led-noodverlichting

Led-noodverlichting

Led-noodverlichting.net draaide op Magento 2, maar niet naar volle tevredenheid van de klant. Het was lastig zelf dingen aan te passen, dus vaak was de developer nodig. En die was ook druk. Niet handig dus, als je snel iets gewijzigd wilt hebben.

Na wat onderzoek had de klant al besloten over te willen stappen naar WooCommerce. Dus deze Magento 2 migratie naar WooCommerce hebben wij uitgevoerd en de flexibiliteit in de organisatie hiermee terug gebracht.

We hebben klein maatwerk toegepast om specifieke Magento 2 functionaliteiten terug te laten komen, realiseerden staffelprijzen en we migreerden de producten, klanten en orders zodat er geen informatie verloren zou gaan.

KLANT

Fifty Commerce

OPGELEVERD

Juli 2019

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE

WAT RICK ZELF ZEI:

  • Wij hadden bestaande webshops in Magento 2, maar om meerdere redenen beviel dit helemaal niet. Het was met name te complex, te duur en aanpassingen duurden veel te lang. Voor ons onwerkbaar. Wij hadden besloten over te stappen op een ander systeem en Danny en Amanda wisten ons te overtuigen van WooCommerce. En zo gingen we aan de slag en hebben we onze Magento 2 webshops gemigreerd naar WooCommerce. En dat alles tijdens een hele fijne samenwerking met Madoo, die vlot verliep en waarbij de communicatie altijd heel snel is. Wij zijn blij!

    Rick Klunder
    Rick Klunder Fifty Commerce
Gerelateerde projecten
website voor lampenbedrijfwoocommerce webshop franstalig