Diavaria

Diavaria

De website voor nierpatiënten vereniging Diavaria was sterk verouderd en echt toe aan vernieuwing. Het was nog gebouwd in de oude versie van Joomla en de klant wilde Joomla daarom graag behouden. Dat snappen wij.

Dus zijn wij ook de nieuwe website in Joomla gaan maken. Lekker vertrouwd voor de klant en ook weer leuk voor ons.

Het template was in de basis al goed, al hebben wij er natuurlijk wel een twist aan gegeven. Omdat de doelgroep van de website over het algemeen wat ouder is, hebben we de website simpel en toegankelijk gemaakt, zonder de conversie en uitstraling van deze tijd daarbij te vergeten.

Het is een overzichtelijke website geworden, waarop men zich gemakkelijk en snel kan aanmelden.

KLANT

Nierpatiënten vereniging Diavaria

OPGELEVERD

Oktober 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
Wordpre3ss website voor vakantiehuis in Spanjewordpress responsive website voor dienstverlener dkautomation