haka-boat-equipment

Haka Boat Equipment

Na hakametalworks.com en hakabouweninfra.nl was het tijd voor weer een nieuwe bedrijfstak en bijbehorede website: Haka Boat Equipment.

Deze laatste website is de eerste voor Haka mét webshop! Want via deze webshop wordt niet alleen zakelijk, maar ook aan particulieren geleverd. Waar eerdere websites alleen een online catalogus functie hadden, heeft deze website dus daadwerkelijk de mogelijkheid om producten aan te schaffen.

In de webshop staan attributen voor bootstalling: bootbokken en een zelf te monteren steiger voor particulieren. Handig, als je aan het water woont en je boot dichtbij kunt en wilt stallen!

Ook al is de doelgroep deels anders, de webshop moest wel de Haka uitstraling hebben en herkenbaar zijn. Daar hebben we ons aan gehouden.

KLANT

Haka Metalservices BV

OPGELEVERD

Februari 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat onze klanten zeggen

Ada Kelder
Ada Kelder
1695532281
Sergio Paciello
Sergio Paciello
1692614645
Ik heb een hele goede ervaring met Madoo. Het opzetten van onze website ging snel en makkelijk. Daarnaast werd ik snel en vriendelijk geholpen wanneer ik vragen had.Echt een aanrader.
Martijn Nooij
Martijn Nooij
1689948379
Geweldig! Toppers van de bovenste plank!Ik heb een nieuwe website laten maken door Madoo en deze was vrij complex te noemen. De mensen van Madoo denken creatief mee en "kan niet" komt niet voor in hun woordenboek. Er staat nu een mooie frisse website te glimmen op internet die ook zeer goed functioneert! Heel erg blij mee :-)
Alpha Natura
Alpha Natura
1688708510
Hele prettige samenwerking met Madoo! Communicatie verloopt soepel, reageren snel, denken mee en komen altijd met een oplossing. We zijn heel blij met onze nieuwe webhop. Goede en profesionele club.
Bas Bogaard
Bas Bogaard
1688457403
Topservice! Veel geduld en begrip met een mooi resultaat! Aanrader!
Na diverse gesprekken met webdesign bedrijven zijn wij bij Madoo uitgekomen voor het updaten van onze website en daar tevens een nieuwe webshop aan te koppelen. En van deze keuze hebben wij geen moment spijt van gehad. Na een intake door Amanda hebben Danny en zijn team een nieuwe site voor ons vervaardigd waar al onze wensen in zijn verwerkt. Mede door hen tips en oplossingen is het resultaat prachtig. De goede bereikbaarheid zorgde voor een prettige samenwerking. Bedankt Madoo, voor de geweldige service.
Hobeka BV
Hobeka BV
1687503284
Bij de eerste realisatie van onze woocommerce webshop jaren geleden was Madoo al in de race omdat ze een goede en betrouwbare indruk hadden gemaakt, nu bij onze recente nieuwe webshop wel voor Madoo gekozen vanwege de goede eerste indruk. Ze hebben dit helemaal waargemaakt, een hele prettige partner die goed luistert en meedenkt met de wensen die we hadden. Dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Van harte aanbevolen als je een mooie webshop wilt tegen een zeer acceptabele prijs!
Prettige samenwerking, heldere afspraken. De juiste prijs kwaliteit verhouding met als resultaat een prachtige nieuwe website.
Madoo heeft een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Super snelle en goede service.Als je aparte dingen zoals wij wilden doen ze totaal niet moeilijk, ze maken het gewoon.Wij wilden een webshop gecombineerd met een website waar wij onze referenties konden laten zien.Wat een aardig, eerlijk en meedenkend bedrijfAmanda en Donny bedankt voor de mooie webshop/website
Jacques Gastens
Jacques Gastens
1663323428
Zeer prettige samenwerking ervaren. Professioneel en sterk in communicatie en afstemming. Mooie en complete website opgeleverd.
De Zorggiraf
De Zorggiraf
1649405174
Steeds een vlot en professioneel aanspreekpunt waar je terecht kan voor een oplossing en informatie, zowel tijdens als na de oplevering van de website. Voor onze lextase.be website een hele verbetering qua onderhoud en design...
Madoo is een plezierige partij om een samenwerking mee aan te gaan, korte lijntjes, persoonlijke aanpak en een goedwerkende webshop.
Dennis Willard
Dennis Willard
1643879989
Heel fijne samenwerking,goede inzichten, snelle reacties en echte persoonlijke aandacht.Madoo is een topper in zijn vakgebied.👌
Madoo maakte mijn webshop, alles in goed overleg, fijne communicatie, verrassende ideeën, mooi design. Zeer tevreden over het resultaat.
Anne Broekhoff
Anne Broekhoff
1637070569
simone huy
simone huy
1630319357
Individuele aanpak, mooi en functioneel resultaat! Goede prijsstelling voor top-werk.
Had een probleem met Opencart en dat was na een telefoontje direct opgelost. Duidelijke communicatie en deskundigheid vanuit Madoo maakte dat mogelijk. Thanks again!
Ellen Peters
Ellen Peters
1620201131
Whee lerz
Whee lerz
1614865252
5 sterren voor Danny & Amanda! Ze hebben ontzettend veel verstand van wordpress en hebben prachtig werk geleverd voor m'n nieuwe website delisouth.nl. Snelle en deskundige hulp, ook voor de laatste details. Keep it up!
Frank Tillemans
Frank Tillemans
1611240410
Madoo is flexibel, geduldig en luistert goed naar haar klanten. Madoo weet dit om te zetten in creativiteit, kwaliteit en professionaliteit in haar websites en webshops. Keep up the good work!
Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid van Madoo. Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
Jan Niemeijer
Jan Niemeijer
1602187158
Madoo websites en webshops is een super goed bedrijf, prima prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle service, eenvoudig, overzichtelijk en snel. Als je iets geregeld wilt hebben helpen ze adequaat en zorgen dat het snel en top geregeld is.
Lp Midway
Lp Midway
1602186799
Fijne samenwerking met Madoo!!! Veel dank Bouwtafel BV uit Muiden. Bemiddeling voor conflicten in de bouw.
Mark Raming
Mark Raming
1598271445
js_loader
Gerelateerde projecten