woocommerce webshop responsive voor aylam natuurlijke olien

Aylam

De plannen lagen op tafel. Alles was uitgedacht. Een webshop beginnen vanuit de eigen ervaring en overtuiging van een product. Dat was de start van Aylam.

Voor Aylam bouwden we een WooCommerce webshop voor de online verkoop van oliën en andere producten op natuurlijke basis. De webshop is modern en clean, helemaal zoals gewenst door de klant. De foto’s en teksten leverden ze netjes bij ons aan, wij maakten er binnen de webshop een geheel van.

Daarnaast is de webshop drietalig opgezet: Nederlands, Engels en Turks. Het is een prachtig geheel geworden, voortkomend uit een hele fijne samenwerking.

KLANT

Octo Regulatory

OPGELEVERD

Oktober 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT MURAT & AYLA ZELF ZEGGEN:

  • Nadat we al bij verschillende partijen waren geweest en ons vertrouwen inmiddels behoorlijk kwijt was, kwamen we terecht bij Madoo. Bij hen voelden we ons echt gehoord en begrepen en zo kwam het vertrouwen weer terug en hebben wij in samenwerking met Danny en Amanda onze WooCommerce webshop gebouwd, die ook echt ons gevoel en onze beleving bevat. De samenwerking vonden wij geweldig, Madoo heeft zoveel meer geleverd dan wat we verwacht hadden. Ze hebben ons geadviseerd en heel erg mee gedacht over hoe onze wensen vorm gegeven konden worden. Het resultaat is een prachtige webshop waar we hartstikke blij mee zijn.

    Murat Tekin
    Murat Tekin Aylam
aylam-eu-1440xfulldesktop-f5eada
Gerelateerde projecten
woocommerce webshop responsive voor online pruikensalon mariposawoocommerce webshop voor horeca groothandel hofland grootkeuken