Webshop voor luxe kleding
webshop voor onderkleding
responsive webshop voor luxe kleding verkoop

Goshja webshop

Goshja Designs verkoopt luxe kleding, exclusieve en handgemaakte kimono’s om precies te zijn. Daar hoort een goed werkende webshop bij.

De Goshja webshop is eigenlijk gebouwd in een andere software, maar daarin kon geen iDeal ingebouwd worden. En in de Nederlandse markt is dat niet handig.

Dit betekende gelukkig niet dat er een hele nieuwe webshop moest komen. Wij hebben alleen het deel dat de webshop betrof opnieuw gemaakt in WordPress met WooCommerce. De layout van de bestaande website hebben we helemaal nagebouwd in het Jupiter thema.

Vervolgens hebben we alle webshop functionaliteiten toegevoegd. Nu werkt de shop naar behoren en zie je niet eens dat je eigenlijk ondertussen naar een andere website gaat.

KLANT

Goshja Designs

OPGELEVERD

December 2018

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive website voor sport appwebsite voor sportschool in Noord-Holland