zonmediation

Zonmediation

De website voor Zon Mediation was aan vernieuwing toe. Niet alleen omdat de bestaande website qua design verouderd was, ook omdat de dienstverlening veranderd was en de klant de website graag zoveel mogelijk zelf wil kunnen onderhouden.

Deze nieuwe website laat overzichtelijk zien wat het aanbod dienstverlening is. De informatie is duidelijk en de foto’s maken het alleen maar duidelijker. Uiteraard is de weergave op alle apparaten heel goed, net als de gebruiksvriendelijkheid. Binnen een paar simpele stappen is er contact te leggen met Marieke, die je met haar kennis en expertise weer verder helpt.

KLANT

Zon Mediation & Coaching

OPGELEVERD

September 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Wat Marieke vindt

  • In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik via Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van start en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie website, die helemaal is geworden zoals ik wilde. Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere sites graag door Madoo maken.

    Marieke Zon
    Marieke Zon Slimmer Scheiden
Gerelateerde projecten