Een website laten maken in Diemen

Een website laten maken in Diemen? Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Weesp, met de auto slechts 10 minuten bij je vandaan. Jouw professionele webdesigner, lekker dichtbij.

Wij maken websites en webshops voor het MKB, voor vele uiteenlopende branches. Voor autobedrijven, touroperators, lifestylecoaches, restaurants, stukadoors en vele uiteenlopende webshops. Je kan het zien in ons portfolio.

De websites die wij maken, zijn niet zomaar simpele websites met wat informatie erop. Wij maken van je website een online verkoop kanaal. Omdat wij nadenken over de essentiële vragen: wie is jouw bezoeker en wat wil deze klant op jouw website vinden? En wat is het doel van je website? Wat moet een bezoeker er doen?

Want al heb je een informatieve website, dan nog wil je dat je bezoeker een klant wordt. En dat gebeurd niet zomaar, binnen de website moet er nagedacht worden over hoe dat gerealiseerd moet worden. En die kennis, die hebben wij. En die passen wij natuurlijk ook toe op jouw website. Zo wordt jouw website een online en constante bron van inkomsten.

Daarnaast zorgen we natuurlijk ook dat je hoger in Google komt, doordat we SEO optimalisatie  toepassen, als jij dat wilt natuurlijk. Die kennis hebben we in huis en levert je bovendien meteen resultaat.

Doordat wij je website maken in WordPress, kan je je website gemakkelijk zelf aanpassen. Een tekstuele aanpassing doen? Kan je gemakkelijk zelf. Een afbeelding vervangen? Geen rocketscience.

Jij weet wat je wilt vertellen op je website. Wij weten hoe we website bezoekers overtuigen. Door jouw wensen en ideeën te combineren met onze kennis, ontstaat er een geweldige website waar je heel lang plezier van hebt. Dus wil jij een website laten maken in Diemen? Neem dan snel contact op.

Team Madoo: Danny en Amanda

Wat andere klanten zeggen

 • Zie mijn website www.nlperception.com en je snapt waarom ik E-business solutions aanraad! Zeer mooi en professioneel, heel fijn samenwerken met mooi resultaat. Je kunt altijd terecht met je vragen...

  Tara Dik NLperception
 • Al na het eerste gesprek met Madoo waren wij overtuigd van hun kunnen. Niet eerder had iemand het met ons gehad over landingspagina’s, maar Madoo wel. En omdat de vindbaarheid van mijn nieuwe website belangrijk is, heeft me dat volledig overtuigd. In duidelijk overleg met ons is er een prachtige website gemaakt. Een die ik helemaal geweldig vind, maar die bovenal klanten oplevert. Amanda maakte alle landingspagina’s, inclusief de teksten, en daar zijn we heel erg blij mee. Madoo krijgt van mij een absolute 10!

  Bart Papenburg
  Bart Papenburg Bart Taxi
 • Heel erg bedankt voor alle hulp en steun bij het maken van de websites. Het was een hele bevalling! Jullie zijn toppers.

  Annette Feije
  Annette Feije All4Mum
 • Wij hadden bestaande webshops in Magento 2, maar om meerdere redenen beviel dit helemaal niet. Het was met name te complex, te duur en aanpassingen duurden veel te lang. Voor ons onwerkbaar. Wij hadden besloten over te stappen op een ander systeem en Danny en Amanda wisten ons te overtuigen van WooCommerce. En zo gingen we aan de slag en hebben we onze Magento 2 webshops gemigreerd naar WooCommerce. En dat alles tijdens een hele fijne samenwerking met Madoo, die vlot verliep en waarbij de communicatie altijd heel snel is. Wij zijn blij!

  Rick Klunder
  Rick Klunder Fifty Commerce
 • Nadat we al bij verschillende partijen waren geweest en ons vertrouwen inmiddels behoorlijk kwijt was, kwamen we terecht bij Madoo. Bij hen voelden we ons echt gehoord en begrepen en zo kwam het vertrouwen weer terug en hebben wij in samenwerking met Danny en Amanda onze WooCommerce webshop gebouwd, die ook echt ons gevoel en onze beleving bevat. De samenwerking vonden wij geweldig, Madoo heeft zoveel meer geleverd dan wat we verwacht hadden. Ze hebben ons geadviseerd en heel erg mee gedacht over hoe onze wensen vorm gegeven konden worden. Het resultaat is een prachtige webshop waar we hartstikke blij mee zijn.

  Murat Tekin
  Murat Tekin Aylam
 • Madoo heeft voor mij een mooie en goedwerkende website gemaakt, tijdens een prettige samenwerking. Wanneer ik een vraag had, kreeg ik vrijwel altijd snel een reactie. Op mijn website kan ik nu mijn klanten direct bij inschrijving laten betalen voor de yoga lessen die ik geef, dat is wat ik graag wilde. De prijs-kwaliteit verhouding is voor mij helemaal prima.

  Hans Theunissen
  Hans Theunissen Samasta
 • Voor mijn nieuwe website was ik op zoek naar een webdesigner in de buurt, die vond ik in Madoo. Omdat ik ze nog niet kende, vond ik het in het begin best spannend om met ze in zee te gaan. Maar Amanda wist me te overtuigen. Gelukkig, want het resultaat is een mooie website waar ik heel blij mee ben en die ik zelf kan aanpassen. Ook de samenwerking was zeer prettig. Snel antwoord op vragen en ook geduld wanneer ik zelf wat langzamer was. Uiteindelijk ook goed dat je een stok achter de deur hebt, want uiteindelijk ben je als klant verantwoordelijk voor het aanleveren van content. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik prima.”

  Mark Raming
  Mark Raming Bouwtafel
 • Via een Facebook post kwam ik bij Madoo terecht met de vraag of zij voor mij een webshop konden maken. Ik kende Madoo nog niet, maar na het eerste contact had ik volledig het vertrouwen in dit team. Omdat hun voorstel mij aansprak zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan en die heb ik als positief ervaren. Flexibel, snelle reacties. Geduld en op een normale manier communiceren (geen enkele vorm van arrogantie, betweterig of hete aardappel in de keel). Lekker down to earth waar de mens centraal staat. Het resultaat van dit project is een professionele webshop en een tevreden klant (ik dus). De samenwerking stopt hier ook zeker niet, want een website is dynamisch en de samenwerking wat mij betreft dus ook. Door de persoonlijke touch en het geduld, wat ik als heel plezierig heb ervaren, zou ik Madoo graag aan anderen aanraden.

  Edwin van Giessen
  Edwin van Giessen Zabo Home Wellness
 • Via kennissen kwam ik bij Madoo terecht. Hun naam was me bijgebleven en toen ik vond dat mijn website echt aan vernieuwing toe was, heb ik hen gebeld. Na prettig telefonisch contact heb ik besloten dat zij mijn nieuwe website mochten gaan maken. Omdat de zomervakantie tijdens de ontwikkelfase viel, duurde dit wat langer dan verwacht, maar na de vakantie werd alles snel weer opgepakt en kon de website online. Het resultaat is een prachtige, eigentijdse nieuwe website, die uitstraalt wat ik in mijn werk ook laat zien: sprekende kleuren tegenover een rustige, duidelijke opbouw. Uit de eerste reacties blijkt al dat er veel meer naar de site gekeken wordt dan naar mijn oude website.

  Simone Huy
  Simone Huy Kunstenaar
 • Mijn samenwerking met Madoo was in één woord geweldig. Helder, professioneel, goede communicatie, verstand van zaken, goed luisteren naar mijn wensen en daarop inspelen. Ik heb genoten van het project om samen een nieuwe website te maken. Mijn eerste indruk bij het bezoeken van de website en het telefoongesprek met Amanda was direct goed. Eigenlijk wist ik nog voordat ik de offerte kreeg al dat ik met ze in zee wilde. Ik heb nu een prachtige nieuwe website, die perfect past bij mij en mijn bedrijf en ook nog eens voor een prima prijs. Iedereen die een nieuwe website/webwinkel wil laten maken, kan ik van harte aanbevelen om met Madoo te gaan samenwerken.

  Elske Hoen
  Elske Hoen Vitaalkunst
een webshop laten maken in diemen

Een webshop laten maken in Diemen

Je las het al even. Wil je een webshop laten maken in Diemen? Ook dan zit je bij ons heel goed. Wij hebben al vele webshops gemaakt.

We maken grote en kleinere webshops. Webshops voor de B2B markt, of webshops die leveren aan particuliere consumenten. Webshops met veel producten en webshops met een kleiner aanbod.

Wij zorgen ervoor dat je webshop gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Dat ze overtuigd worden van de kwaliteit en service die jij levert en dat ze zich moeiteloos en zonder twijfel, via de producten, naar de checkout begeven. Wij weten wat er nodig is om jouw shop te laten verkopen.

En natuurlijk zorgen we er ook operationeel en technisch voor dat jouw webshop vlekkeloos werkt. We installeren de betaalmethodes, zorgen voor verzendmethoden, stellen klanten emails in en natuurlijk leren we je hoe je producten moet toevoegen, bestellingen in behandeling moet nemen, en veel meer.

Voor webshops maken we voornamelijk gebruik van WooCommerce.  We migreren zelfs webshops van bijvoorbeeld Magento of PrestaShop naar WooCommerce.

Wij maken voor jou een webshop die optimaal werkt. Die snel is, klanten overtuigd en dus omzet genereert. Bovendien kan je dankzij het handige systeem WooCommerce jouw webshop zeer gemakkelijk zelf onderhouden.

SEO specialist Diemen

Als je een SEO Specialist in Diemen nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onze eigen SEO specialist in huis: Amanda. Zij weet alles van het beter vindbaar maken van jouw website in de organische zoekresultaten van Google.

Het goed vindbaar zijn van jouw website in Google is goud waard. Sta jij op de eerste pagina in Google, dan staat dat garant voor veel bezoekers op je website. En doordat wij ons richten op de organische zoekresultaten, heb je niet te maken met maandelijkse kosten en/of kosten per klik. Geen hoge budgetten meer voor nutteloze kliks die niks opleveren.

Door jouw kennis van de markt en je klanten en onze kennis van SEO optimalisatie komen we tot een fantastisch resultaat. Ben jij klaar voor meer klanten dankzij een hoge positie in Google?

seo specialist diemen
wordpress specialist diemen

WordPress Specialist Diemen

Ben je op zoek naar een WordPress specialist in Diemen? Wij hebben al ruim 12 jaar ervaring met WordPress en lossen graag jouw WordPress problemen op.

WordPress heeft zich bewezen als een zeer flexibele software voor het maken van websites. En dankzij de plugin WooCommerce ook voor webshops. WordPress is eenvoudig in gebruik en ook het toepassen van maatwerk is geen probleem.

Leg bij ons jouw WordPress probleem neer en wij gaan er heel graag voor je mee aan de slag. We laten je vantevoren weten wat de eventuele kosten zijn die het oplossen van het probleem met zich mee brengen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wij kunnen je helpen. Ook als we je website niet gemaakt hebben. We zijn dichtbij Diemen gevestigd, dus een afspraak is zo gemaakt.