bouwtafel

Bouwtafel

Mark had al een website, ook die was al in WordPress gebouwd. Maar die website was gedateerd en niet meer naar wens. Tijd voor een frisse wind!

Er was veel informatie te delen op de website. Het was dus zaak dat goed in te delen en alle pagina’s, ondanks de uitgebreide teksten, toch leesbaar en overzichtelijk te houden.

Wij hebben een overzichtelijke layout gerealiseerd met duidelijke buttons naar het aanvraag formulier. Niet te missen call-to-actions.

Mark is heel erg blij met de website en ook wij zijn blij met het resultaat dat we geleverd hebben. Wat vind jij ervan?

KLANT

Bouwtafel B.V.

OPGELEVERD

April 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

MARK AAN HET WOORD

  • Voor mijn nieuwe website was ik op zoek naar een webdesigner in de buurt, die vond ik in Madoo. Omdat ik ze nog niet kende, vond ik het in het begin best spannend om met ze in zee te gaan. Maar Amanda wist me te overtuigen. Gelukkig, want het resultaat is een mooie website waar ik heel blij mee ben en die ik zelf kan aanpassen. Ook de samenwerking was zeer prettig. Snel antwoord op vragen en ook geduld wanneer ik zelf wat langzamer was. Uiteindelijk ook goed dat je een stok achter de deur hebt, want uiteindelijk ben je als klant verantwoordelijk voor het aanleveren van content. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik prima.”

    Mark Raming
    Mark Raming Bouwtafel
Gerelateerde projecten