fata-morgana

Parenclub Fata-Morgana

Wij kregen rond Augustus een telefoontje van een horeca ondernemer in Muiden, wiens website wel aan vernieuwing toe was. Om welke website het ging, bleef nog even in het midden. Want, zei de klant, ‘daar moet je wel voor open staan. Ik heb niet zo maar een horeca onderneming… Ik ben de eigenaar van Parenclub Fata Morgana in Muiden’.

Daar hebben wij geen moeite mee. Een website is een website. En voor deze club een nieuwe website maken, vonden wij geen probleem en zelfs een hele leuke uitdaging. Want hoe zorg je ervoor dat geïnteresseerden al enthousiast worden bij alleen nog maar het zien van de website, zonder dat het een ordinaire boel wordt?

De eigenaar had wel echt gelijk: de oude website kon echt niet meer. Grote lappen tekst, ieniemini foto’s, het paste helemaal niet bij de club zelf. Dus hebben we fotograaf Wardie Hellendoorn in de hand genomen die hele gave foto’s heeft gemaakt van de club en die nu staan te shinen op de nieuwe website, die we maakten in WordPress.

Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat. Het is een prachtig geheel geworden, niet in de laatste plaats door de prachtige foto’s. Bekijk het resultaat.

KLANT

Pleasure Holland B.V.

OPGELEVERD

Oktober 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Fata-Morgana aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten