Joomla website

Met een mooi ontwerp

Altijd een uniek design

Zelf te onderhouden

Makkelijk in gebruik

Snelle
oplevering

Joomla website

Met een mooi ontwerp

Altijd een uniek design

Zelf te onderhouden

Makkelijk in gebruik

Snelle oplevering

Een Joomla website laten maken

Wil jij een Joomla website laten maken? Goed idee!

Want met Joomla zijn de mogelijkheden enorm en de gebruiksvriendelijkheid is zeer hoog. Met Joomla krijg jij die website die je voor ogen hebt: modern, goedwerkend, een streling voor het oog. Een website die bezoekers trekt en bezoekers vast houdt. Die bezoekers intrigeert zodat ze blijven. Zodat je bezoekers klanten worden. Met Joomla kan je bovendien je website gemakkelijk zelf onderhouden. Joomla en jij worden de beste vrienden.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Joomla websites. We hebben er al velen gemaakt en zijn er ook nog lang niet klaar mee.

Wat is Joomla?

Joomla is een Open Source Content Management Systeem (CMS). Open Source betekend dat de Joomla software gratis te verkrijgen en te gebruiken is. Hier hoef je helemaal niks voor te betalen en is hartstikke legaal. Een CMS is een software systeem waarin je website gebouwd wordt en waarin je je website gemakkelijk kunt onderhouden en aanpassen. Waar je ook bent, als je een laptop en internetverbinding hebt, ben je in staat wijzigingen aan je website door te voeren.

Joomla website laten maken

De voordelen van Joomla

Joomla is, zoals al even gezegd, een gratis te verkrijgen software. Het is zeer betrouwbaar en wordt continue door ontwikkeld. Regelmatig worden er nieuwe updates of zelfs hele nieuwe versies uitgebracht.

Met Joomla kan je je website gemakkelijk zelf onderhouden. Met een paar klikken pas je een tekst aan of voeg je een afbeelding toe. Als je een computer en toetsenbord kan bedienen, dan kan je je eigen website met Joomla gemakkelijk onderhouden.

Een ander groot voordeel van Joomla is de enorme Joomla community. Er is ontzettend veel betrouwbare informatie over Joomla te vinden. Deze community heeft er (deels) ook voor gezorgd dat er een enorme database van extensies voor Joomla beschikbaar is, waarmee je de functionaliteiten van Joomla gemakkelijk kunt uitbreiden. Denk aan boekingen, social media extensies, agenda’s etc.

Twee dingen waarmee Joomla zich echt onderscheid zijn het kunnen ordenen van de afbeeldingen in de database en de standaard functie voor meertaligheid. Binnen Joomla kan je gemakkelijk je website in meerdere talen opzetten (er is alleen geen vertaalfunctie, dus je moet je teksten wel zelf in alle talen schrijven).

Daarnaast zijn er voor Joomla ontzettend veel reeds ontworpen templates te verkrijgen. Super handig!

Hier zijn we trots op

 • Geeft een prima ondersteuning voor niet alleen een website bouwen, maar een geweldige aansluiting op vragen die in de toekomst liggen. Ik weet als geen ander het is niet alleen een website bouwen maar ook de juiste advies en uitvoering op langer termijn dat is de rede dat ik bij Madoo zit. Super, ga zo door.

  Andre Theuns Massage Dongen
 • Na veel problemen met onze vorige websitebouwer heb ik met Danny van Madoo kennis gemaakt. Hij heeft onze site helemaal naar wens afgemaakt. Heel praktisch is dat Danny mij een aantal dingen geleerd heeft zodat ik veel dingen nu zelf kan doen. Als het te ingewikkeld wordt staat hij altijd klaar om mee te denken en snel te helpen! Top bedrijf!

  Arend van Bemmel Westeinder Adviesgroep
 • Danny  ken ik al ongeveer 10 jaar vanaf het begin dat ik zelf online ben gegaan met webshops en websites. Zo nu en dan heb ik Danny nodig soms voor kleine zaken, soms voor grotere problemen die we niet zelf kunnen oplossen. Als wij er zelf niet meer uitkomen dan spelen we dit altijd door aan hun, er wordt altijd snel gereageerd. Snel, makkelijk, toegankelijk en vooral kennis van zaken!

  Ellen van Batenburg
 • Sinds ik bij Danny klant ben zijn al mijn eerdere problemen wat betreft mijn website en hosting als sneeuw voor de zon gesmolten.  Ga vooral zo door een Danny. Ik ben super tevreden met jou.

  Leo Zaal Leo's Meubeldiscount

Joomla Webdesign

Met deze Joomla templates (ook wel themes genoemd) heb je een zeer goede start voor het opstarten van je website. Er zijn duizenden verschillende templates te verkrijgen en ze zijn allemaal technisch ontzettend goed doordacht. Zo zijn de templates responsive, wat inhoud dat ze op alle gebruikte media (pc, laptop, tablet en mobiel) goed weer gegeven worden. De layout van de website past zich aan aan het formaat van het device wat gebruikt wordt. Je kent het zelf ook wel waarschijnlijk. Hoe irritant is het wel niet als je een website tegenkomt op je mobiel die zich niet aanpast? Loop je steeds te vergroten en te verkleinen en mis te klikken. Vreselijk. Dat moet je jouw bezoekers dus niet aan willen doen.

Ben je bang dat je niet uniek bent, wanneer je gebruik maakt van een reeds ontworpen template? Geen zorgen. Er zijn zo ontzettend veel templates te verkrijgen dat de kans heel klein is dat jouw concurrent of een andere ondernemer in jouw omgeving exact hetzelfde template heeft.

Je zou het misschien niet zeggen, maar zo’n 80% van alle websites maakt gebruik van een ontwerp dat niet in eigen opdracht gemaakt is, maar gekocht als template. Ook grotere bedrijven doen dit!

Het template is de basis voor je website. Wij passen het template voor je aan naar jouw wensen: teksten, afbeeldingen, kleurgebruik, extensies, alles passen we aan naar jouw wensen.

Hieronder zie je een voorbeeld van een template zoals we deze gekocht hebben en het resultaat na de aanpassingen die we doorgevoerd hebben:

Template

 • Joomla theme
 • Joomla template
 • VirtueMart template

Resultaat

 • Website gemaakt in Joomla
 • Joomla website
 • Dryneedle website

Het Joomla template vormt dus de basis voor je website. Het is het design waarmee we aan de slag gaan en wat we voor jou gaan personaliseren. De kosten van een template liggen vaan tussen de €30 en €60, maar zijn bij ons bij de totale kosten inbegrepen.

Een responsive Joomla website

Het is belangrijk dat je website responsive is. Dat deze goed weer gegeven wordt op mobiele apparaten. Want 80% van de bezoekers van je website komt via een mobile apparaat (telefoon of tablet) op je website terecht. Kan je deze bezoekers niet op de juiste manier bedienen? Is navigeren op je website moeilijk voor mobiele gebruikers? Dan haken ze af!

Zonde, dat wil je niet. Je wil niet dat je bezoekers weg gaan voordat ze aktie ondernomen hebben op je website. Niet als ze via de computer kijken, maar zeker niet als ze mobiel kijken. Daarom moet je website responsive zijn. Dan past je Joomla website zich automatisch aan aan het schermformaat waarmee de gebruiker je website bezoekt. Zodat het gebruikersgemak optimaal is.

Wij zorgen ervoor dat jouw website responsive is. Zodat jij je mobiele bezoekers niet verliest.

madoo responsive website

Een Joomla website goed vindbaar maken binnen Google

Moet je je eens indenken: je nieuwe website is opgeleverd en je bent er enorm trots op. Terecht: hij ziet er mooi uit, is loeisnel en heeft helemaal de uitstraling die je voor ogen had.

Maar dan blijkt dat hij niet omhoog komt in de zoekresultaten in Google… Dat is zonde! Want mits je je website als een soort visitekaartje gebruikt wil je natuurlijk wel goed gevonden worden. Want alleen als je website gevonden wordt gaat deze bezoekers opleveren. En bezoekers zorgen voor omzet.

Wij zorgen daarom niet alleen voor die geweldige mooie en goedwerkende website, wij zorgen er ook voor dat deze SEO technisch helemaal klopt. En dat bezoekers iets gaan doen op je website: converteren. Want je website heeft een doel: je wilt dat bezoekers contact opnemen, een offerte aanvragen, zich inschrijven of iets kopen (wanneer je een webshop hebt).

Wij kennen de ins en outs wat betreft SEO & Conversie optimalisatie en zetten jouw website zo optimaal mogelijk op. Want wij zouden niet willen dat jij klanten mis loopt.

Joomla Support

Wij hebben enorm veel ervaring met Joomla en hebben al veel klanten blij gemaakt met een nieuwe Joomla website. Ook al heb je je training van ons gehad, je kan altijd rekenen op de beste Joomla support die er is. Is er een nieuwe update beschikbaar die je graag wilt installeren? Of loop je ergens op vast bij het maken van een aanpassing? Wij helpen je weer op weg!

En heb je geen tijd om de aanpassingen op je website door te voeren of is het simpelweg je ding niet? Ook dan kan je altijd bij ons terecht.

Snel een website laten maken in Joomla

Snel, ja. Want wij kunnen je nieuwe website vaak al binnen 4 weken opleveren. Natuurlijk zijn zowel wij als jij afhankelijk van een aantal factoren, maar meer dan eens hebben wij nieuwe Joomla websites zo snel opgeleverd. En nee, dat betekend niet dat wij de boel afraffelen, want daar houden we niet van. Wij leveren kwalitatief goede websites, die overzichtelijk zijn en groot gebruiksgemak kennen voor de gebruikers.

Joomla training

Je wilt liever niet iemand nodig hebben om wat simpelere aanpassingen aan je website te maken: teksten aanpassen, foto’s uploaden, video’s plaatsen: het is doorgaand werk. Het stopt nooit. Je wilt namelijk dat je website recent en relevant is. En dus wil je het zelf kunnen doen. Gelukkig kan dat ook makkelijk.

Na oplevering van je website geven wij je een Joomla training zodat je zelf je website gemakkelijk kan onderhouden. En heb je al een bestaande Joomla website, maar kan je wel een geheugen opfrisser gebruiken? Ook dan helpen we je graag weer op weg!

Een website laten maken in Joomla, hoe gaat dat in z’n werk?

Jij hebt jouw wensen, wij hebben de nodige kennis. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen geïmplementeerd worden in je nieuwe Joomla website, maar wel zo dat het ook echt werkt voor je bezoekers. We gaan een samenwerking aan en onderhouden steeds contact, niks zal een verrassing zijn. Want het is jouw website dus we hebben jouw input nodig en jouw mening is dus van essentieel belang.

 • Offerte

  We sturen je een duidelijke offerte. Check de scherpe prijzen!

 • Template

  Kies het template dat je aanspreekt en bij je bedrijf past.

 • Webdevelopment

  Aanpassen, toevoegen, verwijderen. Checken, en nog een keer.

 • Check

  We lopen alles door: is de webshop helemaal naar wens?

 • Lancering

  Wanneer alles naar wens is zetten we de webshop online.

Steeds als we gewerkt hebben aan je website krijg je een update. Op deze manier weet je altijd precies waar we staan, wat er nog gedaan moet worden en wat we nog van je nodig hebben. Jouw wensen gecombineerd met onze kennis brengen het resultaat dat jij voor ogen hebt!

Wie werken er aan je Joomla website?

Dat zijn wij! Danny & Amanda. Al sinds 2008 een goed team: we vullen elkaar aan, hebben klant tevredenheid hoog in het vaandel staan en we houden van ons werk. Wanneer een klant ons verteld dat ‘ie helemaal blij is met z’n nieuwe website, er leuke reacties op krijgt en dat de website ook nog eens werk oplevert dan zijn wij ongelooflijk trots en blij!

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn, zowel per mail als per telefoon, en natuurlijk dat onze klanten tevreden zijn over het resultaat dat we leveren.

Wij blijven investeren in onze kennis en kunde: we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Waarom Madoo?

 • Wij hebben veel ervaring met Joomla
 • Wij hebben dus ook veel kennis van Joomla
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar
 • Ook je hosting bij Madoo: complete dienstverlening
 • Wij hebben ontzettend veel plezier in ons werk!

Wat leveren wij?

 • Een responsive Joomla website waarin jouw wensen verwerkt zijn
 • Een Joomla website die je zelf kan onderhouden
 • Een Joomla website die goed vindbaar is
 • Een Joomla website die geld oplevert
 • Een Joomla training waardoor je zelf je website kan onderhouden
 • Een fijne samenwerking

Jouw Joomla website door ons?

Deel je ideeën met ons, we staan te popelen om voor je aan de slag te gaan! Mogen we je een voorstel sturen? Geheel vrijblijvend uiteraard, je zit nergens aan vast.
Mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever persoonlijk contact per telefoon? Vinden wij ook heel gezellig.