fbpx

Een website laten maken in Naarden

Een website laten maken in Naarden doe je bij Madoo. Maar dat is dan wel met name vanwege onze grote kennis en het goede werk wat we leveren, want in Naarden zitten we inmiddels niet meer. We zijn verhuisd naar Weesp inmiddels. Maar ook dat is super dichtbij, dus geen reden om niet even verder te lezen :-).

Wij maken prachtige websites die ook nog eens doen wat ze moeten doen: klanten binnen halen, geld opleveren. Want dat is waar je een website voor hebt!

Wij zorgen dat je website goed gevonden wordt en dat deze gebruiksvriendelijk is. Dat bezoekers niet hoeven te zoeken, maar direct snappen waar ze moeten zijn. En dat ze overtuigd worden van jouw kunnen, zodat ze niet anders willen dan bij jou kopen.

Een website laten maken is een mooi proces van samenwerken: jouw wensen en onze kennis. De perfecte combinatie. Hoe makkelijk is het dan wel niet als we dichtbij jou gevestigd zijn, in Naarden?!

Team Madoo: Danny en Amanda

blank
blank

Een webshop laten maken in Naarden

Ook voor een webshop laten maken in Naarden zit je bij ons goed. Want wij maken niet alleen maar websites, wij maken ook heel graag webshops. En daar zijn we nog goed in ook. Dus ben jij op zoek naar een webdeveloper in Naarden voor het laten maken van een webshop? Dan laten wij je graag zien wat wij allemaal in ons mars hebben.

En dat is veel! Wij weten wat er belangrijk is in een webshop, wij snappen dat je je wilt onderscheiden. Wij weten waardoor mensen overtuigd worden om bij jou te kopen. Wij weten wat er nodig is om jouw shop te laten verkopen.

We snappen dat je je shop zelf wilt kunnen onderhouden en dat het toevoegen van een product niet veel tijd moet kosten.

De webshops die we maken bouwen we voornamelijk met WooCommerce of PrestaShop. Geen idee wat voor jou de beste keus is? We adviseren je graag.

SEO specialist Naarden

Het kan niet op. Wij zijn ook nog SEO specialist in Naarden. Dankzij onze SEO kennis kunnen wij perfecte websites en webshops maken. Namelijk websites die gevonden worden in Google. Die bezoekers opleveren.

Dus heb jij een website of webshop die niet goed vindbaar is? Wil je meer gaan verkopen? Wil je beter gevonden worden in de organische zoekresultaten? Wil je dat de basis voor je website gewoon steengoed is?

Dan moet je bij ons zijn! Of we je website wel of niet gemaakt hebben maakt niet uit. Wij zorgen ervoor dat je beter gevonden zult gaan worden. Ben jij klaar voor een stijging van je bezoekers?

blank
wordpress

Een WordPress specialist in Naarden

Momenteel is WordPress een van de meest poulaire systemen om een website in te bouwen. Een ook wij zijn groot fan van deze geweldige (gratis) software. Het is overzichtelijk, flexibel, betrouwbaar en gemakkelijk uit te breiden. En ook nog eens gemakkelijk te begrijpen. Wat wil je nog meer?

Ben jij op zoek naar een WordPress specialist in Naarden voor de beste WordPress Support? Wil je maatwerk aanpassingen laten doen aan je website? Op zoek naar uitbreidingen? Specifieke plugins? Of een koppeling met een andere software?

Laat het ons weten, we helpen je graag.