Een website laten maken in Huizen

Wil je een website laten maken in Huizen? Zodat je snel kan schakelen? Even langs kan gaan als je een vraag hebt over je website?

Dat kan! Bij ons staat de deur altijd open. In Naarden welliswaar, maar ook dat is hartstikke dichtbij. Zelfs met de fiets ben je er zo.

Wij maken websites en webshops voor het MKB: kleine zelfstandigen en middelgrote bedrijven. We maken kleine websites en grote. En allebei vinden we hartstikke leuk! Zo lang we maar websites mogen bouwen.

Wij maken websites die niet alleen mooi zijn. Wij maken vooral websites die werken. Die goed gevonden worden en vervolgens ook converteren. Zodat bezoekers echt klanten worden. Geld opleveren. Want dat is wat je wilt, toch?

Wij zorgen ervoor dat je website duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Dat je bezoekers weten waar ze moeten zijn. Zonder dat ze hoeven te zoeken. Dat ze meteen overtuigd worden van jouw producten of diensten.

We combineren jouw wensen met onze kennis. Een website laten maken is een proces van samenwerken: jij geeft ons de info, wij passen het toe. En hoe makkelijk is het dan wel niet dat wij zo dichtbij Huizen gevestigd zijn?

Resultaat? Een website die geld oplevert en die je met trots aan je klanten (en vooruit, ook je familie) laat zien.

Team Madoo: Danny en Amanda

Een webshop laten maken in Huizen

Ook voor een webshop laten maken in Huizen zit je bij ons goed. We maken ze met zoveel plezier!

We hebben al vele webshops mogen maken, veelal op basis van WordPress/WooCommerce en PrestaShop. Maar dat zal jou een zorg zijn, zo lang jij maar een webshop hebt die verkoopt. Want daar heb je een webshop voor. Je webwinkel moet natuurlijk geen online etalage zijn.

Wij weten wat mensen uitdaagt om een product bij je te kopen. Wij weten wat mensen net over die twijfel heen trekt. En vooral weten we ook wat je niet moet doen als je een webshop hebt.

Allemaal technieken die we toepassen zodat bezoekers gaan kopen bij je. We zorgen dat het overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. We zorgen voor de betaalmethodes, de verzendmethodes en we leggen je uit hoe je je webshop zelf kan onderhouden. Want ook dat is natuurlijk belangrijk.

En hoe makkelijk is het dan niet dat je gewoon even bij ons binnen kan lopen? Dat we zo dichtbij Huizen gevestigd zijn dat je binnen 10 minuten bij ons bent? Ideaal toch?

SEO specialist Huizen

Als je op zoek bent naar een SEO specialist in Huizen kan je stoppen met zoeken. Het kan niet op, ook dat doen we namelijk.

Wij weten wat wel en niet werkt voor de SEO. Wij weten waar de focus moet liggen en welke SEO technieken we moeten toepassen om je website of webshop beter vindbaar te maken. We zorgen voor een steengoede basis. Een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Zodat Google AdWords voor jou totaal overbodig wordt.

Het resultaat? Na onze SEO optimalisatie zal je website of webshop beter gevonden worden. Je zal meer bezoekers krijgen. En guess what? Meer bezoekers = meer klanten.

wordpress

Een WordPress specialist in Huizen

WordPress is momenteel een van de meest populaire software systemen om een website mee te maken. En niet onterecht.

WordPress is gemakkelijk in het gebruik. Het is flexibel, de functionaliteiten zijn gemakkelijk uit te breiden en ook nog eens heel erg makkelijk te begrijpen. Kan je met Word uit de voeten? Dan is je WordPress website onderhouden ook geen enkel probleem.

Ben je gevestigd in Huizen? En wil je een WordPress website laten maken door iemand die in de buurt gevestigd is? Heb je hulp nodig van een echte WordPress specialist voor je bestaande website?

Wij zitten in Naarden. Om de hoek dus. Met 10 minuten ben je bij ons. We helpen je graag.