website voor sportschool
website voor sport school
wordpress website voor sportschool
website voor sportschool laten maken
wordpress website voor sportschool laten maken
wordpress website voor kickboks school
website voor sportschool

Sento Modo Sports

Mariska en Koen van Sento Modo Sports hebben een sportschool in Noord Holland waar verschillende trainingen gegeven worden.

Maar dat was op de oude website niet te zien…

Daar zag je alleen lestijden en prijzen. Maar je zag of las helemaal niks over die fantastische sportschool en de gedreven mensen erachter.

Maar nu hebben ze een geweldige website die precies laat zien wat ze in huis hebben. En dat is veel!

Mariska en Koen hebben er zelf ook alles aan gedaan om van deze website een pronkstuk te maken. Ze hebben foto’s laten nemen door een professionele fotograaf en ook zijn er video’s gemaakt welke echt super zijn geworden.

Voor de website hebben we een koppeling gemaakt met FitManager, het software systeem dat gebruikt wordt voor de sportschool. Tevens hebben we een formulier gemaakt dat gemakkelijk door bezoekers ingevuld kan worden voor het aanmelden voor een proefles.

Alles om de bezoeker te overtuigen van de toegevoegde waarde van deze sportschool. En dat is gelukt. In de eerste 18 dagen na de lancering van deze website is er een groei geweest van 10% in het aantal aanmeldingen voor proeflessen. Precies wat het doel is van deze website.

Dit maakt ons ontzettend trots!

KLANT

Sento Modo Sports

OPGELEVERD

December 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor luxe kleding verkoop