Website laten maken

Een professionele website laten maken die goed scoort in Google en bezoekers omzet in klanten.

Een website laten maken is waar het voor veel ondernemers start. Iedere ondernemer wil een professionele website, je website is je online visitekaartje. En online is waar je klanten zich bevinden.

Heb je geen website dan heb je geen bezoekers. Geen bezoekers is geen klanten. Geen klanten is geen omzet. En geen omzet is geen inkomen. Misschien hangen niet al je inkomsten af van je website, maar voor veel ondernemers geldt dat zeker de helft van de klanten via de website binnenkomt. Moet je eens nagaan wat dat kan betekenen en hoeveel geld er blijft liggen.

Door een goed vindbare website in Google kan je gedag zeggen tegen dure advertenties. Want als je goed vindbaar bent komen je klanten naar jou toe. Hallo bezoekers, hallo omzet, hallo inkomen!

Als je een website wil laten maken valt er veel te vertellen. Heel veel zelfs. Maar misschien vind je niet alles interessant. Hieronder zie je in een lijstje waarover we allemaal geschreven hebben zodat je in een keer door kunt naar de info die jij interessant vindt.

 1. Het ontwerp van je website
 2. Je website zelf onderhouden
 3. Een responsive website
 4. Je website moet goed vindbaar zijn in Google
 5. Hoe lang duurt het laten maken van een website?
 6. Je website zelf onderhouden
 7. De sleutel tot succes
 8. WordPress of Joomla?
 9. Projecten die we recent afgerond hebben
 10. Wie werken er aan je website?
 11. Waarom Madoo?

Het ontwerp van je website

Wist je dat het ontwerpen van een website enorm veel tijd en geld kost? Dat je bij ieder ontwerp eigenlijk weer opnieuw het wiel aan het uitvinden bent?

Maar niet bij ons. Want wij werken met templates. Een template is een vooraf ontworpen design voor een website. Binnen een template is er over alle functionaliteiten heel er goed nagedacht en werkt het technisch allemaal zoals het hoort. Bovendien bespaar je jezelf de tijd en de kosten van het ontwerpen van een hele nieuwe layout.

Wanneer je zelf een ontwerp voor een website zou willen laten maken moet je allereerst zelf nadenken over hoe je het hebben wilt, wat je mooi vind, maar vooral ook hoe je je website gebruiksvriendelijk maakt voor je bezoekers. Hoe deze eruit komt te zien op een computer, een tablet en op mobiel. Want dat is wat telt.

Dan moet je iemand vinden die je ontwerp uitwerkt en daarna moet het omgezet worden naar een omgeving waarin je website gebouwd wordt. Je leest het al: dit is een tijdrovend proces dat ook nog eens veel geld kost.

Met een bestaand template bespaar je jezelf dat geld en de tijd. Want er zijn duizenden templates te verkrijgen en daar zit er zeker een tussen die jij mooi vind! Ben je bang dat je dan niet uniek bent?

Dat is niet nodig. Want er zijn zo vreselijk veel templates dat het bijzonder zou zijn als een van jouw concurrenten exact hetzelfde template gebruikt. Wij hebben dat in ieder geval in al die 10 jaar nog niet mee gemaakt.

Natuurlijk is een template geheel aan te passen naar je eigen huisstijl. Kleurgebruik, logo, lettertypes, foto’s: alles is aan te passen. En dat is dan ook precies wat wij voor je doen. Zodat jij een website krijgt waar je blij mee bent en die je klanten oplevert.

Om je een indruk te geven zie je hier een voorbeeld van een template zoals hij aangeschaft is en de website die we er uiteindelijk van gemaakt hebben:

Template

 • template voor wordpress website

Resultaat

 • wordpress website laten maken

Zie je wat een verschil? Het mag duidelijk zijn: een website op basis van een bestaand template is zo gek nog niet.

Ik wil m’n website zelf kunnen onderhouden

Ja, dat snappen we. Je wilt ons namelijk niet voor elke kleine aanpassing willen inschakelen. Je wilt je aanpassingen zo snel mogelijk en op iedere plek kunnen doorvoeren. Zowel binnen Joomla als WordPress is dat mogelijk wat beiden worden geleverd met een CMS (Content Management Systeem).

Weet je hoe Word werkt? Dan is ook het onderhouden van je eigen website geen enkel probleem. Beide systemen werken daarin erg goed. En hoe handiger je bent, hoe meer je zelf kan doen. En lukt iets even niet of heb je er echt even de tijd niet voor? Dan kan je ons altijd vragen!

 • Madoo heeft de website voor de promotie en verkoop van mijn boek gemaakt. Voordat we daarmee aan de slag gingen had ik wel wat twijfels: begrijpen ze wel exact wat ik bedoel en zijn er later geen kostbare verrassingen die niet in de offerte staan? Maar tijdens een gesprek met Danny werden mijn twijfels weg genomen en werd ik overtuigd van de kennis en kunde van Madoo. En het resultaat is daar ook naar: ik heb een website die precies geworden is zoals ik in m’n hoofd had. Na de uitleg van Danny kan ik de website nu helemaal zelf onderhouden. En als ik er echt niet meer uitkom dan kan ik het altijd vragen aan Danny en Amanda. Ik beveel de diensten van Madoo dan ook graag bij anderen aan. De service is goed  en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan redelijk.

  Dirk Heuff
  Dirk Heuff Kyboko
 • Voordat ik met Danny en Amanda in zee ging had ik wel wat twijfels. Dat kwam door nare ervaringen in het verleden en daardoor het gebrek aan vertrouwen. Het is dan altijd eng om dan met iemand nieuw in zee te gaan. Het is een kostbaar iets om een webwinkel te bouwen cq te onderhouden. Maar na 1 telefoontje met Danny zag ik het weer helemaal zitten, hij is de rustheid zelf. De samenwerking was super. Goede hulp en betaalbaar. Vriendelijk, lief, behulpzaam, duidelijk. Danny & Amanda, blijf a.u.b. zoals jullie zijn, ga niet sleutelen aan perfectie! Want door jullie hulp is eindelijk mijn 2de webwinkel af en begint het klanten te krijgen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is super: normaal en betaalbaar tarief, goede service! Dikke 10. Al meerdere keren heb ik Madoo aangeraden bij iedereen die het (wel of niet) horen wil. Zie ik een webwinkel die wel wat verbetering kan gebruiken dan schrijf ik ze zelfs aan met Madoo als aanbeveling.

  Nicky Menting Nickyz Bookz
 • Ik wilde heel graag een website voor mijn bedrijf: gastouderbureau De Gooische Opvang. Hier was ik helemaal niet bekend mee en via via ben ik toen bij Danny & Amanda terecht gekomen. Doordat er echt naar mijn ideeën geluisterd werd zijn we tot een resultaat gekomen waar ik heel erg blij mee ben. Ook na oplevering van de website zijn Danny en Amanda het onderhoud blijven doen. Als er een wijziging is dan voeren ze die altijd snel voor me door. Ze begrijpen me, we zitten echt op een lijn. Ik beveel Madoo graag bij anderen aan. Ik ben gewoon ontzettend blij met de samenwerking en hoop dat die nog jaren zo voort duurt.

  Monique Hakvoort
  Monique Hakvoort Eigenaar gastouderbureau
 • Ik was op zoek naar een webdesigner voor het laten maken van een website voor mijn nieuwe bedrijf. Mij werd Madoo aangeraden door een bekende en dus ben ik bij hun gestart in mijn zoektocht en ook daar gebleven. Ik had geen twijfels, was volledig overtuigd van het kunnen van Danny & Amanda. Bovendien was het fijn dat ze ook in Muiderberg gevestigd zijn, lekker dichtbij huis. De samenwerking was ontzettend fijn. Toen ik het lastig vond om een template uit te zoeken voor mijn WordPress website, nam Amanda me aan de hand en hebben we samen een keuze kunnen maken op basis van de wensen die ik had. Dat was ontzettend fijn. Daarnaast heeft Amanda mij ontzettend geholpen, meegedacht, goede adviezen gegeven en zelf teksten voor mijn website aangepast en een heel stuk geschreven. Het resultaat is een prachtige website waar ik ontzettend blij mee ben en met trots laat zien. Toegankelijk voor iedereen binnen mijn doelgroep. Wil jij ook een website laten maken? Dan raad ik je Madoo graag aan!

  Mandy Koffijberg
  Mandy Koffijberg Shape Your Body
 • Als startend ondernemer wilde ik graag een website laten maken en ben daarvoor eerst maar eens dicht bij huis gaan zoeken. Al snel was een afspraak met Amanda gemaakt. Tijdens een persoonlijk gesprek heeft ze me duidelijk laten weten wat de mogelijkheden waren: eigenlijk waren al m’n wensen te implementeren, zei ze. Bij mij was geen ruimte meer voor twijfel: Amanda mocht mijn website gaan maken. Ze stelde een aantal mooie templates voor waar er een tussen zat die me enorm aansprak. Dat werd de basis voor mijn site, daarmee zijn we van start gegaan. Onze samenwerking was ontzettend fijn: ik gaf de input, Amanda maakte de aanpassingen op de website. Het resultaat mag er zijn: een prachtige website, gebouwd in WordPress, waar ik heel veel leuke reacties op krijg. Ik zou E-Business Solutions graag aanbevelen bij anderen die ook een nieuwe website nodig hebben.

  Fieke Fillekes
  Fieke Fillekes FFirst Health Coaching

Responsive website

Het is bewezen dat ongeveer 80% van al het internetverkeer plaats vind via mobiel. Dus waarschijnlijk zal ook zo’n 80% van jouw bezoekers je website via z’n mobiele apparaat bekijken. Als je website daar niet op ingesteld is verlies je je bezoekers direct. Want we willen nou eenmaal op onze wenken bediend worden en niet moeilijk hoeven doen.

Daarom is het noodzakelijk dat je een responsive website hebt. Een website die responsive is past zich vanzelf aan aan het beeldformaat waarop er naar gekeken wordt. Dus wordt er via een mobiel apparaat gekeken dan wordt het gebruik van de website hierop aangepast. Alles wordt compacter, beter leesbaar en gebruiksvriendelijker voor het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Met een responsive website ben je verzekerd van een perfecte weergave van je website op PC, tablet en mobiel.

madoo responsive website

Mijn website moet goed vindbaar zijn in Google

Logisch! Want je klanten zitten op internet dus dat is ook waar je gevonden moet worden. En daar gaan we voor zorgen. Wij hebben uitgebreide kennis van SEO (Search Engine Optimization). Samen met jouw kennis van de markt zorgen we ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in Google.

Maar, wanneer je goed gevonden wordt in Google ben je er nog niet. Je wilt natuurlijk niet dat je bezoeker je website weer verlaat zonder dat ze ook maar iets gedaan hebben, zonder dat jij weet dat ze je website bezocht hebben.

Mensen moeten overgaan tot aktie op jouw website: ze moeten contact opnemen, een offerte aanvragen of zich ergens voor aanmelden. Om bezoekers over te laten gaan tot aktie is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en mensen aanzet tot het nemen van aktie. Je kunt ze daar door verschillende technieken toe te passen goed bij helpen. Wij hebben ons verdiept in deze technieken en kunnen je website zo maken dat deze goed zal converteren.

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

Niet lang. Of juist wel heel lang. Dat is afhankelijk van ons allebei. Want wij moeten er tijd voor vrij maken, maar jij ook. En als we dat netjes op elkaar afstemmen en met elkaar afspreken, dan gaat het heel snel! Al binnen 3 weken kunnen we je website dan opleveren. Super snel toch?

Samenwerken is de sleutel tot succes

We zullen een nauwe samenwerking aangaan om jouw wensen en onze kennis te combineren tot de perfecte website. Kortweg zullen we de volgende stappen samen doorlopen:

 • Offerte

  We maken een offerte op maat voor je

 • Template

  Samen kiezen we het beste template

 • Webdevelopment

  We gaan jouw website bouwen

 • Check

  We lopen alles door: is de site naar je wens?

 • Lancering

  We zetten je website online

Gedurende het gehele proces zullen we contact houden en de voortgang bespreken. We zouden niet willen dat je aan het einde ineens voor verrassingen komt te staan. Het is jouw website dus het moet naar jouw wensen verlopen. Jouw wensen en onze kennis zullen het resultaat geven waar jij naar op zoek bent.

WordPress of Joomla?

Wij maken websites in Joomla en WordPress. 2 systemen met ieder hun eigen kenmerken en voordelen. Beiden kennen 3 grote voordelen: ze zijn gratis in gebruik, je kan je website er gemakkelijk zelf mee onderhouden en er worden vele duizenden templates voor ontworpen.

Wie werken er aan je website?

team Madoo: Danny & Amanda

Wij zijn Danny & Amanda, het team van Madoo. Tot op het bot gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Danny is technisch: bij hem kan je terecht met al je vragen over de hosting, de email en technische zaken wat betreft het CMS systeem.

Amanda werkt veelal aan de projecten en doet de administratie.

Je leest het: een duidelijke taakverdeling. We vullen elkaar ontzettend goed aan, maar hebben ook ontzettend veel kennis van wat de ander doet. Een ideaal team.

Waarom Madoo?

 • WIj hebben 10 jaar ervaring
 • Wij luisteren naar jouw wensen en combineren die met onze kennis
 • Wij zijn goed bereikbaar
 • Wij zijn gemotiveerd en staan te springen om voor je aan de slag te gaan
 • Wij leveren complete diensten: we hosten je website ook graag
 • Wij zijn een goed team!

Wat leveren wij?

 • Een responsive website waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een website die je zelf kan onderhouden
 • Een website die goed vindbaar is
 • Een website die geld oplevert
 • Betrouwbare hosting
 • Een fijne samenwerking

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.

Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Zijn we fan van!