stemgeving

Stemgeving

Jill haar bedrijf groeide gestaag. Zoals bij vele ondernemers begonnen bij het begin, met een zelf gemaakte website. Super knap en it did the job. Tot het bedrijf ging groeien en professionaliseren. Toen volstond de website niet meer.

Alles moest beter, strakker, professioneler. Jill liet een super strakke én creatieve vormgeving maken en ging zelf aan de slag met het uitschrijven van haar dienstverlening. Wij hadden de eer alles samen te mogen voegen in een nieuwe website. En getrouw als we zijn, werd natuurlijk ook dit een WordPress website.

We hebben de vormgeving van het ontwerpbureau 1 op 1 kunnen toepassen, met natuurlijk her en der onze inbreng en expertise. Het is een prachtig geheel geworden!

KLANT

Jill Pisters

OPGELEVERD

November 2023

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Jill zelf zegt

  • Op basis van de door mij aangeleverde documenten huisstijl en webteksten werd zorgvuldig de site gebouwd. Er was nauwe afstemming en het werd tot in de puntjes verzorgd opgeleverd. Het proces verliep soepel, al was de opstart wat traag vanwege de vakantieperiode, het resultaat was een hele mooie site! Madoo werkt en schakelt snel en ze staan dichtbij de ondernemer. Echt een aanrader!

    Jill Pisters
    Jill Pisters Stemgeving
Gerelateerde projecten