lubbers-auto-onderdelen

Lubbers Auto-onderdelen

De heren van Lubbers Auto-onderdelen hadden een website, maar die was erg gedateerd. En gemaakt in een eigen gemaakt CMS, wat niet heel erg handig bleek te zijn.

Aan ons de vraag of we een nieuwe, frisse website konden maken in de stijl van de andere website die ze hebben. Natuurlijk kunnen wij dat. Het belangrijkste was dat de Bruto Prijslijst en de Catalogus van Wezel erop kwamen te staan.

De bruto prijslijst is een enorme excellijst waarin autoonderdelen te zoeken en vinden zijn. Deze hebben we opgesplitst per merk, waardoor bezoekers nog sneller kunnen vinden wat ze zoeken.

De Catalogus van Wezel is een iFrame integratie waarbij we de website van Van Wezel tonen in de website van Lubbers. Een geweldige constructie waar de bezoeker bijna niks van merkt.

Klant blij, wij blij. En wat vind jij ervan?

KLANT

Autobedrijf Lubbers

OPGELEVERD

Maart 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten