Broeders Stukadoors

Broeders stukadoors

Toen Joey net begon met zijn stukadoorsbedrijf, mochten wij zijn allereerste website maken. Maar met de tijd was Joey’s bedrijf enorm gegroeid en was hij toe aan een nieuwe website.

Een website die beter zou passen bij zijn doelgroep, bij het formaat van zijn bedrijf en de kwaliteit die hij levert. Die is top, dus de website moest ook top zijn.

En dat is gelukt. De uitstraling van de website is luxueus, net als het werk dat Joey levert. Het doel van de website is duidelijk: men moet er gemakkelijk alle informatie kunnen vinden en vanuit daar een offerte kunnen aanvragen. Dat offerteformulier is helder en makkelijk: alleen noodzakelijke informatie wordt gevraagd, om de conversieratio te verhogen.

Al met al weer een geweldige website, waar goed over is nagedacht en die Joey weer veel werk gaat opleveren.

KLANT

Broeders stukadoors

OPGELEVERD

Mei 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
website-laten-maken-voor-tattoobedrijfwordpress website responsive voor biyomap kunstverpakkingen