Focus LedLighting

Focus Led Lighting

Focus Led Lighting: een prachtige webshop die draaide op Magento 2, maar gemigreerd moest worden naar WooCommerce. Om uiteenlopende redenen voldeed Magento 2 niet aan de wensen van onze klant en hebben wij deze Magento naar WooCommerce migratie uitgevoerd.

In de webshop hebben we klein maatwerk toegepast om bepaalde functionaliteiten vanuit de Magento shop over te nemen in de WooCommerce webshop. De bestaande layout hebben we helemaal nagebouwd en ook de bestaande B2B functionaliteit hebben we toegevoegd. Men ziet alleen na het inloggen de prijzen van de producten.

De webshop loopt nu weer als een zonnetje en de eigenaren kunnen veel van de wijzigingen zelf doorvoeren. Helemaal zoals ze dat graag wilden. En lukt het even niet? Dan kunnen ze op ons terug vallen.

KLANT

Focus Led Lighting

OPGELEVERD

Juli 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
wesbite voor led-noodverlichting