filteredwater4u

FilteredWater4U

Zelden hebben wij mensen ontmoet die zo vol passie waren over hun webshop als deze 2 heren. Na hun pensioen hadden ze echt geen zin om achter de geraniums kruipen. Gefilterd water trok hun interesse en daarin zijn ze zich helemaal gaan verdiepen.

Dit is wat ze wilden gaan doen: gefilterd water aanbieden aan particulieren en bedrijven. Omdat zij er zelf zoveel voordelen van inzien en men natuurlijk niet zomaar overgaat tot aankoop, moeten potentiele klanten natuurlijk eerst overtuigd worden.

Deze webshop moest dan ook een goede balans zijn tussen (veel) content en een webshop, waar men direct de producten kan aanschaffen. De webshop is zoveel voor de zakelijke markt als ook voor de consumenten markt. Ook dit hebben we, middels de WooCommerce B2B plugin, gerealiseerd.

Update december 2021: de klant heeft besloten te stoppen met de webshop. Deze is dan ook niet meer online te vinden.

KLANT

Ditch Consultancy BV

OPGELEVERD

Februari 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten