Hoger in Google

Met jouw website

Overzichtelijke aanpak

Heldere communicatie

Duidelijke rapportage

Eerlijke
prijzen

Hoger in Google

Met jouw website

Overzichtelijke aanpak

Heldere communicatie

Duidelijke rapportage

Eerlijke prijzen

Hoger in de Google zoekresultaten komen met SEO optimalisatie

Meer bezoekers betekent meer klanten en dus meer omzet

Je website hoger in de Google zoekresultaten? Natuurlijk! Als je niet vindbaar bent in Google of andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo, mis je ontzettend veel klanten. En dus omzet.

Als je website niet goed gevonden wordt in Google, dan is dat echt een gemiste kans. Want consumenten, zowel zakelijk als particulier, zijn te vinden op het internet. Daar zoeken ze naar de diensten en producten die ze nodig hebben. Datgene wat jij verkoopt, wat dat ook is. En dus moet jij daar ook te vinden zijn. Ben je niet goed vindbaar? Dan loop je klanten mis. En dus omzet. En dus inkomen. En dat is zonde!

Maar wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie: het beter vindbaar maken van websites op het internet. Dus wij kunnen je helpen je website beter vindbaar te maken zodat je meer bezoekers krijgt. En meer bezoekers is meer omzet.

Bovendien betekend meer bezoekers ook meer reclame en bekendheid. Want tevreden klanten, die snel hebben kunnen vinden waar ze naar op zoek waren, gaan hun positieve ervaring zeker doorvertellen aan anderen.

Als je met jouw website hoger wil in Google valt er veel te vertellen. Heel veel zelfs. Maar misschien vind je niet alles interessant. Hieronder zie je in een lijstje waarover we allemaal geschreven hebben zodat je in een keer door kunt naar de info die jij interessant vindt.

Omhoog in Google

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Je website optimaliseren voor de zoekmachines is heel erg veel omvattend. Allereerst moet je content goed zijn. Heel erg goed zelfs. Het moet waarde bieden aan je lezer, interessant zijn.

Als je weet welke informatie je wilt overbrengen aan je bezoeker, dan moet je ook nog weten hoe je een artikel SEO technisch goed opbouwt zodat deze goed gelezen wordt door de zoekmachines. Het gebruik van kopteksten (headings), gebruik van afbeeldingen en video en andere technieken is hierbij van ontzettend groot belang.

Maar je moet natuurlijk wel weten waarop je moet gaan inzetten. Daarom is grondig keyword onderzoek belangrijk: welke termen moet je op gaan inzetten en welke juist niet? Wie is je doelgroep? Waar zoekt je doelgroep op?

We leven in een snelle tijd. Dat weet Google ook. Daarom telt ook de snelheid van je website mee. Is je website snel? Dan hoeven bezoekers minder lang te wachten op hun resultaat.

Al met al zijn er vele factoren die mee tellen in de positionering van jouw website binnen Google. En wij kennen ze en zullen ze voor je toepassen. Alleen dan komt je website hoger in Google en andere zoekmachines.

Waarom SEO optimalisatie?

Je website vindbaar maken kan een hele klus zijn, maar levert wel resultaat! Want met een aantal aanpassingen op je website kan je al een groot verschil maken.

Is je website niet geoptimaliseerd voor de SEO? Dan sta je sowieso 1-0 achter. Want als je hier geen aandacht aan besteed, ga je het op je organische vindbaarheid nooit winnen. Dan zal je website nooit uitn zichzelf klanten gaan opleveren.

Super zonde! Je laat gewoon geld liggen. Terwijl het voor het oprapen ligt.

Al veel ondernemers hebben wij blij kunnen maken met het resultaat van hun SEO optimalisatie. Zij waren na onze aanpassingen veel beter vindbaar in Google, met de nodige extra bezoekers tot gevolg. En meer bezoekers is meer omzet. En meer blije ondernemers. Dat is waar we het voor doen!

De vindbaarheid van je website bij blijven houden

Je website beter vindbaar maken in Google is een doorlopend proces. Het is eigenlijk nooit af. Want je bedrijf veranderd, je inzichten veranderen, maar ook de wensen en eisen van Google blijven steeds veranderen.

Google wil zien dat je waarde biedt aan je lezer. Het wil zien dat het te maken heeft met een expert. Dat de content die je je bezoekers aanbied ook echt interessant is. Hoe Google dat ziet? Doordat je bezoekers gaan lezen. En blijven lezen. Tot ze je hele artikel uit hebben. De tijd die je bezoekers hiermee op je website spenderen (de “dwell-time”) is een zeer goede indicatie voor Google. Blijven bezoekers langer? Dan moet je website wel interessant zijn…

Zelf je website kunnen optimaliseren

Zelfstandig je website hoger in Google krijgen

Wie kan er dus beter aan de vindbaarheid van je website werken dan jijzelf? Jij kent je branche het beste. Jij weet waar je klanten naar op zoek zijn. Welke informatie ze interesseert en waar ze naar op zoek zijn. Oftewel: waarmee je bezoekers naar je website krijgt. En waarmee je dus ook weer hoger in Google komt.

Goed, onderwerpen verzinnen om over te schrijven is niet altijd makkelijk. Totdat je eenmaal de smaak te pakken hebt.

SEO Webinar

En dan… Dan moet je de SEO technieken nog toepassen. Om het allemaal nog net een beetje beter te maken en geen punten te verliezen. En die SEO technieken zijn echt niet heel erg moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet. En dat leer ik je tijdens het live SEO webinar. Ik leer je alle ins en outs die je moet weten om jouw content te laten scoren in Google.

In 1,5 a 2 uur tijd leer je waarom je je website zou moeten optimaliseren, hoe je dat doet, welke tools je daarbij helpen en hoe je kan meten of je het goed doet. Of je website daadwerkelijk hoger in Google komt en op welke positie je nou echt staat in Google.

Meld je nu aan voor het webinar en zie je website binnen de kortste keren stijgen in Google. Dankzij jouw eigen inspanningen. Helemaal aan jezelf te danken.

SEO Rapport

De positie van je website in Google

De grote vraag is altijd: hoe hoog staat mijn website nou precies in Google? En misschien nog wel belangrijker: hoe hoog staat mijn directe concurrent eigenlijk?

Je exacte ranking in Google is lastig te achterhalen. Zelf in Google kijken is in ieder geval niet representatief. Want doordat je zelf vaak je eigen website bezoekt, zal je ook sneller je eigen website zien. Net zoals dat resultaten per regio kunnen verschillen in verband met local SEO.

Het is wel ontzettend fijn om precies te weten hoe hoog je in Google staat. Zo weet je of je website goed scoort in de rankings en dus of je de SEO goed toepast. Gaat alles goed? Dan heb je voldoende aan goed blijven monitoren. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan weet je dat er werk aan de winkel is.

Een SEO rapport dat je exact vertel op welke positie in Google je staat

Wij kunnen je een maandelijks rapport sturen over de posities van je belangrijkste zoektermen in Google. Super handig en overzichtelijk, kant en klaar in je mail. Iedere maand weer verse cijfers. Inzichten, waarmee je je website nog beter kan (laten) maken.

En niet alleen inzicht in je eigen posities binnen Google… Ook in dat van je belangrijkste concurrenten. Dankzij onze rapportage weet je precies wie er beter scoort: jij of je concurrent. Laat het niet je concurrent zijn…

 • SEO RAPPORT SIMPLE
  20/ maand
  • 5 zoektermen
  • 1 concurrent
  • Uitgebreide website audit
  • Maandelijkse uitgebreide rapportage
  • In PDF Formaat
  • Direct in je mailbox geleverd
  • +
  • Zoektermen maandelijks aanpasbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Betaling per maand
 • SEO RAPPORT ADVANCED
  MEEST GEKOZEN
  27/ maand
  • 10 zoektermen
  • 3 concurrenten
  • Uitgebreide website audit
  • Maandelijkse uitgebreide rapportage
  • In PDF Formaat
  • Direct in je mailbox geleverd
  • +
  • Zoektermen maandelijks aanpasbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Betaling per maand
 • SEO RAPPORT EXTENDED
  50/ maand
  • 25 zoektermen
  • 5 concurrenten
  • Uitgebreide website audit
  • Maandelijkse uitgebreide rapportage
  • In PDF Formaat
  • Direct in je mailbox geleverd
  • +
  • Zoektermen maandelijks aanpasbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Betaling per maand

Hier zijn we trots op

 • Al na het eerste gesprek met Madoo waren wij overtuigd van hun kunnen. Niet eerder had iemand het met ons gehad over landingspagina’s, maar Madoo wel. En omdat de vindbaarheid van mijn nieuwe website belangrijk is, heeft me dat volledig overtuigd. In duidelijk overleg met ons is er een prachtige website gemaakt. Een die ik helemaal geweldig vind, maar die bovenal klanten oplevert. Amanda maakte alle landingspagina’s, inclusief de teksten, en daar zijn we heel erg blij mee. Madoo krijgt van mij een absolute 10!

  Bart Papenburg
  Bart Papenburg Bart Taxi
 • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

  Elco van de Meijde
  Elco van de Meijde Schilder
 • We zijn er blij met de SEO & Conversie optimalisatie die jullie hebben gedaan en dat is mede te danken aan het feit hoe je hebt meegedacht, je mening hebt gegeven en ons van advies hebt voorzien; complimenten !

  Paul Fidder Rijsdijk & Fidder
 • Ik ben Mariska en ben gepassioneerd weddingplanner. Zo nu en dan kreeg ik een aanvraag voor een bruiloft, maar ik wilde meer. En dat begon wat mij betreft bij m’n website. Deze had ik al wel, maar leverde me niet genoeg op. Dat moest beter kunnen. En dus ben ik op zoek gegaan naar een SEO specialist om mijn website beter in Google vindbaar te maken. Ik kwam uit bij Madoo. Amanda pakte het voortvarend aan, haar communicatie was direct en heel professioneel en ze voelde voor mij als een betrouwbaar persoon waar ik graag mee wilde werken. Ze gaf aan m’n website beter vindbaar te kunnen maken, maar dat je er daarmee alleen niet bent: je wilt namelijk niet dat mensen zonder iets te doen weer je website verlaten, zei ze. En dus werd m’n website meteen geoptimaliseerd voor de conversie, om bezoekers te triggeren iets te doen op m’n website: contact met me opnemen. En dat alles tijdens een samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren. Amanda heeft hard gewerkt aan mijn website! En het resultaat mag er wezen: ik word inmiddels getoond op pagina 1 in Google waar ik ontzettend blij mee ben! Dus wil je je website laten optimaliseren zodat ook die van jou meer geld gaat opleveren? Dan zou ik je Madoo met veel vertrouwen aanbevelen.

  Mariska Kramer - De Bruin
  Mariska Kramer - De Bruin My Weddings

Optimalisatie laten doen

SEO Specialist

Vind je jezelf bepaald geen SEO specialist en zie je daar ook niks in? Wil je het echt niet eerst zelf proberen, maar meteen de SEO optimalisatie van je website uitbesteden aan een echte SEO specialist?

Hopelijk heb je inmiddels begrepen dat wij alle ins en outs van de zoekmachineoptimalisatie kennen en kunnen. Dus wij helpen je er graag mee. Wij volgen regelmatig trainingen en blijven helemaal bij als het aankomt op de SEO technieken om alleen het allerbeste te kunnen leveren en jouw website beter vindbaar te maken.

Conversie optimalisatie

Wanneer je door je klanten goed gevonden wordt in Google gaat natuurlijk de vlag uit. Terecht. Maar dan moeten we er ook nog voor zorgen dat je bezoekers niet weer binnen luttele seconden je website verlaten, want dat is nou zo ontzettend zonde! Helaas gebeurd dit vaak. En zo loop je alsnog klanten mis, gewoonweg omdat je bezoekers niet omgezet worden in klanten.

Om die reden is het belangrijk om je website te optimaliseren voor conversie: je wilt dat je bezoekers iets DOEN op je website. Een order plaatsen, contact opnemen, afspraak maken of een emailadres achter laten. Wat het doel ook is op jouw website of specifieke pagina, je wilt dat er resultaat voort komt uit het bezoek van jouw klant aan jouw website.

Je bezoekers beïnvloeden

Er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan naar het gedrag van klanten op internet en hiervan zijn veel resultaten gepubliceerd. Daarom weten we tegenwoordig precies wat we moeten doen om onze klanten te “verleiden” op het internet. Zo kunnen bepaalde gekozen kleuren je website versterken, of juist afbraak doen aan hetgeen er geschreven staat. Je kan mensen in bepaalde richtingen “duwen” door de juiste afbeeldingen te gebruiken en ze “dwingen” tot het maken van een keuze, simpelweg omdat er maar 1 keuze is. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van technieken die je kan toepassen op je website om je klanten te verleiden datgene te doen dat jij wilt dat ze doen op jouw website.

Wie werken er aan je website?

Wij zijn Danny & Amanda, het team van Madoo. Tot op het bot gemotiveerd om mooie en goedwerkende websites te maken. Veel kennis van zaken, serieus, professioneel.

Danny is technisch: bij hem kan je terecht met al je vragen over de hosting, de email en technische zaken wat betreft het CMS systeem.

Amanda werkt veelal aan de projecten en doet de administratie. Zij is ook de SEO specialist en houd zich dus bezig met de optimalisatie van je website.

Je leest het: een duidelijke taakverdeling. We vullen elkaar ontzettend goed aan, maar hebben ook ontzettend veel kennis van wat de ander doet. Een ideaal team.

Waarom Madoo?

 • Wij hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken
 • Wij hebben veel ervaring met optimalisaties
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn een gemotiveerd team en staan te springen om voor je aan de slag te gaan

Wat leveren wij?

 • Een website die goed vindbaar is
 • Een website die geld oplevert
 • Een fijne en duidelijke samenwerking
 • Je leert van ons de SEO technieken om deze ook na het optimaliseren te kunnen blijven toepassen

Jouw website door ons?

Hebben we je overtuigd? Je website laten maken doe je bij ons! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook gezellig.