Sento Modo Sports

Sento Modo Sports

Mariska en Koen van Sento Modo Sports hebben een sportschool in Noord Holland waar verschillende trainingen gegeven worden.

Maar dat was op de oude website niet te zien…

Daar zag je alleen lestijden en prijzen. Maar je zag of las helemaal niks over die fantastische sportschool en de gedreven mensen erachter.

Maar nu hebben ze een geweldige website die precies laat zien wat ze in huis hebben. En dat is veel!

Mariska en Koen hebben er zelf ook alles aan gedaan om van deze website een pronkstuk te maken. Ze hebben foto’s laten nemen door een professionele fotograaf en ook zijn er video’s gemaakt welke echt super zijn geworden.

Voor de website hebben we een koppeling gemaakt met FitManager, het software systeem dat gebruikt wordt voor de sportschool. Tevens hebben we een formulier gemaakt dat gemakkelijk door bezoekers ingevuld kan worden voor het aanmelden voor een proefles.

Alles om de bezoeker te overtuigen van de toegevoegde waarde van deze sportschool. En dat is gelukt. In de eerste 18 dagen na de lancering van deze website is er een groei geweest van 10% in het aantal aanmeldingen voor proeflessen. Precies wat het doel is van deze website.

Dit maakt ons ontzettend trots!

KLANT

Sento Modo Sports

OPGELEVERD

December 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT KOEN ZELF ZEI:

  • Voor onze sportschool waren we echt toe aan een nieuwe website en dankzij een eerdere samenwerking met Madoo hadden we vol vertrouwen in hen en konden we snel van start. Net als de eerste keer was ook nu de samenwerking zeer prettig. Amanda was goed bereikbaar, kan snel handelen en voelde precies aan wat wij wilden. Het resultaat is een hele mooie website met duidelijke informatie en goed beeldmateriaal. De website is op 28 december online gegaan en nog geen maand later is onze klantenkring met 10% gegroeid!

    Koen Kramer
    Koen Kramer Eigenaar sportschool
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor luxe kleding verkoopresponsive website voor autobedrijf