haka-boat-equipment

Haka Boat Equipment

Na hakametalworks.com en hakabouweninfra.nl was het tijd voor weer een nieuwe bedrijfstak en bijbehorede website: Haka Boat Equipment.

Deze laatste website is de eerste voor Haka mét webshop! Want via deze webshop wordt niet alleen zakelijk, maar ook aan particulieren geleverd. Waar eerdere websites alleen een online catalogus functie hadden, heeft deze website dus daadwerkelijk de mogelijkheid om producten aan te schaffen.

In de webshop staan attributen voor bootstalling: bootbokken en een zelf te monteren steiger voor particulieren. Handig, als je aan het water woont en je boot dichtbij kunt en wilt stallen!

Ook al is de doelgroep deels anders, de webshop moest wel de Haka uitstraling hebben en herkenbaar zijn. Daar hebben we ons aan gehouden.

KLANT

Haka Metalservices BV

OPGELEVERD

Februari 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat onze klanten zeggen

Danny, Amanda en Shinato hebben echt fantastisch werk geleverd bij de ontwikkeling van de website voor www.koffiemaatje.shop. Het was duidelijk geen gemakkelijke klus, maar ze hebben het met volle inzet en toewijding aangepakt. In samenwerking met het reclamebureau Kenmerk hebben ze een prachtig design gemaakt en naadloos geïntegreerd in een bestaande template van WooCommerce. Het resultaat mag er absoluut zijn!Ik ben onder de indruk van hun professionaliteit en efficiëntie. Madoo heeft altijd snel gereageerd op vragen, dacht proactief mee over oplossingen en was uiterst goed bereikbaar. Mijn oprechte dank gaat uit naar het hele team voor hun uitstekende werk!
Madoo heeft onze website met bookingssysteem gemaakt. Ondanks wat tegenslagen als een plugin die niet deed wat er in de specificaties stond, zijn ze altijd pragmatisch blijven denken in oplossingen, dat is erg fijn.
Madoo heeft de website voor onze fysiotherapie praktijk ontwikkeld en we zijn er erg blij mee! Ze reageren snel en alles wordt snel opgelost/opgepakt. Ook nazorg en vragen worden zorgvuldig beantwoord.
Ik heb heel prettig mogen samenwerken met Amanda , Danny en Andrick van Madoo. Rustig , kundig en geduldig met goed inzicht in het creatieve proces van het maken wat altijd een beetje wiebelig is natuurlijk met je wensen en gedachten die je dan goed en begrijpelijk onder woorden moet brengen. Ook in de periode daarna ,toen de site af was en als je nog vragen hebt , heel belangrijk, nemen ze de tijd en dat is heel prettig. En het resultaat is ook gewoon een mooie en betaalbare website!
Goede service. Reageren snel, en doen net het stapje extra!Zeker aanrader.
Wat bén ik blij met mijn website van Madoo! Er is ontzettend goed met mij meegedacht. Zo wist ik zelf niet wat ik wilde totdat ik een eerste opzet te zien kreeg... En het precies was wat ik wilde! Blij met het kleurgebruik, uitstraling en zelfs een nieuw logo! Ben jij toe aan een (nieuwe) website? Dan ben je bij Madoo aan het juiste adres.
Ik heb een hele goede ervaring met Madoo. Het opzetten van onze website ging snel en makkelijk. Daarnaast werd ik snel en vriendelijk geholpen wanneer ik vragen had.Echt een aanrader.
Geweldig! Toppers van de bovenste plank!Ik heb een nieuwe website laten maken door Madoo en deze was vrij complex te noemen. De mensen van Madoo denken creatief mee en "kan niet" komt niet voor in hun woordenboek. Er staat nu een mooie frisse website te glimmen op internet die ook zeer goed functioneert! Heel erg blij mee :-)
Hele prettige samenwerking met Madoo! Communicatie verloopt soepel, reageren snel, denken mee en komen altijd met een oplossing. We zijn heel blij met onze nieuwe webhop. Goede en profesionele club.
Topservice! Veel geduld en begrip met een mooi resultaat! Aanrader!
Na diverse gesprekken met webdesign bedrijven zijn wij bij Madoo uitgekomen voor het updaten van onze website en daar tevens een nieuwe webshop aan te koppelen. En van deze keuze hebben wij geen moment spijt van gehad. Na een intake door Amanda hebben Danny en zijn team een nieuwe site voor ons vervaardigd waar al onze wensen in zijn verwerkt. Mede door hen tips en oplossingen is het resultaat prachtig. De goede bereikbaarheid zorgde voor een prettige samenwerking. Bedankt Madoo, voor de geweldige service.
Bij de eerste realisatie van onze woocommerce webshop jaren geleden was Madoo al in de race omdat ze een goede en betrouwbare indruk hadden gemaakt, nu bij onze recente nieuwe webshop wel voor Madoo gekozen vanwege de goede eerste indruk. Ze hebben dit helemaal waargemaakt, een hele prettige partner die goed luistert en meedenkt met de wensen die we hadden. Dat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat! Van harte aanbevolen als je een mooie webshop wilt tegen een zeer acceptabele prijs!
Prettige samenwerking, heldere afspraken. De juiste prijs kwaliteit verhouding met als resultaat een prachtige nieuwe website.
Madoo heeft een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Super snelle en goede service.Als je aparte dingen zoals wij wilden doen ze totaal niet moeilijk, ze maken het gewoon.Wij wilden een webshop gecombineerd met een website waar wij onze referenties konden laten zien.Wat een aardig, eerlijk en meedenkend bedrijfAmanda en Donny bedankt voor de mooie webshop/website
Zeer prettige samenwerking ervaren. Professioneel en sterk in communicatie en afstemming. Mooie en complete website opgeleverd.
Steeds een vlot en professioneel aanspreekpunt waar je terecht kan voor een oplossing en informatie, zowel tijdens als na de oplevering van de website. Voor onze lextase.be website een hele verbetering qua onderhoud en design...
Madoo is een plezierige partij om een samenwerking mee aan te gaan, korte lijntjes, persoonlijke aanpak en een goedwerkende webshop.
Heel fijne samenwerking,goede inzichten, snelle reacties en echte persoonlijke aandacht.Madoo is een topper in zijn vakgebied.👌
Madoo maakte mijn webshop, alles in goed overleg, fijne communicatie, verrassende ideeën, mooi design. Zeer tevreden over het resultaat.
Individuele aanpak, mooi en functioneel resultaat! Goede prijsstelling voor top-werk.
Had een probleem met Opencart en dat was na een telefoontje direct opgelost. Duidelijke communicatie en deskundigheid vanuit Madoo maakte dat mogelijk. Thanks again!
5 sterren voor Danny & Amanda! Ze hebben ontzettend veel verstand van wordpress en hebben prachtig werk geleverd voor m'n nieuwe website delisouth.nl. Snelle en deskundige hulp, ook voor de laatste details. Keep it up!
Madoo is flexibel, geduldig en luistert goed naar haar klanten. Madoo weet dit om te zetten in creativiteit, kwaliteit en professionaliteit in haar websites en webshops. Keep up the good work!
Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid van Madoo. Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
Madoo websites en webshops is een super goed bedrijf, prima prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle service, eenvoudig, overzichtelijk en snel. Als je iets geregeld wilt hebben helpen ze adequaat en zorgen dat het snel en top geregeld is.
Fijne samenwerking met Madoo!!! Veel dank Bouwtafel BV uit Muiden. Bemiddeling voor conflicten in de bouw.
Geeft Goede hulp bij problemen. Uitstekende service.
Altijd bereikbaar voor hulp, snelle reactie en meedenkend!
Toering Mode is erg blij Madoo. Amanda en Danny zijn altijd snel met het oplossen van problemen en ze geven goed advies.
Wij zijn bij Madoo terecht gekomen met een website / webshop die half af was. De huidige bouwer liep tegen teveel beperkingen aan. Madoo durfde het aan om er een mooi eindproduct van te maken en mee te denken voor verdere optimalisatie.
Wij (praktijk de caleidoscoop) hebben goede ervaringen met Madoo. Zij hebben onze websites vorm gegeven. Wat hen vooral een fijne samenwerkings partner maakt is dat ze erg snel en adequaat antwoorden en goed en helder vooraf communiceren over veranderingen en actuele situaties.
Geen zorgen met Madoo alles is mogelijk top service en altijd behulpzaam
Vanaf het begin is Danny altijd goed bereikbaar geweest en snel in actie als het nodig is. Heel fijn om te weten dat een belletje meteen tot resultaten leidt. Fijne mensen met kennis van zaken!
Super team! Zelfs als ze op vakantie zijn, staan ze voor je klaar. Wat ze beloven komen ze ook na en ze denken altijd met je mee! Ontzettend blij mee!
Bij Madoo wordt er nog echt geluisterd en bezitten ze de kwaliteit om jouw gevoel/idee om te zetten in een technisch goed werkende website. Daarnaast brengen ze een deel van hun kennis met enthousiasme aan je over zodat je zelf dingen kan veranderen en de website uiteindelijk helemaal eigen kan maken. Ik ben zeer tevreden en vindt hetgeen ze bieden voor het bedrag dat ze daar voor rekenen van hoge kwaliteit.
Madoo heeft een webshop met Woo-commerce voor ons gemaakt, wij hebben prettig samengewerkt, ze reageren snel op vragen en hebben een duidelijke uitleg. bedankt Danny en Amanda.
We hebben een paar keer Madoo ingeschakeld. Elke keer werden wij zeer kundig, snel, behulpzaam en goed geholpen. We zijn erg tevreden.
Al een aantal jaren mijn websites bij Madoo draaien en ze hebben altijd continuïteit in bereikbaarheid hiervan weten te bieden. In geval van technische vragen of ondersteuning uitermate professioneel en vriendelijk geholpen.
Fijne & snelle service, ga zo door!
Hele fijne mensen om mee te werken en snelle support voor onze stichting.Goede adviezen en een prachtige website.Zeker een aanrader voor uw internet wensen.
Niets dan positieve ervaringen met Madoo. Heldere communicatie, betrouwbare hosting en als er dan een keer iets niet werkt wordt het supersnel opgelost en vragen worden ook op een serieuze opgepakt en vlot beantwoord. Top service!
js_loader
Gerelateerde projecten