Website hoger in Google

Meer bezoekers > meer klanten > meer omzet.

Je website hoger in Google? Natuurlijk! Als je niet vindbaar bent in Google of andere zoekmachines mis je ontzettend veel klanten. En dus omzet. Maar dat kunnen wij voor je veranderen.

Als je website niet goed gevonden wordt in Google, dan is dat echt een gemiste kans. Want consumenten, zowel zakelijk als particulier, zijn te vinden op het internet. Daar zoeken ze naar de diensten en producten die ze nodig hebben. Datgene wat jij verkoopt, wat dat ook is. En dus moet jij daar ook te vinden zijn. Ben je niet goed vindbaar? Dan loop je klanten mis. En dus omzet. En dus inkomen. En dat is zonde!

Maar wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie: het beter vindbaar maken van websites op het internet. Dus wij kunnen je helpen je website beter vindbaar te maken zodat je meer bezoekers krijgt. En meer bezoekers is meer omzet.

Bovendien betekend meer bezoekers ook meer reclame en bekendheid. Want tevreden klanten, die snel hebben kunnen vinden waar ze naar op zoek waren, gaan hun positieve ervaring zeker doorvertellen aan anderen.

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Je website optimaliseren voor de zoekmachines is heel erg veel omvattend. Allereerst moet je content goed zijn. Heel erg goed zelfs. Het moet waarde bieden aan je lezer, interessant zijn.

Als je weet welke informatie je wilt overbrengen aan je bezoeker, dan moet je ook nog weten hoe je een artikel SEO technisch goed opbouwt zodat deze goed gelezen wordt door de zoekmachines. Het gebruik van kopteksten (headings), gebruik van afbeeldingen en video en andere technieken is hierbij van ontzettend groot belang.

Maar je moet natuurlijk wel weten waarop je moet gaan inzetten. Daarom is grondig keyword onderzoek belangrijk: welke termen moet je op gaan inzetten en welke juist niet? Wie is je doelgroep? Waar zoekt je doelgroep op?

We leven in een snelle tijd. Dat weet Google ook. Daarom telt ook de snelheid van je website mee. Is je website snel? Dan hoeven bezoekers minder lang te wachten op hun resultaat.

Al met al zijn er vele factoren die mee tellen in de positionering van jouw website binnen Google. En wij kennen ze en zullen ze voor je toepassen. Alleen dan komt je website hoger in Google en andere zoekmachines.

SEO Specialist

Binnen de SEO optimalisatie moet je met veel dingen rekening houden. Zowel in de techniek als in de content.

Het is heel specialistisch werk, maar gelukkig mogen wij onszelf SEO specialist noemen. Er zijn diverse trainingen gevolgd, boeken gelezen en projecten uitgevoerd om onze kennis over SEO optimalisatie helemaal up-to-date te krijgen en  te houden.

 • Al na het eerste gesprek met Madoo waren wij overtuigd van hun kunnen. Niet eerder had iemand het met ons gehad over landingspagina’s, maar Madoo wel. En omdat de vindbaarheid van mijn nieuwe website belangrijk is, heeft me dat volledig overtuigd. In duidelijk overleg met ons is er een prachtige website gemaakt. Een die ik helemaal geweldig vind, maar die bovenal klanten oplevert. Amanda maakte alle landingspagina’s, inclusief de teksten, en daar zijn we heel erg blij mee. Madoo krijgt van mij een absolute 10!

  Bart Papenburg
  Bart Papenburg Bart Taxi
 • Voor mijn webshop elcoverf.nl was ik op zoek naar iemand die mijn webshop kon optimaliseren. Er mag wel wat meer verkocht gaan worden. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Madoo. Na het prettige eerste contact heb ik besloten dat zij m’n shop konden gaan optimaliseren. Zowel de SEO als de conversie is onderhanden genomen. En m’n webshop is zienderogen opgeknapt, daar ben ik ontzettend blij mee. Of de SEO optimalisatie gaat werken moet de tijd nog uitwijzen, maar de conversie optimalisatie is heel fijn. De shop is veel duidelijker geworden. Daarbij was ook de samenwerking heel fijn. Als ik vragen had werd er duidelijk op geantwoord. Toen ik ergens zelf niet uitkwam hebben ze zelf een filmpje voor me opgenomen waarmee het uiteindelijk wel is gelukt. Voordat ik met Madoo in zee ging heb ik ook bij anderen een offerte opgevraagd. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij Danny & Amanda prima in orde. Wanneer ik iemand spreek die ook een betrouwbare partij voor z’n website of webshop nodig heeft dan zal ik diegene graag Madoo aanbevelen.

  Elco van de Meijde
  Elco van de Meijde Schilder
 • We zijn er blij met de SEO & Conversie optimalisatie die jullie hebben gedaan en dat is mede te danken aan het feit hoe je hebt meegedacht, je mening hebt gegeven en ons van advies hebt voorzien; complimenten !

  Paul Fidder Rijsdijk & Fidder
 • Ik ben Mariska en ben gepassioneerd weddingplanner. Zo nu en dan kreeg ik een aanvraag voor een bruiloft, maar ik wilde meer. En dat begon wat mij betreft bij m’n website. Deze had ik al wel, maar leverde me niet genoeg op. Dat moest beter kunnen. En dus ben ik op zoek gegaan naar een SEO specialist om mijn website beter in Google vindbaar te maken. Ik kwam uit bij Madoo. Amanda pakte het voortvarend aan, haar communicatie was direct en heel professioneel en ze voelde voor mij als een betrouwbaar persoon waar ik graag mee wilde werken. Ze gaf aan m’n website beter vindbaar te kunnen maken, maar dat je er daarmee alleen niet bent: je wilt namelijk niet dat mensen zonder iets te doen weer je website verlaten, zei ze. En dus werd m’n website meteen geoptimaliseerd voor de conversie, om bezoekers te triggeren iets te doen op m’n website: contact met me opnemen. En dat alles tijdens een samenwerking die ik als zeer prettig heb ervaren. Amanda heeft hard gewerkt aan mijn website! En het resultaat mag er wezen: ik word inmiddels getoond op pagina 1 in Google waar ik ontzettend blij mee ben! Dus wil je je website laten optimaliseren zodat ook die van jou meer geld gaat opleveren? Dan zou ik je Madoo met veel vertrouwen aanbevelen.

  Mariska Kramer - De Bruin
  Mariska Kramer - De Bruin My Weddings

Waarom SEO optimalisatie?

Je website vindbaar maken kan een hele klus zijn, maar levert wel resultaat! Want met een aantal aanpassingen op je website kan je al een groot verschil maken.

Is je website niet geoptimaliseerd voor de SEO? Dan sta je sowieso 1-0 achter. Want als je hier geen aandacht aan besteed, ga je het op je organische vindbaarheid nooit winnen. Dan zal je website nooit uitn zichzelf klanten gaan opleveren.

Super zonde! Je laat gewoon geld liggen. Terwijl het voor het oprapen ligt.

Al veel ondernemers hebben wij blij kunnen maken met het resultaat van hun SEO optimalisatie. Zij waren na onze aanpassingen veel beter vindbaar in Google, met de nodige extra bezoekers tot gevolg. En meer bezoekers is meer omzet. En meer blije ondernemers. Dat is waar we het voor doen!

Conversie optimalisatie

Wanneer je door je klanten goed gevonden wordt in Google gaat natuurlijk de vlag uit. Terecht. Maar dan moeten we er ook nog voor zorgen dat je bezoekers niet weer binnen luttele seconden je website verlaten, want dat is nou zo ontzettend zonde! Helaas gebeurd dit vaak. En zo loop je alsnog klanten mis, gewoonweg omdat je bezoekers niet omgezet worden in klanten.

Om die reden is het belangrijk om je website te optimaliseren voor conversie: je wilt dat je bezoekers iets DOEN op je website. Een order plaatsen, contact opnemen, afspraak maken of een emailadres achter laten. Wat het doel ook is op jouw website of specifieke pagina, je wilt dat er resultaat voort komt uit het bezoek van jouw klant aan jouw website.

Er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan naar het gedrag van klanten op internet en hiervan zijn veel resultaten gepubliceerd. Daarom weten we tegenwoordig precies wat we moeten doen om onze klanten te “verleiden” op het internet. Zo kunnen bepaalde gekozen kleuren je website versterken, of juist afbraak doen aan hetgeen er geschreven staat. Je kan mensen in bepaalde richtingen “duwen” door de juiste afbeeldingen te gebruiken en ze “dwingen” tot het maken van een keuze, simpelweg omdat er maar 1 keuze is. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van technieken die je kan toepassen op je website om je klanten te verleiden datgene te doen dat jij wilt dat ze doen op jouw website.

Wie werken er aan je website?

amanda-timmer-madoo2

Dat zijn wij! Danny & Amanda. Een goed team, omdat wij goed samenwerken, de communicatie gaande houden, elkaar aanvullen en ons werk ontzettend leuk vinden!

Danny Timmer Madoo

Waarom je website laten optimaliseren door Madoo?

 • Wij hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken
 • Wij hebben veel ervaring met optimalisaties
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Wij zijn een gemotiveerd team en staan te springen om voor je aan de slag te gaan

Wat leveren wij?

 • Een website die goed vindbaar is
 • Een website die geld oplevert
 • Een fijne en duidelijke samenwerking
 • Je leert van ons de SEO technieken om deze ook na het optimaliseren te kunnen blijven toepassen

Ben jij klaar voor meer aanvragen, meer klanten en meer omzet?