ook financieel, haalbaar houden.

Wanneer we alleen een logo voor je maken, doen we je 3 voorstellen. Eén van die drie logo’s werken we uit tot je hier volledig blij en tevreden over bent en dan krijg je deze van ons digitaal aangeleverd.

Logo en huisstijl ontwerpen: voor wie doen we dat?

Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen voornamelijk voor ZZP’ers en voor MKB-bedrijven. “Wij” was ooit “ik”. Zelf ook begonnen als ZZP’er en later is het bedrijf gegroeid naar een MKB-bedrijf. Deze groepen harde werkers liggen ons zo goed, omdat we die begrijpen. Omdat we die zelf zijn, of zijn geweest.

Hoe gaan we te werk?

 • Overleg

  Online of telefonisch overleg en inventarisatie van je wensen, waarden en doelen.

 • 3 versies

  Een van onze designers gaat aan de slag. De 3 concepten ontvang je al binnen een paar dagen.

 • Uitwerken

  We gaan door met het ontwikkelen van jouw huisstijl tot deze helemaal perfect is.

 • Brandbook

  Wij leveren jouw digitale bestanden en het huisstijl handboek aan je op.

Wij ontwerpen alles

Voor je huisstijl

Online

Websites
Webshops
Social media
Advertenties

Drukwerk

Visitekaartjes
Flyers
Posters
Briefpapier

Bestickering

Autoreclames
Raambestickering
Gevelreclames
Uithangborden

Relatiegeschenken

Pennen
Muismatten
Kalenders
Speelkaarten

Wat kunnen we voor je ontwerpen?

Website

Je thuis online: dat is je website. De plek waar je je klant vaak als eerste ontvangt. Waar je klant kennis met je maakt, nog voordat diegene jou gesproken heeft. Je website is de plek die klanten moet gaan opleveren: door verkoop, aanvragen of aanmeldingen. Deze moet niet alleen goed ontworpen worden qua huisstijl, maar moet ook gebruiksvriendelijk en overtuigend zijn. Want alleen dan wordt je website echt waardevol.

Autoreclame

Ben jij veel met de auto op pad? Dan is autoreclame voor jou onmisbaar. Bij ieder stoplicht, op iedere parkeerplaats, bij elke bocht: je wordt duidelijk gezien. En ook al kan iemand niet direct actie ondernemen (want: in de auto), autoreclame is heel effectief omdat je toch bij iemand in het brein “langs gekomen” bent. Door een QR code te verbinden aan je autoreclame, wordt zelfs deze vorm van marketing meetbaar.

Drukwerk

Drukwerk is er in eindeloos veel soorten en maten. Wat je ook nodig hebt: wij kunnen het voor je maken. Denk aan flyers, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, prijslijsten, menu-kaarten, kalenders, orders en veel meer. Voor ieder gewenst drukwerk maken wij een ontwerp voor je, met uiteraard die fantastische huisstijl als basis.

Online promotie

Iedereen zit wel op een social media kanaal: of dat nou Instagram, LinkedIn of Pinterest is. Of natuurlijk Google Shopping. Daar waar jouw doelgroep zich bevindt, moet jij ook zijn. Ook online adverteren, doe je natuurlijk in stijl: je huisstijl. We maken templates voor Instagram en/of Facebook voor je, zodat jij altijd een vaste layout hebt voor bepaalde kanalen/berichten.

Give-aways

Door kleine attenties uit te delen, kijken mensen nog regelmatig naar je bedrijf (in de vorm van je huisstijl). Denk aan het weggeven van een pen, waar iemand nog maanden mee schrijft. Een notitieblok tijdens een training. Een sleutelhanger of lanyard die nog jaren aan een sleutelbos bungelt. Maar ook voor magneten, buttons of balonnen maken we graag een ontwerp voor je.

Promotiemateriaal

Je wilt gezien worden! Afhankelijk van je business gebeurd dat op verschillende manieren: online en offline. Een stoepbord waar mensen praktisch overheen vallen, beachvlaggen die uitnodigend wapperen, een aanlokkelijke vlag aan je gevel.  Maar vergeet ook brochures, posters en (roll-up)banners niet. Ideaal voor bijeenkomsten en beurzen.

Je krijgt van ons altijd de digitale bestanden, die je kan aanleveren bij jouw vaste drukker. Maar graag nemen we je werk uit handen: we kunnen het volledige bestelproces voor je verzorgen, zodat jij nergens omkijken naar hebt.

Een huisstijl laten ontwikkelen: de kosten

Good design doesn’t cost. It pays.

Basic

De basis
€245

Plus

Ready to go!
€497

Compleet

Een complete huisstijl
€895

Logo
Favicon
Visitekaartje
Kleurenpallet
Lettertypen
Brandbook

Voor alle pakketten geldt dat jij de eigendomsrechten zult hebben, dat je de opleveringen in meerdere bestandsformaten krijgt en dat we onbeperkt correcties doen: Oftewel: we gaan door tot jij tevreden bent. Uitingen als briefpapier en enveloppen maken we op aanvraag voor je.

Hier zijn we trots op

 • Al na het eerste gesprek met Madoo waren wij overtuigd van hun kunnen. Niet eerder had iemand het met ons gehad over landingspagina’s, maar Madoo wel. En omdat de vindbaarheid van mijn nieuwe website belangrijk is, heeft me dat volledig overtuigd. In duidelijk overleg met ons is er een prachtige website gemaakt. Een die ik helemaal geweldig vind, maar die bovenal klanten oplevert. Amanda maakte alle landingspagina’s, inclusief de teksten, en daar zijn we heel erg blij mee. Madoo krijgt van mij een absolute 10!

  Bart Papenburg
  Bart Papenburg Bart Taxi
 • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

  Elco van de Meijde
  Elco van de Meijde Schilder
 • We zijn er blij met de SEO & Conversie optimalisatie die jullie hebben gedaan en dat is mede te danken aan het feit hoe je hebt meegedacht, je mening hebt gegeven en ons van advies hebt voorzien; complimenten !

  Paul Fidder Rijsdijk & Fidder
 • Ik ben Mariska en ben gepassioneerd weddingplanner. Zo nu en dan kreeg ik een aanvraag voor een bruiloft, maar ik wilde meer. En dat begon wat mij betreft bij m’n website. Deze had ik al wel, maar leverde me niet genoeg op. Dat moest beter kunnen. En dus ben ik op zoek gegaan naar een SEO specialist om mijn website beter in Google vindbaar te maken. Ik kwam uit bij Madoo. Amanda pakte het voortvarend aan, haar communicatie was direct en heel professioneel en ze voelde voor mij als een betrouwbaar persoon waar ik graag mee wilde werken. Ze gaf aan m’n website beter vindbaar te kunnen maken, maar dat je er daarmee alleen niet bent: je wilt namelijk niet dat mensen zonder iets te doen weer je website verlaten, zei ze. En dus werd m’n website meteen geoptimaliseerd voor de conversie, om bezoekers te triggeren iets te doen op m’n website: contact met me opnemen. En dat alles tijdens een samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren. Amanda heeft hard gewerkt aan mijn website! En het resultaat mag er wezen: ik word inmiddels getoond op pagina 1 in Google waar ik ontzettend blij mee ben! Dus wil je je website laten optimaliseren zodat ook die van jou meer geld gaat opleveren? Dan zou ik je Madoo met veel vertrouwen aanbevelen.

  Mariska Kramer - De Bruin
  Mariska Kramer - De Bruin My Weddings

Waarom een huisstijl laten maken?

Een goede huisstijl brengt consistentie

De huisstijl die we voor je ontwerpen, kan je overal toepassen en is een leidraad voor al het andere dat je op de korte of lange termijn nog nodig gaat hebben. Denk natuurlijk aan het toepassen van de huisstijl op je website, maar ook in presentaties (PowerPoint), op je auto, op flyers of ander promotiemateriaal zoals beachvlaggen, pennen, stickers, en veel meer. Het brandbook van je bedrijf is je vaste basis voor alles wat nog komen gaat en gekoppeld is aan je design.

Jouw huisstijl vastgelegd in een brandbook

Een brandbook is een handboek over jouw huisstijl: hoe kleuren, fonts en iconen worden gebruikt. Het is een sterke houvast voor ook het intern kunnen blijven vasthouden aan de huisstijl, zodat jijzelf maar ook eventueel je team altijd weet hoe de huisstijl toegepast moet worden. Alle kleuren, elementen, fonts, vormen en eventueel afbeeldingen zullen benoemd worden, zodat hier nooit meer verwarring over kan ontstaan. Iedereen die zal werken aan marketing, de website, communicatie of wat dan ook: door het brandbook te gebruiken gebruikt iedereen dezelfde stijl en is er consistentie.

Huisstijl laten maken in Weesp

Huisstijl laten maken in Weesp? Wel zo logisch en handig, wanneer jij ook in Weesp gevestigd bent. Wij zijn dat ook. En ook al zal er regelmatig telefonisch en/of mail contact zijn, het feit dat je altijd even snel bij ons langs kan komen om je huisstijl te bespreken is een fijn idee.

Wie werken er aan je huisstijl?

Jouw huisstijl wordt ontwikkeld en ontworpen door een team van gedreven designers. Wij denken creatief, buiten de kaders en kunnen jouw wensen moeiteloos vertalen naar een prachtig ontwerp. Wij werken snel, maar leveren niet in op kwaliteit. We zijn gedreven, ervaren en enthousiast.

Danny en Amanda zijn de eigenaren van het bedrijf. Danny vooral voor de technische zaken, zoals hosting en domeinnaam registraties. Amanda vooral voor het aansturen van website, webshop en huisstijl projecten en andere praktische zaken. Andrick en Shinato brengen de creativiteit en maken de mooiste designs.

Wat denk je, zijn wij een match met jou?

Huisstijl laten maken? Vraag Madoo!

Waarom Madoo?

 • Wij hebben 10 jaar ervaring
 • Wij luisteren naar jouw wensen en combineren die met onze kennis en creativiteit
 • Wij zijn goed bereikbaar, per mail en telefonisch
 • Wij zijn gemotiveerd en staan te springen om aan de slag te gaan
 • Wij leveren complete diensten: we maken graag ook meteen je website!
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een huisstijl op maat die echt past bij jouw bedrijf
 • Een uitgebreid brandbook voor consistentie toepassing van de huisstijl
 • Alle bestanden digitaal
 • Directe levering van promotiemateriaal en drukwerk
 • Een fijne samenwerking
 • Een trots gevoel over je bedrijfsidentiteit

Gaan we jouw huisstijl ontwikkelen?

We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen van ons kunnen. En ons enthousiasme. Maar het is logisch dat je twijfels hebt. Graag vertel ik je in een persoonlijk gesprek meer hierover! Dan krijg je een nog duidelijker beeld. En nee, na zo’n gesprek zit je nergens aan vast. Dus: hit the button! Spreek ik je zo?