WordPress website voor Elseco

Elseco

Elseco is gevestigd in Naarden en levert onder andere communicatie- en monitoringssystemen voor liften. Een ontzettend mooi bedrijf met een gedreven team, maar een website die daar totaal niet meer bij paste.

Time for change! Na een leuk kennismakingsgesprek, een wederzijdse klik en goede dosis vertrouwen, konden we aan de slag. Ons eerste ontwerp was niet helemaal wat de klant verwachtte, dus wij terug naar de tekentafel. Het tweede ontwerp was wel helemaal naar tevredenheid, gelukkig.

Nu staat er een website die helemaal aansluit bij het bedrijf Elseco. Die vertrouwen en rust uitstraalt. En die goed laat zien wat Elseco voor een bedrijf kan betekenen. Binnen 3 klikken is er een offerte aan te vragen (of al sneller, via de home). De offerte aanvraag is opgedeeld in 3 stappen, zodat het overzichtelijk en behapbaar blijft.

Al met al staat er nu een website waar Elseco blij mee is en die ze met trots laten zien aan hun klanten.

KLANT

Elseco B.V.

OPGELEVERD

September 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Lorem Ipsum aan het woord

  • Zonder enige twijfel gingen we met Madoo in zee voor wat betreft de website voor onze nieuwe sportschool in Almere. De offerte was goed, de samenwerking was prima en het resultaat zijn we heel blij mee. Aanrader!

    Marieke Dolman
    Marieke Dolman Sky Fitness Almere & Fitness Center IJburg
Gerelateerde projecten