woocommerce webshop voor horeca groothandel hofland grootkeuken

Hofland Grootkeuken

Hofland Grootkeuken had een webshop die nog gemaakt was in een oude versie van PrestaShop. Dus er moest nodig iets gebeuren, zeker gezien het gebruik van de webshop. Dat werd meer en meer.

Ze kwamen bij ons terecht en op ons advies is Hofland over gestapt op een WooCommerce webshop. Wij hebben de gehele PrestaShop webshop gemigreerd naar WooCommerce. Gedurende een hele fijne samenwerking hebben we een geweldige webshop gebouwd, die geheel gericht is op de B2B markt. Hierop is de webshop ook aangepast.

Hofland kan klantengroepen aanmaken, kortingen toekennen, BTW regels toepassen en nog veel meer.

Ondanks het enorm aanbod van Hofland, is de webshop toch overzichtelijk gebleven en kunnen bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

KLANT

Hofland Grootkeuken

OPGELEVERD

Oktober 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
woocommerce webshop responsive voor aylam natuurlijke olienwoocommerce webshop responsive voor autoonderdelen bedrijf datpast