Revolution Slider Error: Slider with alias vacatures not found.
Maybe you mean: 'Home' or 'hosting' or 'domeinnaam-registreren' or 'opzeggen-hostingdomeinnaam' or 'domeinnaam-verhuizen' or 'website-verhuizen'

Vacatures

Opzoek naar een leuke baan bij het gezelligste webdevelopment bedrijf voor het mkb?

Madoo is een jong, groeiend en ambitieus webdesign bureau in Weesp. Wij hebben een grote klantenkring, voornamelijk bestaande uit bedrijven binnen het MKB: ZZP’ers en kleine bedrijven.

Voor onze klanten maken wij websites, webshops, verzorgen wij de hosting, domeinnamen en SEO optimalisaties. Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Zowel in de vorm van stagiairs als zelfstandigen die ons in drukke tijden kunnen bijstaan.

Regelmatig krijgen wij de hulp van geweldige stagiairs die wij thuis brengen in de wereld van het webdevelopment in met name WordPress, WooCommerce en PrestaShop. Wij vinden het leuk om onze stagiairs nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd vinden wij het erg leuk om te leren van onze stagiairs. Hun visie op zaken kan vaak heel verhelderend zijn.

De leukste

stages & vacatures

bij

madoo-websites-webshops-voor-het-mkb

Stages bij Madoo in Weesp

over-madoo

Stagair marketing

Adem jij marketing? Weet jij hoe je diensten bekend maakt bij een groter publiek? Weet jij wat er nodig is om naamsbekendheid te generen bij de doelgroep?

Wij zijn op zoek naar een stagiair marketing & communicatie. Iemand die de marketing activiteiten voor Madoo wil gaan oppakken. Die aan de slag kan met onze social media kanalen en andere marketing activiteiten, maar ook zeker ons kan adviseren op het gebied van marketing.

Wat wij vragen:

 • HBO niveau
 • Minimaal 6 weken stage
 • Een leergierig persoon die van aanpakken weet
 • Een creatieve geest

Wat wij bieden:

 • Een gezellige stage plek op het industrieterrein in Weesp (makkelijk bereikbaar met het OV)
 • Veel flexibiliteit, waaronder de mogelijkheid tot thuis werken
 • Vergoeding naar prestatie. Lever jij waarde aan ons? Dan zetten wij daar zeker wat tegenover

Maakt dit jou enthousiast? Ben jij onze volgende stagiair? Meld je dan nu aan.

over-madoo

Stagair webdevelopment / UX

Ben jij creatief en zijn termen als CSS en UX voor jou niet onbekend? Vind je het leuk om het maken van websites en webshops echt in de praktijk te brengen?

Wij breiden ons team graag uit met een student Visual Design/Webdevelopment. Bij ons ga je echt aan de slag met het ontwerpen van websites en deze omzetten tot werkende websites. Vaak met behulp van WordPress of PrestaShop en aan de hand van bestaande templates met page builder.

Jij bent:

 • Creatief en leergierig
 • Precies
 • Student op HBO niveau
 • Op zoek naar een stage voor minimaal 6 weken

Wij bieden jou:

 • Een gezellige stageplek op ons kantoor in Weesp, op het industrieterrein.
 • Veel flexibiliteit. Inclusief de mogelijkheid tot thuis werken.
 • Vergoeding naar prestatie. Geef jij ons waarde, dan geven wij jou dat ook.

Pas jij helemaal in dit plaatje? Zie jij een stage bij ons wel zitten? Meld je dan nu aan.

Dit zeggen onze stagiaires

 • Madoo is als kleinschalig bedrijf een goede kans om het maken van Wordpress websites voor MKB'ers te leren. Je maakt het volledige proces mee van het ontmoeten met de klant tot de laatste puntjes op de i zetten op de website. Tijdens het maken van de websites met Wordpress builders kan je UX design mooi naar voren laten komen en hier en daar krijg je de kans met visueel ontwerp je gang te gaan wanneer er bijvoorbeeld social media posts of flyers gemaakt moeten worden. Na een stage bij Madoo kan jij met gemak wordpress websites maken!

  Thijs Bordewijk
  Thijs Bordewijk Stagair webdevelopment/UX
 • Ik kwam bij toeval Madoo tegen toen ik opzoek was naar een stage voor mijn opleiding (Communication & Multimedia Design). Toen ik hen een mailtje stuurde waren zij meteen super enthousiast, want zij waren net weer toe aan een stagiair in hun bedrijf. Ik heb tijdens mijn stage vele leuke opdrachten gedaan, van volledige websites in Wordpress voor klanten bouwen tot flyers en vrachtwagen reclame ontwerpen. Nu mijn stage er op zit ben ik de eerste werknemer van Danny en Amanda en nu leer ik nog veel meer leuke dingen. Stage lopen bij Madoo is dus super leuk!

  Andrick Sloot
  Andrick Sloot Stagair webdevelopment/UX

Werken bij Madoo

over-madoo

Medewerker marketing

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

over-madoo

Medewerker webdevelopment / UX

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Open sollicitatie

Staat er niks voor je bij, of zijn er geen vacatures?

Staat er geen vacature voor je bij, maar heb je het idee dat je wel iets kunt toevoegen aan ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie.