WordPress webshop voor Motiva Design

Motiva Design

Vanuit zijn showroom in Veenendaal verkoopt onze klant Poolse design meubels. Naast de fysieke showroom werd het tijd voor een eigen webshop, waarin deze design meubels aangeboden en gekocht kunnen worden.

Het design van de webshop had de klant zelf al uitgedacht, wij hebben het uitgevoerd in WordPress. Daarnaast hebben we de integratie met TrustedShops gedaan, hebben we een plugin voor de levertijd toegevoegd. En uiteraard al het andere dat we altijd al doen wanneer we een webshop ontwikkelen.

Leuk weetje: op deze website zijn meerdere malen sfeerfoto’s gebruikt waarin we direct linken naar het product of de producten. Nog meer overtuiging voor de bezoekers!

KLANT

Motiva Design

OPGELEVERD

November 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Onze klant Jan aan het woord

  • Ik heb de samenwerking met Madoo zeer positief ervaren. Er was een gemeenschappelijke basis voor communicatie. Madoo heeft zich makkelijk kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant (aan mij dus). Dankzij onze samenwerking is er mijn webshop, die ik steeds verder ontwikkel (waar nodig met hulp van Madoo). Ik beveel Madoo graag aan bij anderen en geef ze een dikke 10!

    Jan Przygoda Motiva Design
Gerelateerde projecten