Een website laten maken in Muiden

Een website laten maken in Muiden doe je bij Madoo, want wij zijn gevestigd heel dichtbij Muiden: in Muiderberg. Voorheen samen 1 gemeente, hoe gezellig. Wij de Zandhazen, jij de Spiering :)

Wij maken hele mooie, goed werkende websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Wij maken websites die de bouwsteen van je bedrijf zijn: de plek waar je nieuwe klanten binnen komen.

Wij maken websites zichtbaar in Google en zorgen ervoor dat je klanten je website begrijpen. We leiden jouw bezoekers moeiteloos naar hun einddoel: kopen. Of aanvragen. Of aanmelden. Net wat jij wil.

Een website laten maken betekend samenwerken: jouw wensen en onze kennis gaan we combineren. Zo krijgen we jouw ideale website. 

Team Madoo: Danny en Amanda

blank
blank

Een webshop laten maken in Muiden

Ook voor een webshop laten maken in Muiden moet je echt bij ons zijn. Want wij maken webshops die mensen overtuigen. Die verkopen.

Hoe geweldig zou het zijn als je werkt met een partij die weten hoe het online proces verloopt? Wat bezoekers triggert om tot kopen over te gaan? Die partij is Madoo!

Wij maken webshops in WooCommerce of PrestaShop. Allebei systemen met hun eigen kenmerken. Een ding is zeker: met beiden kan je je webshop gemakkelijk zelf onderhouden. Niet voor ieder wissewasje bij ons aankloppen, geen onnodige kosten.

Klinkt toch ideaal?

SEO specialist Muiden

WIj zouden bovenstaande beloftes niet kunnen maken als we niet ook SEO specialist in Muiden zouden zijn.

Wij hebben de kennis in huis die nodig is om jouw website zichtbaar te maken in Google. De SEO technieken zijn voor ons geen geheim meer. Wij weten wat werkt. Zodat jouw website scoort in de organische zoekresultaten. Zonder ervoor te betalen goed gevonden worden. It doesn’t get any better.

Wij doen niet alleen de SEO optimalisatie voor websites en webshops die we nieuw bouwen, maar we optimaliseren ook bestaande websites.

blank
wordpress

Een WordPress specialist in Muiden

Wij snappen dat WordPress een van de populairste systemen is momenteel. WordPress is ook fantastisch, want:

  • Het is makkelijk
  • Het is overzichtelijk
  • Het is flexibel
  • Het is gemakkelijk uit te breiden
  • Het is gratis

Wij werken al jaren met WordPress en hebben zo ook de nodige kennis opgedaan. Wij kunnen jou de beste WordPress support leveren.

Wil jij WordPress uitbreiden? Een koppeling maken tussen WordPress en een andere software? Maatwerk laten uitvoeren?

Wij helpen je graag!