WordPress webshop voor Bellini World

Bellini.World

Bellini is niet alleen een heerlijk zomers drankje, het is een wereld. Een eigen wereld waarin alles draait om de vibe van Bellini. Van heerlijk relaxen in het zonnetje, tot een geweldig festival. Overal met een heerlijke Bellini in de hand.

Maar het is ook heel praktisch: er moest een webshop komen voor Bellini en wat een bofkonten zijn wij dat wij voor dit geweldige product, dat gedragen wordt door een geweldig team, de website mochten maken.

De website draait om het product en de beleving er omheen. Je kan jouw Bellini of Bellino bestellen via de webshop, maar je kan er ook alles vinden wat betreft de Events, fijne playlists en het ambassadeurschap.

We maakten deze website in WordPress, met uiteraard WooCommerce voor de webshop. De shop is geschikt voor verkoop aan zowel consumenten, als ook de zakelijke markt. Ook is de webshop tweetalig, voorzien van gave video’s, gekoppeld met Instagram en staat het natuurlijk bomvol inspiratie.

Wij zijn echt oprecht trots op het resultaat van deze website, maar ook zeker op de samenwerking die hiermee gepaard ging. Wat een tof project!

KLANT

Insomnia Global B.V.

OPGELEVERD

Juli 2021

Wat we hebben uitgevoerd

SOFTWARE & TEMPLATE

Kijk eens wat onze klant zegt:

  • Madoo is een partij die mee denkt met de klant. Althans, dat hebben wij zo ervaren. Samen met ons wilde Madoo er echt een succes van maken. De samenwerking verliep heel soepel en Madoo schakelt snel. Ze denken graag mee en komen met suggesties. Wij hebben het ervaren als een leuke, energieke en goede samenwerking. Het resultaat is een professionele, chique website die de look en feel heeft van ons product, tegenover een prima prijs.

    Melloney de Ruiter
    Melloney de Ruiter Insomnia Global B.V.
Gerelateerde projecten