Vindbare website

Met een mooi ontwerp

Altijd een uniek design

Zelf te onderhouden

Makkelijk in gebruik

Snelle
oplevering

Vindbare website

Met een mooi ontwerp

Altijd een uniek design

Zelf te onderhouden

Makkelijk in gebruik

Snelle oplevering

Website laten maken

Een professionele website laten maken die goed scoort in Google en bezoekers omzet in klanten.

Een website laten maken is waar het voor veel ondernemers start. Iedere ondernemer wil een professionele website, je website is je online visitekaartje. En online is waar je klanten zich bevinden.

Heb je geen website dan heb je geen bezoekers. Geen bezoekers is geen klanten. Geen klanten is geen omzet. En geen omzet is geen inkomen. Misschien hangen niet al je inkomsten af van je website, maar voor veel ondernemers geldt dat zeker de helft van de klanten via de website binnenkomt. Moet je eens nagaan wat dat kan betekenen en hoeveel geld er blijft liggen.

Door een goed vindbare website in Google kan je gedag zeggen tegen dure advertenties. Want als je goed vindbaar bent komen je klanten naar jou toe. Hallo bezoekers, hallo omzet, hallo inkomen!

Als je een website wil laten maken valt er veel te vertellen. Heel veel zelfs. Maar misschien vind je niet alles interessant. Hieronder zie je in een lijstje waarover we allemaal geschreven hebben zodat je in een keer door kunt naar de info die jij interessant vindt.

Het ontwerp van je website

Website laten maken op basis van een bestaand template

Wist je dat het ontwerpen van een website enorm veel tijd en geld kost? Dat je bij ieder ontwerp eigenlijk weer opnieuw het wiel aan het uitvinden bent? Maar niet bij ons. Want wij werken met templates. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle functionaliteiten heel er goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het hoort. Bovendien bespaar je jezelf de tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Wanneer je zelf een ontwerp voor een website zou willen laten maken moet je allereerst zelf nadenken over hoe je het hebben wilt, wat je mooi vind, maar vooral ook hoe je je website gebruiksvriendelijk maakt voor je bezoekers. Hoe deze eruit komt te zien op een computer, een tablet en op mobiel. Want dat is wat telt.Dan moet je iemand vinden die je ontwerp uitwerkt en daarna moet het omgezet worden naar een omgeving waarin je website gebouwd wordt. Je leest het al: dit is een tijdrovend proces dat ook nog eens veel geld kost.

Unieke resultaten

Met een bestaand template bespaar je jezelf geld en tijd. Want er zijn duizenden templates te verkrijgen en daar zit er zeker een tussen die jij mooi vind! Ben je bang dat je dan niet uniek bent? Dat is niet nodig. Want er zijn zo vreselijk veel templates dat het bijzonder zou zijn als een van jouw concurrenten exact hetzelfde template gebruikt. Wij hebben dat in ieder geval in al die jaren nog niet mee gemaakt.

Natuurlijk is een template geheel aan te passen naar je eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook precies wat wij voor je doen. Zodat jij een website krijgt waar je blij mee bent en die je klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die we er uiteindelijk van gemaakt hebben. Zie je wat een verschil? Het mag duidelijk zijn, een website op basis van een bestaand template is zo gek nog niet:

Template

 • template voor wordpress website

Resultaat

 • wordpress website laten maken

Hier zijn we trots op

 • De samenwerking met Madoo was erg prettig! Ze zijn vriendelijk, makkelijk bereikbaar en hebben begrip voor dingen die je als klant niet 1, 2, 3 begrijpt. Goed resultaat ook! Ook in de aftersales, erg belangrijk, behulpzaam. Het bracht mij een mooie nieuwe website, zonder enige stress! Twijfels bij aanvang? Een beetje, gewoon omdat ik ze nog niet kende. Maar die twijfels waren snel weg. Ik ben blij met de prijs/kwaliteit verhouding en zou ze graag aanbevelen aan anderen!

  Joris Lutz
  Joris Lutz Acteur/muzikant/presentator
 • Zonder enige twijfel gingen we de samenwerking met Danny en Amanda aan, die we via-via kennen. De samenwerking was zeer prettig, fijne communicatie en afstemming. Snel in reageren en verwerken. Wellicht in de eerste fase een face to face meeting plannen om er doorheen te lopen. Misschien dat dit bij ons ook door corona niet mogelijk is geweest. Wij hebben nu een mooie, goed functionerende website waar ik zelf ook wat mee kan. Ja,, we bevelen Madoo graag aan. Goede dienstverlening, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

  Chrissy van den Broek De Zorggiraf
 • De samenwerking met Madoo was erg prettig. We ontvingen duidelijk overzicht wat aan te leveren en daarmee zijn ze snel aan de slag gegaan. Goede oplevering en snelle aanpassingen waar nodig. De prijs-kwaliteit is prima in orde, ik zou Madoo graag aanbevelen bij anderen.

  Ramon van der Stroom Verasan B.V.
 • Via kennissen kwam ik bij Madoo terecht. Hun naam was me bijgebleven en toen ik vond dat mijn website echt aan vernieuwing toe was, heb ik hen gebeld. Na prettig telefonisch contact heb ik besloten dat zij mijn nieuwe website mochten gaan maken. Omdat de zomervakantie tijdens de ontwikkelfase viel, duurde dit wat langer dan verwacht, maar na de vakantie werd alles snel weer opgepakt en kon de website online. Het resultaat is een prachtige, eigentijdse nieuwe website, die uitstraalt wat ik in mijn werk ook laat zien: sprekende kleuren tegenover een rustige, duidelijke opbouw. Uit de eerste reacties blijkt al dat er veel meer naar de site gekeken wordt dan naar mijn oude website.

  Simone Huy
  Simone Huy Kunstenaar
 • Ik was op zoek naar een partij die samen met mij wilde werken aan mijn website. Ik wilde veel zelf doen, maar doordat ik geen enkele kennis had van het maken van een website, had ik er een webdesigner bij nodig. Bij Madoo vond ik een fijne combinatie: zij maakten het design en zetten de basis goed, ik kon op basis daarvan verder met het toevoegen van content. Dat ging dankzij de laagdrempeligheid van WordPress heel goed. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en over het eindresultaat.

  Wessel Ganzevoort
  Wessel Ganzevoort Gynaecoloog-perinatoloog

Jouw belangrijkste wensen

Ik wil m’n website zelf kunnen onderhouden

Ja, dat snappen we. Je wilt ons namelijk niet voor elke kleine aanpassing willen inschakelen. Je wilt je aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Joomla als WordPress is dat mogelijk wat beiden worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem).

Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem. Beide systemen werken daarin erg goed. En hoe handiger je bent, hoe meer je zelf kan doen. En lukt iets even niet of heb je er echt even de tijd niet voor? Dan kan je ons altijd vragen!

Een website voor elk apparaat (responsive)

Het is bewezen dat ongeveer 80% van al het internetverkeer plaats vind via mobiel. Dus waarschijnlijk zal ook zo’n 80% van jouw bezoekers je website via z’n mobiele apparaat bekijken. Als je website daar niet op ingesteld is verlies je je bezoekers direct. Want we willen nou eenmaal op onze wenken bediend worden en niet moeilijk hoeven doen.

Daarom is het noodzakelijk dat je een responsive website hebt. Een website die responsive is past zich vanzelf aan aan het beeldformaat waarop er naar gekeken wordt. Dus wordt er via een mobiel apparaat gekeken dan wordt het gebruik van de website hierop aangepast. Alles wordt compacter, beter leesbaar en gebruiksvriendelijker voor het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Met een responsive website ben je verzekerd van een perfecte weergave van je website op PC, tablet en mobiel.

madoo responsive website

Mijn website moet goed vindbaar zijn in Google

Logisch! Want je klanten zitten op internet dus dat is ook waar je gevonden moet worden. En daar gaan we voor zorgen. Wij hebben uitgebreide kennis van SEO (Search Engine Optimization). Samen met jouw kennis van de markt zorgen we ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in Google.

Maar, wanneer je goed gevonden wordt in Google ben je er nog niet. Je wilt natuurlijk niet dat je bezoeker je website weer verlaat zonder dat ze ook maar iets gedaan hebben, zonder dat jij weet dat ze je website bezocht hebben.

Mensen moeten overgaan tot aktie op jouw website: ze moeten contact opnemen, een offerte aanvragen of zich ergens voor aanmelden. Om bezoekers over te laten gaan tot aktie is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en mensen aanzet tot het nemen van aktie. Je kunt ze daar door verschillende technieken toe te passen goed bij helpen. Wij hebben ons verdiept in deze technieken en kunnen je website zo maken dat deze goed zal converteren.

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

Niet lang. Of juist wel heel lang. Dat is afhankelijk van ons allebei. Want wij moeten er tijd voor vrij maken, maar jij ook. En als we dat netjes op elkaar afstemmen en met elkaar afspreken, dan gaat het heel snel! Al binnen 3 weken kunnen we je website dan opleveren. Super snel toch?

WordPress of Joomla?

Wij maken websites in Joomla en WordPress. 2 systemen met ieder hun eigen kenmerken en voordelen. Beiden kennen 3 grote voordelen: ze zijn gratis in gebruik, je kan je website er gemakkelijk zelf mee onderhouden en er worden vele duizenden templates voor ontworpen.

Samenwerken is de sleutel tot succes

We zullen een nauwe samenwerking aangaan om jouw wensen en onze kennis te combineren tot de perfecte website. Kortweg zullen we de volgende stappen samen doorlopen:

 • Offerte

  We maken een offerte op maat voor je

 • Template

  Samen kiezen we het beste template

 • Webdevelopment

  We gaan jouw website bouwen

 • Check

  We lopen alles door: is de site naar je wens?

 • Lancering

  We zetten je website online

Gedurende het gehele proces zullen we contact houden en de voortgang bespreken. We zouden niet willen dat je aan het einde ineens voor verrassingen komt te staan. Het is jouw website dus het moet naar jouw wensen verlopen. Jouw wensen en onze kennis zullen het resultaat geven waar jij naar op zoek bent.

Wie werken er aan je website?

Wij zijn Danny & Amanda, het team van Madoo. Tot op het bot gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Danny is technisch: bij hem kan je terecht met al je vragen over de hosting, de email en technische zaken wat betreft het CMS systeem.

Amanda werkt veelal aan de projecten en doet de administratie.

Je leest het: een duidelijke taakverdeling. We vullen elkaar ontzettend goed aan, maar hebben ook ontzettend veel kennis van wat de ander doet. Een ideaal team.

Waarom Madoo?

 • Wij hebben 10 jaar ervaring
 • Wij luisteren naar jouw wensen en combineren die met onze kennis
 • Wij zijn goed bereikbaar
 • Wij zijn gemotiveerd en staan te springen om aan de slag te gaan
 • Wij leveren complete diensten: we hosten je website ook graag
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive website waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een website die je zelf kan onderhouden
 • Een website die goed vindbaar is
 • Een website die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Jouw website door ons?

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook gezellig.