website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
wordpress website responsive voor biyomap kunstverpakkingen

Biyomap

De oude website in Joomla… Dat ging echt niet meer. Of wij daar iets aan konden veranderen. Natuurlijk!

Alle content van de bestaande Biyomap website hebben wij overgeplaatst naar een nieuwe WordPress website en daarbij de kans niet onbenut gelaten om meteen de layout weer lekker te verfrissen. De website is meertalig en opgezet in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Op de website wordt gewerkt met speelse schuine elementen en er komt goed naar voren waar de website om draait. Men kan gemakkelijk de producten vinden en doorlinken naar de webshop (die extern draait) waar het product gemakkelijk besteld kan worden.

KLANT

Biyomap

OPGELEVERD

Juli 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
Website voor een stukadoorsbedrijfWordpre3ss website voor vakantiehuis in Spanje