simone-huy

Simone Huy

Simone maakt prachtige kunstwerken. Dankzij deze nieuwe website komen deze werken echt tot hun recht.

De werken van Simone zijn echt het onderwerp van de website. Daaromheen hebben wij de website gemaakt. Niet alleen het portfolio op haar website laat zien wat zij kan, de hele website draait erom.

Dankzij deze nieuwe website kan Simone gemakkelijk zelf haar portfolio bijhouden en aanvullen. Bovendien kunnen bezoekers nu gemakkelijker terug vinden waar zij exposeert en wanneer.

KLANT

Simone Huy

OPGELEVERD

Augustus 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Simone zelf zegt:

  • Via kennissen kwam ik bij Madoo terecht. Hun naam was me bijgebleven en toen ik vond dat mijn website echt aan vernieuwing toe was, heb ik hen gebeld. Na prettig telefonisch contact heb ik besloten dat zij mijn nieuwe website mochten gaan maken. Omdat de zomervakantie tijdens de ontwikkelfase viel, duurde dit wat langer dan verwacht, maar na de vakantie werd alles snel weer opgepakt en kon de website online. Het resultaat is een prachtige, eigentijdse nieuwe website, die uitstraalt wat ik in mijn werk ook laat zien: sprekende kleuren tegenover een rustige, duidelijke opbouw. Uit de eerste reacties blijkt al dat er veel meer naar de site gekeken wordt dan naar mijn oude website.

    Simone Huy
    Simone Huy Kunstenaar
Gerelateerde projecten
WordPress website voor Te kleine baby