sigaren-online

Sigaren Online

Deze online sigarenwinkel gingen we migreren van PrestaShop 1.6 naar PrestaShop 1.7. Een hele nieuwe webshop, met een nieuw template en een nieuwe layout en nieuwe code, maar wel met bestaande webshop content.

Het bleek soms best een beetje een uitdaging te zijn, maar het is gelukt! De webshop is geheel opgezet in 2 talen: Nederlands en Engels. Ook wel nodig, want deze webshop levert sigaren wereldwijd.

Alle verzendmethoden, betaalmethoden, content, klanten accounts, producten en bestaande bestellingen hebben we overgezet van de oude database naar de nieuwe.

Een hele klus, maar het resultaat zijn we blij mee. Een project waar we veel van hebben geleerd en heel blij mee zijn!

KLANT

Hartman Cigars & More

OPGELEVERD

Juli 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

RESULTAAT SEO OPTIMALISATIE:

resultaat-seo-losmeubeldiscount-2

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
responsive webshop voor luxe kleding verkoopwebsite voor lampenbedrijf