woocommerce webshop responsive voor autoonderdelen bedrijf datpast

Datpast

Het team van Lubbers Auto-onderdelen had zelf deze nieuwe webshop gemaakt. Zelf een template uitgezocht, omgeving opgezet en aan de slag gegaan met zowel de informatieve onderdelen alsook de webshop.

Het liep allemaal wel goed, maar het afstijlen kon wel wat professioneler. Dat hebben wij gedaan voor deze klant. De webshop heeft dezelfde layout behouden, maar alles is wat netter gemaakt en beter op elkaar afgestemd.

KLANT

Lubbers Auto-onderdelen

OPGELEVERD

November 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
woocommerce webshop voor horeca groothandel hofland grootkeukenwoocommerce webshop voor memobottle