Arruzafa Playa

Arruzafa Playa

Voor Arruzafa Playa was er haast geboden: de huidige website was uit de lucht en niet meer te herstellen. Dus wij gingen systematisch aan de slag om zo snel mogelijk de nieuwe website online te hebben staan.

De nieuwe WordPress website om deze prachtige vakantie villa en appartementen te laten zien, hebben we helemaal in de sfeer van de vakantiebestemming ingericht. Volop zon, palmbomen en rust.

Ondanks dat, staat alles erop wat er op moet staan aan informatie en is er vanaf iedere pagina gemakkelijk contact op te nemen met het boekingskantoor. Dus stijl en conversie zijn weer perfect gecombineerd. Daarnaast is de website opgezet in 2 talen: Engels en Spaans.

Als ik naar de website kijk, krijg ik zin in vakantie. Jij ook?

KLANT

Arruzafa Playa beach apartments

OPGELEVERD

September 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
wordpress website responsive voor biyomap kunstverpakkingen