WordPress website voor Te kleine baby

Tekleinebaby.nl

De oorzaak willen en kunnen opsporen naar de reden voor een groeiachterstand bij baby’s in de baarmoeder. Dat is wat Wessel en Sanne drijft.

Samen met hun team doen zij onderzoek naar dit grote vraagstuk, om zo in de toekomst hierop beter ingespeeld te zijn. Om steeds betere zorg te kunnen verlenen. Om te kleine babys hulp te kunnen bieden, nog voordat zij geboren zijn.

Voor dit onderzoek was een website nodig. Een plek waar alle onderzoeken en conclusies daarvan gepubliceerd kunnen worden, maar waar ook patiënten naartoe verwezen kunnen worden voor meer informatie.

Wij maakten het design en zetten de basis goed neer. De klant heeft daarna zelf de overige teksten en publicaties toegevoegd. Dit werkte voor ons beiden hartstikke goed!

KLANT

Dr. W. Ganzevoort

OPGELEVERD

Juni 2021

Wat we hebben uitgevoerd

TEMPLATE

De klant aan het woord

  • Ik was op zoek naar een partij die samen met mij wilde werken aan mijn website. Ik wilde veel zelf doen, maar doordat ik geen enkele kennis had van het maken van een website, had ik er een webdesigner bij nodig. Bij Madoo vond ik een fijne combinatie: zij maakten het design en zetten de basis goed, ik kon op basis daarvan verder met het toevoegen van content. Dat ging dankzij de laagdrempeligheid van WordPress heel goed. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en over het eindresultaat.

    Wessel Ganzevoort
    Wessel Ganzevoort Gynaecoloog-perinatoloog
Gerelateerde projecten