website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
woocommerce webshop voor inbraakpreventie artikelen

Inbraakproof

De webshop van Inbraakproof was al in ontwikkeling, toen wij het project overnamen. Een project overnemen is altijd even spannend en ook nu waren dingen echt wel even een uitdaging. Wat staat waar? Hoe heeft de andere partij dingen opgezet?

Maar het is gelukt. We hebben ons erin gestort en het was een hartstikke leuk project wat we tot een goed einde hebben gebracht. Er staat nu een goede webshop waar men gemakkelijk inbraakpreventiemiddelen kan bestellen.

KLANT

Inbraakproof

OPGELEVERD

Januari 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WooCommerce, Elementor

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive woocommerce webshop voor darts webshop magicdarts