Classic Fords

Classic Fords

Robert wilde graag een overzichtelijke website. Er hoefde niet zoveel op te komen te staan en vindbaarheid was ook niet belangrijk. Hij wilde gewoon zijn potentiële klanten ergens heen kunnen sturen voor wat meer informatie.

Voor Robert hebben we een one-page website gemaakt: een website die op 1 pagina alle nodige informatie geeft, waar je middels het menu gemakkelijk heen springt.

De samenwerking was top: Robert leverde de teksten en foto’s aan, wij maakten de website. En dat verliep allemaal nog hartstikke snel ook: binnen 3 weken was de website helemaal af.

KLANT

Robert van den Berg

OPGELEVERD

Januari 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
website voor sportschoolresponsive website voor online theorie oefenen