responsive woocommerce webshop voor darts webshop magicdarts

The Magicdarts

De dartswebshop van Magic Darts was heel erg aan vervanging toe. De webshop was gemaakt in een verouderde versie van VirtueMart en deed niet meer wat het moest doen. Tijd voor vernieuwing!

Samen met onze klant hebben wij de gehele webshop gemigreerd van het VirtueMart platform naar WooCommerce. Daarbij hebben we meteen de mogelijkheden aangepakt tot het verbeteren van de webshop, niet alleen qua layout.

We hebben een product designer toegevoegd, waardoor de klant nog meer in staat is om maatwerk te leveren aan de dartsliefhebber. Daarnaast is er aan de achterkant van de webshop ook veel verbeterd voor deze webshop eigenaar.

En natuurlijk hebben we ook de layout grondig aangepakt. Een nieuw logo, nieuwe uitstraling en overzichtelijkheid stonden hoog op het lijstje. Een bezoeker ziet direct waar hij heen moet en is binnen een paar klikken bij het product.

Weer een resultaat om trots op te zijn!

KLANT

The Magicdarts

OPGELEVERD

November 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
woocommerce webshop voor memobottlewoocommerce webshop voor inbraakpreventie artikelen