fbpx

Een website laten maken in Bussum

Een website laten maken in Bussum? Onlangs zijn we dan wel verhuisd naar Weesp, maar dat is nog steeds heel dichtbij Bussum. Een afstand die wij prima kunnen overbruggen voor een gezellige kennismaking.

Wij maken websites en webshops voor ZZP’s en het MKB. Voor fotografen, therapeuten, autobedrijven, sportbedrijven, advocaten en veel meer. We maken onze websites en webshops in WordPress, WooCommerce, Joomla, VirtueMart of PrestaShop. En bij die keuze kijken we altijd naar wat het beste bij jou past.

En wij maken niet zomaar websites. Nee, wij zijn echt goed in wat we doen. Dus wij maken websites die bezoekers opleveren. En die vervolgens jouw klanten omzetten in betalen klanten. Dat wil jij toch ook?

Een website die voor jou je klanten binnen haalt. Als een geoliede machine. Zonder advertentiekosten. Gewoon, omdat je eigen website zo goed is.

Wij maken websites die goed gevonden worden en die gebruiksvriendelijk zijn. Zodat jouw bezoekers op hun wenken bediend worden.

Team Madoo: Danny en Amanda

Een webshop laten maken in Bussum

Wil je een webshop laten maken in Bussum? Dan gaan we graag een keer een theetje met je drinken (wij houden niet zo van koffie…). Want ook webshops maken zijn we heel goed in!

Wij hebben al vele webshops gemaakt: voor een vissport winkel, een kado artikelen winkel, een fietsenwinkel, een beautyshop en veel meer. Het maakt ons niet uit wat je wilt gaan verkopen (nou ja, bijna niet…), als wij maar een mooie webshop mogen maken.

Maar mooi red je het niet mee. Nee, jouw webshop moet geweldig zijn! Hij moet goed gevonden worden. En hij moet bezoekers omzetten in klanten. Want dat is wat je wilt doen met je webshop: verkopen.

Daar kunnen wij voor zorgen. Want wij weten wat er nodig is om mensen te overtuigen in hun aankoop proces. En dus kunnen we dat proces positief beïnvloeden door verschillende technieken toe te passen.

Als webshop eigenaar wil je natuurlijk ook dat je niet veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van je shop. Daarom maken wij webwinkels in WooCommerce of PrestaShop. Zodat je gemakkelijk een product kan toevoegen, een afbeelding kan aanpassen of een product in de sale kan doen. Aan de hand van je wensen bepalen we welke software het beste bij je past. Ideaal toch?

SEO specialist Bussum

Ook voor een goede SEO specialist in Bussum hoef je niet verder te zoeken. Wij zouden niet zulke goede websites en webshops kunnen maken als we geen SEO expert zouden zijn.

Wij weten hoe je beter gevonden wordt in Google. Hoe je meer bezoekers naar je website krijgt. Hoe je website echt voor je gaat werken.

Heb jij een website of webshop die niet goed vindbaar is? Die een beetje mooi staat te zijn, zonder dat je echt bezoekers krijgt?

Dus wil jij hoger in Google komen met je website of webshop? Wil je meer bezoekers? Meer gaan verkopen? En dat allemaal zonder te betalen voor bijvoorbeeld AdWords, maar gewoon een steengoede basis in je eigen website hebben?

Dan moet je bij ons zijn! En het maakt ons niet uit of we je website wel of niet gemaakt hebben. Wij zorgen ervoor dat je beter gevonden gaat worden. Ben jij klaar voor een stijging van je bezoekers?

wordpress

Een WordPress specialist in Bussum

Ben je op zoek naar een WordPress specialist in Bussum, dan hoef je niet verder te kijken. Wij ademen WordPress.

We hebben al tientallen WordPress websites gemaakt in de 10 jaar dat we dit werk doen. En WordPress is geweldig. Het is flexibel, gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk en er zijn ongelooflijk veel goede templates voor te krijgen.

Wil je je WordPress website uitbreiden met een nieuwe functionaliteit? Wil je een maatwerk aanpassing laten doen? Een taal toevoegen? Een multisite opzetten? Heb je een probleem waar je niet uit komt?

Wij als WordPress expert vlakbij Bussum kunnen je zeker helpen. Stuur gewoon even een mailtje naar hallo@madoo.nl of bel ons op 0294-760008 en we gaan je helpen.