website voor een bruidsmode winkel
website voor een bruidsmode zaak
website laten maken voor een bruidsmode winkel
website laten maken voor een bruidsmode zaak
webshop laten maken voor een bruidsmode winkel
webshop laten maken voor een bruidsmode zaak
website voor hartenvrouw bruidsmode almere
trouwjurken webshop laten maken
website voor een trouwjurken winkel laten maken
wesbite voor led-noodverlichting

Led-noodverlichting

Led-noodverlichting.net draaide op Magento 2, maar niet naar volle tevredenheid van de klant. Het was lastig zelf dingen aan te passen, dus vaak was de developer nodig. En die was ook druk. Niet handig dus, als je snel iets gewijzigd wilt hebben.

Na wat onderzoek had de klant al besloten over te willen stappen naar WooCommerce. Dus deze Magento 2 migratie naar WooCommerce hebben wij uitgevoerd en de flexibiliteit in de organisatie hiermee terug gebracht.

We hebben klein maatwerk toegepast om specifieke Magento 2 functionaliteiten terug te laten komen, realiseerden staffelprijzen en we migreerden de producten, klanten en orders zodat er geen informatie verloren zou gaan.

KLANT

Fifty Commerce

OPGELEVERD

Juli 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT IRMA ZELF ZEI:

  • Enkele maanden geleden namen wij contact op via internet met Danny en Amanda van E business solutions.  We hadden op dat moment een magento webshop en wilden deze om laten zetten naar een wordpress/woocommerce shop. Na een zeer uitgebreide reactie via de mail terug gekregen te hebben besloten we met deze partij in zee te gaan en hier hebben we tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Zowel Amanda als Danny bleken op hun eigen gebied beide zeer kundig. De communicatie verliep soepel en prettig. Erg fijn dat je tijdens het proces mee kunt kijken, denken en desgewenst werken. Er kwam regelmatig een advies in de zin van, misschien moet je hier eens aan denken, of wij denken dat het zo beter werkt of mooier is. Ik heb aan alles gemerkt dat de motivatie groot is om op een vlotte manier een technisch goed lopende top shop neer te zetten, rekening houdend met het uiterlijk, de SEO en conversie en dat voor een zeer redelijke prijs. Ook na oplevering zijn ze nog duidelijk aanwezig en is geen vraag te veel. Erg prettig! Ik zou dit fijne team dus zeker willen aanbevelen aan mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een mooi website of complete webwinkel.

    Irma Bond
    Irma Bond Mijn Kadokraam
Gerelateerde projecten
website voor lampenbedrijf