joris-lutz

Joris Lutz

Eén bonk energie en een rasechte entertainer: zo hebben wij Joris Lutz leren kennen. Hij is muzikant, acteur, presentator, voice-over en doet alles met enorm enthousiasme.

Zijn oude website pastte hem dan ook niet meer, het was tijd voor een nieuwe. En wij hadden de eer deze te mogen maken. Joris had niet veel of moeilijke wensen: het moest gewoon een goede site worden waaruit zijn creativiteit blijkt en waarop mensen makkelijk kunnen zien wat hij doet en waar hij te zien is.

Zo geschiedde: we maakten een design dat past bij Joris en volledig laat zien wie hij is en wat hij kan. Bezoekers kunnen gemakkelijk contact opnemen en zien duidelijk waar Joris goed is in en graag doet. Mede dankzij de tekeningen van Sebastiaan de Ruiter is het een mooi geheel geworden, helemaal in Joris-Lutz-stijl!

Klant

Joris Lutz

Opgeleverd

December 2023

Wat we hebben uitgevoerd

Website Snelheid

Desktop: 99/100 punten, zie rapport
Mobiel: 86/100 punten, zie rapport

Software & Template

Joris aan het woord

Madoo | Websites en webshops voor het MKB
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 69 recensies
beoordeel ons op
Ik heb heel prettig mogen samenwerken met Amanda , Danny en Andrick van Madoo. Rustig , kundig en geduldig met goed inzicht in het creatieve proces van het maken wat altijd een beetje wiebelig is natuurlijk met je wensen en gedachten die je dan goed en begrijpelijk onder woorden moet brengen. Ook in de periode daarna ,toen de site af was en als je nog vragen hebt , heel belangrijk, nemen ze de tijd en dat is heel prettig. En het resultaat is ook gewoon een mooie en betaalbare website!
Response from the owner: Bedankt Joris, super leuk én fijn om te lezen! We hebben je website met veel plezier voor je gemaakt.
js_loader
Gerelateerde projecten