schatkamer

De schatkamer

De Schatkamer is onderdeel van Kringloop Zwolle. Een kringloopwinkel die zich wilde gaan wagen aan het online aanbieden van hun schatten. En zo nu blijkt: niet zonder succes.

Ze hadden zelf bijzonder goed in hun hoofd hoe de website eruit moest komen te zien. Geen probleem, dat wat zij bedacht hadden, hebben wij gemaakt.

Alle producten worden handmatig ingevoerd, maar wel voorzien van een barcode die via WooCommerce gegenereerd wordt. Wel zo makkelijk. Het bedrijf kan de artikelen versturen, maar  ook ophalen is natuurlijk geen enkel probleem. Zelfs wanneer er voor gekozen wordt de artikelen niet direct via de webshop te betalen, worden ze 24 uur gereserveerd. Dat is nog eens service.

KLANT

Kringloop Zwolle

OPGELEVERD

Februari 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
woocommerce webshop voor inbraakpreventie artikelen