de-klaproos

De Klaproos

De Klaproos is een fantastische kledingwinkel in Amsterdam. Naast die fantastische kledingwinkel, was er al een webshop. Die was alleen wat minder fantastisch…

Hij was gemaakt in OpenCart en voldeed niet meer aan de wensen van de klant. De webshop moest uitgebreid worden en professioneler. Overzichtelijker, ook.

Wij hebben de volledige migratie van de OpenCart webshop naar WooCommerce gedaan. We hebben alle content overgezet, maar natuurlijk ook dit moment aangegrepen om de layout te verfrissen. En dat is gelukt! Vind je niet?

KLANT

De Klaproos mode Amsterdam

OPGELEVERD

Maart 2020

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT DE KLANT ZELF ZEI:

  • Wij hadden een webshop waar we niet heel blij meer mee waren. We wilden graag extra functionaliteiten toevoegen, maar dat ging niet. In overleg met Danny en Amanda hebben we onze bestaande webshop geheel vernieuwd, waardoor al onze wensen wel meteen ge├»mplementeerd konden worden. Deze webshop draait nu op WooCommerce en daar zijn we hartstikke blij mee. De samenwerking verliep heel prettig, dit is onze 3e webshop en het ontwikkelen van deze shop is het snelste en beste gelopen.

    Caroline
    Caroline De Klaproos
Gerelateerde projecten